čtvrtek 2. září 2010

Rimmel BTGO sale



Dlouho opomíjený Rimmel mě poslední dobou nepřestává udivovat. Až donedávna jsem se této značce vyhýbala velkým obloukem, ale to se změnilo. Vše začalo rtěnkou Lasting Finish v odstínu Airy Fairy, kterou zmiňuje snad každý beauty guru na YT. Potom se k tomu přidala jejich růžová řasenka Max Volume Flash, která je výjimečně dobrá. Korunku tomu nasadil makeup Lasting Finish, který mi padne jako ulitý, prostě second skin=)

A aby toho Rimmelu nebylo málo, mají v DM akci, ve které dostanete při zakoupení 2 výrobků třetí zdarma. Tak se do toho pusťme.


Stalo se vám někdy, že se vám do rukou dostal výrobek, který představuje cíl vašeho nekončícího hledání ideálního líčidla? Já jsem se ocitla v cíli díky Rimmel Mousse Eyeshadow v odstínu Get Fresh. Jedná se o oční stín tekutější konzistence (nejde však o pěnu, jak hlásá obal). Stačí rozetřít prsty malé množství, během chvilinky zaschne a drží CELÝ den i bez báze. Ne, to není kachna=) Co je na tomto zázraku nejlepší? Barva. Je to stříbrně třpytkatá lososovo/růžovoúbroskvová barvička, která neuvěřitelným způsobem projasní pohled, název odstínu nelže=) Bude slušet jak blondýnkám, tak světlým brunetkám. Pokud ráno spěcháte, nebo se necítíte na výrazný oční makeup, tento stín se stane vaším nejlepším pomocníkem. Bottomline: vypadá úchvatně, věřte mi. Dávám 100% a tímto povyšuju na HG (holy grail) produkt.

Pokud jste stejně jako já uvažovaly nad tím, jak nosit na YT tak oblíbené a opěvované nude lips a nevypadat při tom jako Burtonova Mrtvá nevěsta, mám pro vás jeden typ. Rimmel Moisture Renew v odstínu Nude Delight je vhodnou alternativou pro náš středoevropský typ. Zrůdnosti jako Mac Myth atd radši přenechme jiným. Nude Delight je béžovo/broskvová tělová barvička bez výrazných oranžových tónů. Vytvoří skvělý doplněk ke kouřovému líčení, kdy je v hlavní roli líčení očí a tělové rty mu dají hezky vyniknout. Hodí se ale i na den, vypadá moc přirozeně. Konzistence je krásně krémová, nevysušuje a má slušnou pigmentaci.

Třetím výrobkem, za který jsme nezaplatila ani korunku, byla rtěnka Lasting Finish v odstínu Asia. Krásná růžovo/hnědá, která je výraznější, ale vypadá velmi přirozeně a slušivě. Kvalita rtěnky mnohonásobně převyšuje její cenu.

B-T: Get Fresh, Nude Delight, Asia

A jaké jsou vaše HG produkty? Je něco, co vás v poslední době překvapilo nebo dokonce ohromilo=)?

8 komentářů:

  1. No teda, taky jsem Rimmel popravdě zatím naprosto ignorovala, ale asi se mu mrknu na zoubek. Zatím mám jen vinyl gloss (teď nevím odstín ale hodně podobný tomu z tvýho minulýho postu) a ten je úžasnej!

    OdpovědětVymazat
  2. ... mmmmmmm ty stíny. Tys mě teda zase nalákala :D řekla jsem si, že do drogerii už přestanu na nějaký čas teď chodit, ale když je vidím ... mmm takovou barvu sháním už delší dobu + ta nude rtěnka :))) asi se zajdu ještě dnes podívat do města :D:D jen co si napíšu názvy odstínů :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stíny mě opravdu lákají. Díky za tip. Vidíš a to jsem tuhle v DMku byla, na akci koukala, ale nic se mi nelíbilo :D
    Mimochodem: já mám teď od Rimmelu jednu rtěnku a lesk a nosím je pořád dokola. Nádherná barva, nádherná kombinace.

    OdpovědětVymazat
  4. @dashulka: určitě zkus aspň ty stíny, sama jsem z nich byla překvapená. A ten lesk je taky super, ještě jsem si vyhlédla jeden odstín, který prostě musím mít=)

    @angel: tak to jsem ráda...pak napiš, co jsi vybrala a jak se ti to líbilo=)

    @yarisse: to znám=) a jaké máš odstíny?

    OdpovědětVymazat
  5. nemohla by si prosim pridat foto pier s tym nude ruzom? som strasne zvedava ako to vyzera :)) vejs

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnka je Moisture Renew 180 Vintage Pink a lesk Vinyl Gloss asi 100 Love Bug (světlounký pink).

    OdpovědětVymazat
  7. Stíny jsou bomba, na mých super mastných víčkách drží bez hnutí už 10 hodin (na bázi teda, ale stejně super) Díky za tip:)
    BBarbucha

    OdpovědětVymazat
  8. @yarisse: vintage pink je krásná. Já jsem včera neodolala a přikoupila ten vinyl gloss v odstínu Snog, je to krásná studenejší červená, která je na rtech opravdu vidět, ale tak přirozeně.

    @bbarbucha: tak to jsem ráda, opravdu drží hezky.

    OdpovědětVymazat