sobota 29. ledna 2011

Essence Lippies


Essence rtěnky jsou neskutečně dobré, mají skvělý výběr nositelných barev, výbornou konzistenci, solidní výdrž, krásně voní a jsou levné. Nikdy jsem si Essence rtěnek nevšímala a dělala jsem chybu.


Moje mini kolekce sestává ze tří odstínů. Prvním je Look at me! což je krásná pigmentovaná bronzová barvička s metalickým odleskem. Další je Glamour Queen, která je jednou z mých nejoblíbenějších rtěnek v minulém roce. Je to vínová barva s jemným třpytem, po jedné vrstvě vypadá přirozeně (podobná konzistence jako Mac Luster), dá se ale navrstvit do intenzivního odstínu. Poslední je Sparkling Angel, kterou nosím skoro denně, je to jemnější verze předchozí rtěnky, je trošku třpytivější a krásně osvěží celý obličej.

Z těchto rtěnek jsem nadšená a všem doporučuji vyzkoušet.


(B-T Look at me! Glamour Queen, Sparkling Angel)

Máte zkušenosti s Essence rtěnkami? Jaké odstíny máte?

6 komentářů:

  1. Essence rtěnek jsem se trochu bála, teď už vidím, že nemusím :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Glamour Queen vypadá vážně dobře! A tyto odstíny také patří do nějaké kolekce nebo jsou mimo kolekci?

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla postupně už tři, ale nakonec u mě zakotvila až ta poslední. Mám Fairytale a jsem moc spokojená. Nádherně voní, krásně barví a jsou levňoučké.

    OdpovědětVymazat
  4. @bezega: opravdu nemusíš, jsou super

    @ef: ne ne, ty jsou ve stálé nabídce

    @yarisse: fairytale jsem zkoušela, byla na mě moc výrazná, ale krásná barvička

    OdpovědětVymazat
  5. Mám jednu v odstínu 52 In the nude. Barvička je to nádherná a rtěnka sama o sobě je taky příjemná na rtech. Ale nevím, tak nějak mi časem začala lézt na nervy její vůně a chuť má taky divnou, mám pocit, že když ji slíznu je mi z ní blbě. Víckrát bych do ní kvůli tomu nešla. Ale pro někoho kdo chce méně krycí rtěnku, která je spíše tak trochu jako balzámek a nebude mít problém s vůní a chutí, tak je to super volba za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dvě-frosted a honey bee, obě jsou super!

    OdpovědětVymazat