neděle 23. ledna 2011

Queen Helene Haul and Review


Mint Julep Masque od QH nemusím dlouho představovat, tu už asi všichni dobře znáte. Jedním slovem je to ta nejlepší maska, kterou jsem zatím vyzkoušela + nejlepší cena. Protože mi už pomalu docházela, rozhodla jsem se řady výrobků QH doplnit o další masku s názvem Mud Pack Masque s příměsí anglického jílu.

Je určena pro normální pleť, které navrací svěžest, zpevňuje ji a sjednocuje tón pleti. I když jde o sliby velmi obecné, které čteme na většinně podobných přípravků, tato maska všechny své sliby plní. Pleť je po použití svěžejší a nejvíc pozorovatelné je zlepšení v tónu a barvě. Pomáhá i na případné nedokonalosti, póry, pupínky, atd.

Maska má oranžovo-hnědou barvu, konzistence je úplně stejná jako u Mint Julep, vůně naprosto odlišmá, ale po pár použitích už jsem si na ní zvykla, narozdíl od Mint Julep neobsahuje mentol, takže nepálí/nechladí, takže je tu možnost pro ty, kterým mentol v maskách vadí. Jednoznačně doporučuji!


Dál jsem se rozhodla vyzkoušet Mint Julep Facial Scrub, který byl také příjemný, ale nijak převratný. Určitě mi víc vyhovoval ten od Neutrogeny. Pro změnu nebyl špatný, ale maska nastavila má očekávání vysoko.


Posledním výrobkem je kakaové tělové mléko Cocoa Butter Lotion. Stálo kolem 85 Kč/470 g, takže poměr cena množství je vynikající. Mléko je příjemné, má lehčí konzistenci, rychle se vstřebává a krásně voní. Hydratuje bez problémů, ale asi by se víc hodilo na léto. V zimě dávám přednost něčemu trošku hutnějšímu a výživnějšímu.


Takže z mého nákupu bych vyzdvihla hlavně jílové masky, které jsou prostě MUST-HAVE=) Dále se ještě chystám vyzkoušet jejich vlasové výrobky, hlavně Placenta Shampoo a Placenta Hot oil Treatment.

Máte s těmito přípravky někdo zkušenosti?

Jinak objednávala jsem tady.

9 komentářů:

  1. Děkuju za odkaz!! Na masku se chystám už hodně dlouho, tak určitě vyzkouším obě dvě... Jinak šampon i ten vlasový zábal můžu doporučit, jsou oba moc fajn...

    OdpovědětVymazat
  2. Placentový šampon mám a nic moc,ten olej může být dobrý ,dej pak vědět...

    http://nikolbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Na mém blogu je giveaway, zúčastni se! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich masku (tu zelenou) mám, je bezva :-)

    OdpovědětVymazat
  5. mam ten zabal doma zatial som ho pouzila len raz, no nejak ma nenadchol cakala som od neho viac, uvidim po par pouzitiach

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem si tam objednala, dokonce i kulmu :). Ozvali se ti na mejla? Mě právě ne.. Za jak dlouho ti to přišlo? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta bahenní maska vypadá dobře. Mentolovou jsem měla a slušně čistila, ale docela mě vysušovala. U nás je jeden obchod, kde mají od Helenky snad všechno, ale má děsně hloupou otvírací dobu. Takže moc děkuju za odkaz :)

    OdpovědětVymazat
  8. @barb: není zač. Jinak masku určutě vyzkoušej a já zase zkusím ten šampon, už se těším=)

    @nikol: zkusím oboje a pak napíšu=)

    @markett: podle mě je prostě nejlepší!

    @evie: a jak se zábal používá? A co ten šampon, s tím jsi byla spokojená, nebo ne?

    @katka: podívej se do spamu..já jsem jim taky volala, že mi nepřišlo žádné potvrzení a mail se dostal do spamu=) jinak přišlo to asi za týden. Já jsem si zase objednala elektrické natáčky a jsem moc spokojená.

    @yarisse: ta bahenní tak nevysušuje. Ale když si hned dáš výživnější krém, tak se to na pleti nijak neodrazí.
    @

    OdpovědětVymazat
  9. V pohodě, asi to bylo ve spamu, ale pak mi to přišlo od PPl, že zásilka doručí ten a ten den :). Já sjem si ještě objednávala kulmu a přišlo mi to za tři dny, jsem z Prahy..

    OdpovědětVymazat