úterý 18. března 2014

Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer

Catrice kosmetika byla donedávna úplně mimo pole mého zájmu a nechávala mě naprosto chladnou. To už ale tak úplně neplatí, protože jsem velkou náhodou objevila jeden zajímavý produkt.



Jedná se o Re-Touch Light Reflecting Concealer, ten můj je v odstínu 020 Light Beige.




A co mě přimělo k jeho nákupu? Hned dvě věci. Potřebovala jsem lehký korektor na oční okolí a začalo se mi stýskat po YSL Touche Eclat, po jeho lehkém krytí, andělském rozjasnění, luxusním obalu, ikonické pověsti. No a skončilo to tak, že jsem ve stojanu Catrice zavadila okem o něco, co YSLvzdáleně připomínalo. Krásný stříbrný elegantní obal a voila...jmenovalo se to Light Reflecting Concealer. Takže tušíte správně, hned se mnou jel domů.



A od té doby jsme nerozluční. Vídáme se ráno, přes den...a někdy i večer, když potřebuju ultra rychlou vzpruhu a rozjasnění obličeje. 

Funguje na podobném principu jako Guerlain meteoritky, není moc vidět, ale přeci jen trochu je. A ta troška je odpovědná za to, že působíte přirozeně a svěže. Má to sice daleko od efektu Kim Kardashian, kdy vás světlost a bezchybnost míst pod očním okolím úplně oslepuje. Je to spíš takový girl next door efekt, sice to není na focení pro Vogue, ale sluší vám to tak akorát, aby to ve dne nepoutalo zbytečnou pozornost=)




Kryje lehce, spíš rozjasňuje. Líbí se mi na něm, že není tak suchý jako například Dream Lumi od Maybelline. Přesto si na pokožku pěkně sedne a zůstane. Ani na denním světle a v zvětšovacím zrcátku ho neuvidíte.

A zmínila jsem cenu? 105 Kč.



Máte s tímto korektorem nějakou zkušenost? 

13 komentářů:

  1. Tak toto je sranda, som sa zasmiala ked som videla nazov - ja som si ho presne dnes kupila :-) a prave mam obavu, ci to nebola blbost - to som si hovorila uz po ceste z obchodu. Sice ten tester co som pouzila rozjasnuje pekne ale som si na ruke vsimla ze je po nom dost vysusena a tak sa bojim ako to bude vyzerat pod ocami - ci mi nezalezie do vrasok - ktore skoro nemam ale predsa... No ale ked tvrdis, ze je dobry... Hm, tak uvidime.

    OdpovědětVymazat
  2. no, ja som ho včera hľadala v DMke v stojane Catrice a nemali ho:/ len takú tú vysúvaciu tyčinku ale tú som nechcela...tak asi dnes skočím ešte do jednej, možno bol len vypredaný. Ale zato som si kúpila akýsi zelený podklad, vraj neutralizuje červenú a takú divnú vec som nemala ešte. Normálne sú v tom ešte veľké trblietky ale také ako som ani v rozjasňovači alebo tvárenke nemala...no možno si naň zvyknem alebo ho posuniem dalej, pretože má dosť biedne krytie tej červenej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to je zajimave...zelena baze se trpytkami=)

      Vymazat
    2. Zrovna mi jdes do rany, dosel mi korektor na kruhy pod oci, tak asi navstivim rossmanna, diky za tip :-)
      A ten zeleny korektor jsem si nedavno jako novinku koupila taky a furt jsem si rikala, kde se ty trpytky berou a nechtelo se mi verit, ze je to z neho.. je to dobre, nejsem sama..

      Vymazat
  3. kde zoženiem dream lumi ? neviem ho nikde v drogerke zohnať :) dik

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to děkuju :D Už týden lítám po drogerkách a sháním! Doufám, že ho brzy ulovím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice jsem si hodně oblíbila, takže kouknu i po tomto produktu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež som vyskúšala YSL rozjasňovač a tento od Catrice ho minimálne obalom veľmi pripomína, plánujem si ho kúpiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat