úterý 7. září 2010

Random Drugstore Haul


Rozhodla jsem se trošku prozkoumat Balea výrobky a domů jsem si odnesla tónovací krém, který je ale víc make-up než krém=) Krásně voní a rychle se vstřebává, ale odstín je na mě trošku tmavý. Jinak za cca 60 Kč velmi kvalitní výrobek.

Dále jsem slyšela chválu na Balea masky, hlavně tu jílovou. Vybrala jsem si tři, jílovou, s mořskou solí a slupovací jantarovou (není na fotce). Každá je za 18 Kč a šikovně vymyšlená na 2 použití. Už se těším, až vyzkouším.

Z laků jsem si vybrala 2 od Miss Sporty, krásnou šedo-modrou (420) a mentolově zelenou s perletí. MS 420 je mým novým oblíbencem, zelený vypadá krásně výrazně na nožkách. A nakonec obligátní taupe barvička z nové kolekce od s-he.

5 komentářů:

  1. Já baleu kdysi používala strašně moc a teď se k ní tak nějak zase vracím. Ten tónovací krém jsem měla ještě ve starém balení a pravděpodobně měl i maličko jiné složení. Láká mě ho zase zkusit, ale když píšeš, že je tmavý, tak nevím. Masky mají fajn, ale chce to zkoušet. Dobře si pamatuju, jak jsem po jantarové měla obličej v jednom ohni.
    Laky vypadají lákavě. Na ten zelený jsem taky koukala, ale přišel mi moc světlý. Jak kryje?
    A ten hnědý, to je nádhera. Asi budu muset s-he prozkoumat.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda tu s Tea Tree, mám-li ji srovnat s nějakým jiným výrobkem, je o maličko horší než Mask of Magnaminty z Lushe. Za 20 korun ovšem poklad.
    Dost jsi mě navnadila Miss Sporty laky, i když já se té zelené pořád ještě dost bojím. Na šedou se však ve Dnech Marianne určo podívám.
    Od Balea je ještě velice dobré tělové máslo, letní edice byla mangová nebo citronová a obsahovala třpytky. Velice příjemná konzistence, která se snadno rozstírá, ale v kufru nevyleje.

    OdpovědětVymazat
  3. Na ten mentolovo zeleny mam tiez na mojom blogu recenziu - farba je pekna, ale konzistencia ma sklamala.

    OdpovědětVymazat
  4. @yarisse: krém je tmavší, ale v nejhorším ho můžeš smíchat s denním krémem. dala jsem ho mamce a té sedí perfektně. Ten zelený MS mě překvapil. Myslela jsem si, že to bude taková vodová mentolová, ale je extrémně krycí. Na ruce si ho nedávám, ale pedikůra s ním krásně vynikne. Je moc výrazný. a ten s-he doporučuji, barvička je klasická taupe a tu musí mít každá=)

    @ef: tea tree maska zní dobře, asi ji zkusím a srovnám s tou od lush (mám ji taky doma a ještě jsem ji nevyzkoušela) laky určitě vyzkoušej, za tu cenu jsou super. Se zelenou začni na nožkách, na rukou už je pro pokročilé=)) a ta šedá je úchvatná. másla jsem taky měla, kakaové a jahodové. V létě jsem koupila i to třpytivé kokosové.

    @veve: konzistence je tužší, to máš pravdu. A na štěteček si musí člověk zvyknout, ale třeba při lakování nožek se mi s tím štětečkem pracovalo líp než s klasickým.

    OdpovědětVymazat
  5. dobre jsi s koupi udelala, po zklamani s vichy, m.a.c a dalsimi znackami nad 500kc jsem prestala verit na to ze kvalitni je i draha, hlavne diky balea

    a maska s jilem-byla jsem z ni nadsena hlavne proto, ze jsem po ni mela uplne zesvetlale cerne tecky na obliceji, ja jsem milovala masku z mrtveho more od avonu (spa planet), mela jsem nekolik podobnych a ta avon u mne vedla, dokud jsem nevyzkousela tu baleu, ted si rikam na co jsem si tu dalsi tubicku kupovala
    Meli by tu balea masku zacit vyrabet v tube, ten vyrobek by si to zaslouzil

    OdpovědětVymazat