pondělí 2. května 2011

Catrice v Rossmannovi


O značce Catrice jsem doposud slyšela pouze v souvislosti s laky. Minulý týden se ale v Rossmannovi objevila omezená nabídka kosmetiky. Já jsem si vzala na vyzkoušení štětec na pudr/tvářenku a rozjasňovaš (ten ze stojanu mizel nejrychleji=)

Štětec je ok, šikovná velikost, používám ho v kombinaci s rozjasňovačem., ale žádný must-have to není. Cena 119Kč 

Zato rozjasňovač mě potěšil. Krásné balení a v něm růžovo-broskvová barva se zlatými odlesky. Není to jeden z těch výrobků, který vytvoří na obličeji disco-kouli, ale spíš decentně a přirozeně rozjasní. Cena +-109Kč a celkem spokojenost. Levnější alternativu nabízí rozjasňující pudr z Essence Blossoms kolekce, takže máte na výběr=)



Ještě bych doporučila catrice rtěnky, které byly vystaveny ve 3 odstínech, konzistence i odstíny velmi pěkné. Já jsem odolala, protože podobných odstínů už mám doma několik, ale jako výrobek určitě doporučuji.

Už jste Catrice vyzkoušely, co na ni říkáte?

13 komentářů:

  1. tý jo, catrice a ten rozjasňovač taky mám v plánu...

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm ten rozjasňovač mě docela zaujal! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ne a ni me tak nelaka

    zato jak jsi psala o essence stetcich nedavno,tak jsem si koupila ten na linky+ty gelove linky-je fakt bezva, sla jsem si jeste pro jeden, skvele se s nim pracuje pri stinovani oboci

    Zklamana jsem akorat z NYC tvarenky kterou si musim trit primo balenim na tvare jak je malo pigmentova :-/

    OdpovědětVymazat
  4. ešte nevyskušala... musim to zmeniť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Catrice,
    ukořistila jsem rozjasňovač před týdnem. Jsem moc ráda. Nejsem příznivcem předrahých kosmetických značek, a za tu cenu je tenhle příjemně kvalitní. Použiji ho i jako podklad na večerní líčení očí. A má perfektní krabičku. Sleduji tě dál :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som o tej znacke ani nepocula cize pravdepodobne na SR ani nie je, ale vyzera pekne

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, včera jsem objevila tvůj blog a jsem nadšena. Pročetla jsem ho skoro celý. Chtěla bych se zeptat, zda nemáš zkušenosti s kosmetikou Mary Kay, spolubydlici je MK Lady a vychvaluje ho, ale ráda bych slyšela názor skutečné kosmetické guru. Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc se mi tu líbí..jsem tvůj nový čtenář:)

    OdpovědětVymazat
  9. na slovensko catrice este len prichadza...

    OdpovědětVymazat
  10. @trb, Simone, Tamara: tak holky honem do Rossmanna, ať tam na vás ještě nějaké zbydou=))

    @Tesa: tak to jsem ráda, já je taky používám denně. A s tou NYC tvářenkou je mi to líto, záleží na odstínu. Z těch klasických mám 2 - jedna na nic, druhá pigmentovaná a velmi krásná (Outside Cafe)

    @Alena: díky=)

    @bianca: no k nám taky přišla nedávno, takže teď jste na řadě=)

    @Vlasta: díky za pochvalu=) s Mary Kay bohužel žádnou osobní zkušenost nemám, ale na některé věci jsem slyšela dost chvály na YT (péče, pudry atd) Až vyzkoušíš, dej nám sem vědět!

    @Ina: díky, mně se zase líbí u Tebe=)

    @Bellatrix: potom dej vědět, jaká nabídka bude u vás na Slovensku=)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten rozjasňovač jsem taky pořídila, ale zatím jsem ho zkoušela jen jednou, takže brzy soudit. Jinak mě Rossmann s Catrice moc potěšil. Snad časem zavedou i stálou nabídku.

    OdpovědětVymazat
  12. @yarisse: já ho docela používám, je takový jemný a nevypadá přehnaně třpytkatě, což je plus! a taky doufám, že catrice brzy zavedou=)

    OdpovědětVymazat
  13. Už mám vyzkoušený pudr a je opravdu skvělý !

    OdpovědětVymazat