neděle 23. listopadu 2014

{ Benefit Majorette } a tip na štětec pro krémové produkty

Tento příspěvek nebude ani tak o Mažoretce jako takové, ale spíš o způsobu, kterým je nejlepší ji a jiné krémové tvářenky/rozjasňovače nanášet.

Nejdřív ale pár postřehů o Majorette. Nejde o klasickou krémovou tvářenku, která by vás měla strašit. Je to klasický cream to powder finish, takže ani ty z vás s mastnější pletí se jí nemusí vyhýbat. Už při kontaktu s prsty je cítit pudrovo-saténový povrch a tváře stačí jen párkrát přejet. Na první pohled je hodně oranžová, což může některé taky vyděsit, ale na tváři už jde mnohem víc do růžova. Tón tvářenky je světle zářivý, takže já nejraději vrstvím nad bronzer nebo jinou tmavší tvářenku, aby jablíčkám dodala potřebnou svěžest. Na krémový produkt má i dost slušnou výdrž, nebledne dobrých 7 hodin, takže paráda.


No a teď se dostáváme k aplikaci. Jak už jsem psala, prsty fungují skvěle. Ale pokud chcete mít tenkou rovnoměrnou vrstvu barvy na větší ploše, tak je dobré použít štětec. Nejvíc se mi osvědčil Small Stippling Brush od Elfu, který funguje s krémovými produkty úplně zázračně. Nenabírá moc barvy a udělá jen takový jemný závoj, který můžete zintenzivňovat, jak se vám líbí. Sám štětec je dost malý, takže ho používám i na třpytivé rozjasňovače nebo produkty, u kterých potřebuji mít při nanášení větší kontrolu. Štětec stojí pár korun a nákupu nebudete určitě litovat.


Ještě porovnání s klasickým Elf Stippling Brush, který také patří k mým hodně používaným. Hlavně na kompaktní pudry, ať již na zafixování make-upu nebo přepudrování během dne. Krásně se mi osvědčil na ty hodně prášivé pudry, kterých byste s klasickým štětcem nanesly příliš silnou vrstvu. Pokud také používáte Rimmel Stay Matte nebo NYC pudr, tak bych ho určitě vyzkoušela.



Jaké štětce používáte na krémové produkty vy? 
Zkoušely jste už Majorette?

11 komentářů:

  1. Já se přiznám, že na krémovky prostě používám prsty. Ale mám stippling brush od Real Techniques a nelíbí se mi, jak se s ním nanáší make-up, tak ho zkusím na krémový rozjasňovač nebo tvářenku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je úplně nádherná, jako všechny tvářenky od Benefitu. Já nedám dopustit na jejich Rockateur :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Small stippling brush jsem si koupila hned jak ho vychválila Emily z BeautyBroadcast a paráda! Já ho teda spíš používám na rozjasňovače, protože krémové tvářenky až tak moc nepoužívám. A Majorette bych fakt moc chtěla, ale zakázala jsem si kupovat tvářenky, mám na ně trošku úchylku a už je nemám kam dávat :)
    Terka
    Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Na tvářenku Majorette jsem se dívala v Sephoře, ale měla jsem strach, že pro mne se smíšenou pletí pletí nebude stvořená. Tak jsi mi dělala velkou radost a já si pro ní už jdu :-)

    Maru Giveaway o sadu Konad Care

    OdpovědětVymazat
  5. Já ji nanáším sephoráckým štětcem z té profi řady číslo 56 PRO Flawless airbrush, jde to s ním fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tyhle štětce se už dlouho chystám! Já potřebuji ten větší na minerální makeup=)

      Vymazat
  6. Já se ji právě celkem bojím, protože mám mastnější pleť a nechtěla jsem se lesknout, ale začnu tedy o ní uvažovat :-)
    A díky za tip na štětec!

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
  7. S Benefitem jsem opatrná, líbí se mi jejich pleťová kosmetika, ale dekorativka mi ne vždy sedla. Ta tvářenka ale vypadá dobře. Krémové produkty nanáším štětcem ze Sephory, ale uvítala bych i něco lepšího.

    OdpovědětVymazat
  8. S krémovými tvářenkami nemám vůbec žádnou zkušenost tahle se mi, ale líbí, možná bude moje první :-)..
    Máš více štětců od elfu? Také jsem nad nimi přemýšlela, ale nikdy jsem to nedotáhla do konce :-)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jich několik z té černé řady a jsem spokojená. Kromě stippling ještě buffing brush a ten je skvělý třeba na minerální nebo klasické pudry.

      Vymazat