neděle 5. září 2010

Product Rave: Rimmel 8 Hr Mousse Eyeshadows

Tyhle stíny jsou tak dobré, že si zaslouží samostatný post. Už si dlouho nepamatuji výrobek, ze kterého bych byla tak nadšená. Jde o Rimmel 8 Hour Colour Mousse Eyeshadows. K původnímu odstínu 006 Get Fresh jsem musela dokoupit i 008 Sassy.

Obecně: stíny nemají pěnovou konzistenci (jako např. Maybelline Dream Mousse výrobky), spíše mi připomínají našlehané bílky=) Stačí opravdu málo prsty nanést na víčka a rozetřít. U tmavších odstínů snadno a rychle dosáhnete kouřového efektu, u světlejších prozáříte celé oko. Velmi rychle zasychají a drží i bez báze v podstatě celý den. NO CREASING!!!=)

Odstíny: na výběr je 6 odstínů, z nichž se mi líbí všechny (kromě šedého, ale to jen proto, že šedá mi moc nesluší=) já jsem vybrala Get Fresh, který už jsem popisovala v jednom z dřívějších příspěvků. Je to champagne/broskvovo/růžová, která obsahuje jemné stříbřité třpytky. má neskutečné rozjasňující účinky a velá tvář vypadá po nanesení neuvěřitelně svěže. Nevím, jestli je to jen mým typem pleti, ale tak krásně mi ještě žádný světlý stín neslušel.

Dalším odstínem je Sassy. pokud máte rádi ikonický odstín Mac Satin Taupe, právě jste ho našly v tekuté podobě. Je to směs hnědo/fialovo/šedo/bronzové a vypadá fantasticky. Obě barvičky jsou jedinečné a určitě se ve vaší kolekci stínů neztratí. Já si bez nich ranní líčení ani nechci představovat.

Žádné mínusy jsem u nich nenašla, dokonce i cena je příznivá. Pokud ještě stihnete Rimmel 2+1 akci v DM, neváhala bych.


Pokud tyto stíny už vlastníte, napište mi, co si o nich myslíte. Doufám, že nebudu sama, která je bude vychvalovat až do nebe=))

4 komentáře:

  1. Kdo by neměl rád Satin taupe :-) Jdu se na tenhle zázrak podívat do drogerie :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak pak napiš, jak se líbil=)

    OdpovědětVymazat
  3. SOuhlasim se vsim co jsi vyse napsala

    o to jsem nadsenejsi ze stin podobny get fresh byl kdysi tekuty a prodaval se v manhattanu byl perfektni, ale pak ho zrusili, a tento od rimmleu je prakticky podobny...
    perfekt!

    OdpovědětVymazat
  4. Koupeno, naneseno, teď testujeme, ale už víme, že je to strašně příjemný produkt! Přidávám se ke spokojeným zákazníkům!

    OdpovědětVymazat