středa 8. října 2014

3 x EOS


Dnes to bude taková rychlorecenze tří produktů značky EOS. Všichni určitě známe jejich vajíčkové balzámky, ale to není zdaleka vše, co tato značka nabízí.




EOS Hand Lotion

Začněmě výrobkem, který mě neurazil, ale ani nenadchnul. Krém na ruce má strašně roztomilé balení a za necelé dva dolary mu prostě nešlo odolat…i kdyby měl v kabelce jen dělat parádu a zlepšovat mi náladu. Nakonec tomu tak opravdu je, protože mnohem lépe vypadá než funguje a z mého pohledu jde o naprosto průměrný krém na ruce. Ovšem v pěkném balení. Co mi na něm vadí je, že málo hydratuje. Je to s ním takové mazání pro dobrý pocit. Krém je řídké konzistence, trochu gelovitý a hooodně parfemovaný (na můj vkus moc uměle a prvoplánově). Musím uznat, že se vstřebává kosmickou rychlostí, ale už po chvilce cítíte, že to není úplně ono. Hydratace a péče mu k dokonalosti určitě chybí.





EOS Visibly Soft Lip Balm 

Tohle vajíčko je hodně známé. Používá ho dokonce i sama Kim Kardashian. Alespoň se nám to snaží namluvit na pěkně naaranžovaných fotkách na Twitteru nebo IG. Vajíčku ale nemůžeme upřít jeho nápaditost a roztomilost. Tahle proužkovaná varianta je upgrade původního jednobarevného vajíčka a má být lepší, voňavější, víc hydratační…je a není.

Pro mě je EOS ideální na ranní hydrataci rtů a následné nanášení rtěnky/konturky, protože balzám není příliš mastný ani mazlavý. Udělá trochu voskový povrch na kterém další barevná malovátka hezky drží. Uznávám, že s hydratací to není ideální…starý a nový vyjdou tak nastejno. Není to nic na přesušené rty, ale na takové denní mazání ze zvyku je to akorát a mně stačí. 

Vůně mě ale dostala…růžový je Coconut Milk a modrý Vanilla Mint. coconut Milk voní kokosově, ale tak hezky, příjemně, hřejivě…ne uměle, jak to dokážou některé kokosově parfemované přípravky. Od starých EOS se ty nové liší i konzistencí a barvou. Jsou žlutější a voskovější…mně osobně tak vyhovují víc.






EOS Shave Cream

No a to nejlepší nakonec! Zapomeňte na Gilette, Baleu a další pseudo přípravky na holení. Vy totiž potřebujete tohle…bez legrace. Krém do puntíku repretentuje název společnosti…Evolution of Smooth. Představte si, že místo gelu, ze kterého šleháte pěnu, která vám v konečném výsledku nohy vysuší ještě víc, než kdybyste použily mýdlo, si nanesete hutné, nebesky vonící máslo, které jedním tahem rozetřete a po konci procedury opravdu cítíte, že pokožka je jemnější a vyživenější. Tak přesně to tenhle krém dělá. Nezvykem může být, že vůbec nepění, ale na to si po pár použitích zvyknete.

EOS nabízí 3 druhy - růžový, levandulový a vanilkový- Zkoušela jsem všechny a na plné čáře vyhrává vanilka. Jediný mínus vidím v balení. Pumpička je sice skvělá, ale k poslední třetině krému se budete dostávat s jistými obtížemi. Takže na to pozor. Jinak ale největší objev pokud jde o přípravky na tělo za poslední dobu=) 

Co říkáte na značku EOS?

25 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tu holící pěnu musím mít! Kde jste jí objednávala, prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem v USA, ale určitě ho je možné objednat třeba z drugstore.com, ebay atd

      Vymazat
  3. Tak a pena je u mňa istá :D Tiež sa pripájam s otázkou odkiaľ si ju objednávala, pekne prosím? :)

    http://nochokestroke.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem v USA, ale určitě ho je možné objednat třeba z drugstore.com, ebay atd

      Vymazat
  4. balzám mě dost zklamal, po 20 minutách nevím, že jsem se mazala, to samé s tím novým (ten má kolegyně a taky má stejný dojem). pěna vypadá zajímavě, ale já si vystačím se sprcháčem, jsem barbar :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není to žádná spása, ale pro někoho, kdo nemá se rty nějaký výrazný problém je to v pohodě.

      Vymazat
  5. Tá pena na holenie musí byť teda super, kde sa dá objednať?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem v USA, takže neporadím. Ale zkus drugstore.com nebo ebay

      Vymazat
  6. Já jsem s lipbalm spokojená. Miluju ten obal a to je asi taky ten důod proč jsem ho ještě neztratila a hlídám si ho :D

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že u nás nie je Eos, penu aj balzam by som rada vyskúšala.

    OdpovědětVymazat
  8. Pena je super! Ted jsem si koupila jinou a horce lituju, priste zase Eos :) mela jsem jen tu ruzovou zatim, zkusim najit vanilku. Kde jsi ji prosim kupovala? Ja na to narazila jen v Duane reade.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě teď koupila růžovou a vanilka je mnohem lepší! určitě vyzkoušej

      Vymazat
  9. Tiez som prepadla balzamovej manii pred asi rokom lenze akurat v nespravnom case, ked som mala pery velmi vysusene a teda na to ten balzam nepomahal. Inak ma skvelu vydrz a pokial nepotrebujem pery zvlast osetrovat tak mi staci. Mam rada jeho mile balenie, kt. je ale nevyhodou, lebo ho nemozem dat do hocijakeho vrecka. Kremik na ruky mam tiez ale s vonou kvetov. Taktiez pre mna priemerna vec, nic extra. Penu vyskusam, uz davnejsie som ju videla v drogerii a rozmyslala som nad nou ale penu na holenie pouzivam len zriedka takze som ju na dalsi krat obisla ako vsetky ostatne.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som tu "penu" okukavala nedavno na beautybay, sice nedam dopustit na arganovu Baleu, ale teda tvoja recenzia ma poriadne nalomila :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta pěna nevypadá vůbec špatně :)) a kvůli tomu obalu bych potřebovala i ten krém :D

    OdpovědětVymazat
  12. já tedy nevím... období EOS balzámů na rty jsem měla, jeden s nadšením spotřebovala a další asi nepotřebuji. nejlepší na něm tedy bylo, že sladce chutnal. ale balení je velké a nepraktické a spíš je to takový sranda balzám.

    ale nedávno jsem si koupila ten krém na ruce, zaplatila jsem za něj úplně předimenzovanou cenu... a nelituji. je naprosto skvělý do kabelky a prostě zbožňuji balení! až tak moc, že mi je úplně jedno, jaký je ten krém uvnitř. a taky mi na rozdíl od tebe docela i voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, balení sice roztomilé, ale zabere teda dost místa. A krém je sice pro mě takový průměr, ale strašně ráda s ním manipuluju a během dne otevírám a mažu se…no sranda=) A pak že obaly neprodávají výrobek.

      Vymazat
  13. Těch balzámků je okolo člověka tolik, že pomalu neví pro jaký se nakonec rozhodnout. Rozhodně však od Eosu něco vyzkouším, parádní článek :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat