čtvrtek 30. září 2010

Domácí SPA - parafín


V USA je běžnou součástí manikúry i parafínový zábal na ruce, který je velmi velmi příjemný a hlavně užitečný. Krásně vypne pokožku na rukou a zahřeje ji, což je v zimě neocenitelné. V Čechách je tato procedura zpoplatněna a to tak, že pomalu stojí víc než samotná manikúra. Proto jsem měla radost, když jsem na internetu objevila sadu na parafínové zábalyy vhodné i na domácí použití.


Narozdíl od běžných vaniček, do kterých je nutné použít spoustu parafínu a pravidelně se musí čistit, tato sada je velmi úsporná a praktická. Součástí je ohřívač a 4 druhy parafínových vosků, které můžete dle libosti střídat. Nanášíte pouze tolik, kolik potřebujete, zbytek zůstává na další použití. Vosk se aplikuje stříkacím mechanismem. Potom se ruce/nohy zabalí do přiložených sáčků a navrch se použijí termo rukavice, které udržují teplo. Po 20 minutách se ruce vyndají, očistí se od parafínu a můžete si užívat znovuzrozených rukou=)


9 komentářů:

  1. toto poznam maminu som na to uz 2x objednala po tom ako som tak pred dvoma rokmi pozerala nejaky magazin a tam hovorili o tom, ze pokozka ruk omladne az o 5 rokov:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, kde se to dá sehnat, kolik to přijde? Jaké vidíš ty výsledky?

    OdpovědětVymazat
  3. Odkud jsi kupovala, prosím? Vím, že se to dá koupit na modeláži, ale třeba i jinde?! ;o) A aplikace je v pohodě, přesná? (jestli nemáš od parafínu půl bytu :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Mimochodem, tady jsem si dovolila malou pozornost :)
    http://day-significantnothings.blogspot.com/2010/10/awards-and-reminder-of-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. naozaj zaujimavy napad, este si mohla napisat cenu nech vieme v akych cenovych relaciach sa to pohybuje. Ozaj a tych sackov na zabalenie je tam kolko? a daju sa viackrat pouzit?
    Super prispevok!

    OdpovědětVymazat
  6. Wow to jsem ani nevěděla, že se to dá takhle na doma pořídit. Měli jsme na praxi tu vaničku, to je dost nákladný a je pravda, že toho parafínu je tam potřeba hrozně moc. Tohle je opravdu skvělý, taky by mě zajímala cena, protože vim, že ty ruce po tom byly vždycky nádherný....

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Je to trochu mimo... Ale nevíš, kde bych mohla koupit dlouhotrvající rtěnky od Gosh jinde než na internetu?

    Děkuji,

    Z.

    OdpovědětVymazat
  8. @evie: jj, v USA je parafín běžnou součástí manikury a musím říct, že jsem viděla změnu, takže teď mám parafínové ošetření doma a kdykoliv k dispozici=)

    @Dashulka, Boruvk_a, biancapricipessa: já jsem kupovala na modelaznehtu.cz, cena 590 Kč, sada obsahovala ohřívač, 4x parafin spray, pár termo rukavic, 10ks igelitových rukavic (místo nich ale stejně dobře poslouží normální mikrotenový sáček) Aplikace je v pohodě, stůl sice obložím novinami, ale není to nic hroznýho=)

    @Lucy: já jsem původně taky měla vaničku, ale spotřebuje hrozně moc toho parafínu a není to na domácí použití. Celá sada stojí 590 Kč

    @anonym: vím, že Gosh prodávají v kamenných obchodech na Slovensku, ale v ČR o žádném takovém nevím=(

    OdpovědětVymazat