neděle 23. ledna 2011

Too Faced Natural Eye Palette


Všichni už asi postřehli, že většinu mých stínů tvoří neutrální nositelné odstíny, takže tato paletka by neměla být žádným překvapením, protože v sobě spojuje ten nejlepší výběr těchto barviček, které lze libovolně kombinovat a vytvořit tak líčení vhodné na každý den i kouřové party líčení na večer.

Koupila jsem si ji v době, kdy na beauty scénu vstoupila žhavá novinka Naked Palette od Urban Decay. Dostat se k ní nebylo úplně jednoduché (i když jsem ji na pár českých blozích viděla), takže jsem byla rda, že jsem v Sephoře narazila na tuto krásnou alternativu.


Tato kompaktní paletka obsahuje 9 odstínů seřazených do skupinek po třech, označených jako Day, Classic a Fashion. Dále v sobě ukrývá šikovné kartičky s návodem na každý druh líčení a v zasouvací přihrádce pěnový/štětečkový aplikátor.

Stíny v řada s názvem Day jsou matné, Classic má třpytivé a Fashion ultra třpytivé. Všechno to jsou odstíny béžové, hnědé a bronzové, ,takže kombinací je nespočet.

Jako všechny Too Faced stíny jsou i tyto velmi pigmentované a sametově jemné. Nanášejí se jedna báseň, některé světlejší mají tendenci trošku opadávat, protože v sobě mají větší třpytky, takže pod ně doporučuji použít bázi.

Cena je poměrně vysoká (kolem 600 Kč), ale dostanete 9 nádherných stínů, se kterými můžete každý den vytvořit nové krásné líčení, takže za mě určitě palec nahoru!


Tutorial s použitím této paletky od juicystar07 tady.

5 komentářů:

  1. Tyhle stíny taky mám a jsou super! Docela bych uvítala nějakou velkou recenzi na Tvé produkty od Benefitu. Dík :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, ty jsou nádherné! :) Snad je seženu, skoro nikde Too Faced není :(.. Ani v Praze ji nemůžu sehnat, nebo prostě špatně hledám. Mám ráda tyto neutrální odstíny! :). Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to zajímavě, ale protože mám UD naked, tak mě zas až tak nenadchne. Já jsem ji viděla v Praze v Sephoře Palladium.

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné barvičky!! miluju tyto přirozené a přírodní odstíny hnědé a béžové.. :) 600 je pravda, dost.. :( ale v Sephoře teď mají 20% slevy mám pocit že na všechno.. :) nejsem si jistá.. zajdu tam :D

    OdpovědětVymazat
  5. @anonym: na recenze Benefitu se už dlouho chystám, vyzkoušela už jsem skoro všechno, takže už brzy poreferuji=)

    @Katka: v Praze mají Too Faced jen v Palladiu a na Smíchově

    @Day: já jsem spokojená s TooFaced, ta UD už je na mě až moc velká=) ale až pojedu zase do USA, tak asi neodolám=) Jak se s ní pracuje?

    @blackberry: jj, po té slevě by to vyšlo na 480 a to už je slušná cena. Bez 20% slevy bych už v Sephoře ani nic nekoupila=)
    @

    OdpovědětVymazat