neděle 5. září 2010

Dny Marianne + Bonus



Časopis Marianne pořádá již tradiční Dny Marianne. O víkendu (11-12.9) nabízí slevy a dárky v mnoha obchodech. Pokud jste s nákupem nějakého výrobku čekaly na dobrou příležitost, určitě na vás budete čekat během tohoto víkendu.

Dole najdete slevy ze sekce kosmetika, je tam několik super nabídek na zvážení.




Navíc po předložení časopisu v parfumeriích Sephora dostanete zdarma miniaturu vůně Tresore in Love od Lancome. takže pokud Marianne ještě nemáte, honem pro ní=)



4 komentáře:

  1. Já se obávám, že vzorečky jako obvykle nebudou. No, uvidíme.
    Jinak bohužel musím přiznat, že čím déle a podrobněji studuju slevy a podmínky jejich uplatnění, tím méně mě něco láká. Možná nakonec skončím jako loni u toho, že se na slevy vykašlu. Raději počkám na sezonní výprodeje.

    OdpovědětVymazat
  2. Vzoreček jsem dostala hned jak jsem si koupila časopis, ten se dny marianne nijak nesouvisel. Ale jinak máš pravdu, nějaké závratné nabídky tam nejsou a je lepší si počkat na sezónní slevy

    OdpovědětVymazat
  3. To jo, já jen že obvykle, když v Sephoře chci vzoreček, tak jaksi nejsou. Jako ve většině parfumerií. Ale to bych se musela rozčilovat a to já nechci. Vůni jsem očuchávala v obchodě už před měsícem, možná ještě dříve, a uvažuju o koupi. Líbila se mi. Moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně jak píšeš. Někdy má člověk pocit, že ty vzorečky dávají ze svého=) Že by ti daly něco ze své vlastní iniciativy nehrozí, ale když už si o něco řekneš, tak ti s radostí odpoví, že nemají nebo už nemají a žádnou alternativu nenabídnou. Takže já už to řeším tak, že si vyhlídnu co zrovna mají a pak si řeknu o tu konkrétní věc. Jinak to s nima prostě nejde=))

    OdpovědětVymazat