pondělí 10. ledna 2011

Best Products of 2010 - 1st Zlatosfera Awards=)

Přišel čas zrekapitulovat, jaká kosmetická udělátka se mi v roce 2010 nejvíce osvědčila, co jsem nově objevila, co mě nadchlo, co už z ruky nepustím a co bych všem svým čtenářkám vřele doporučila.

Doufám, že první post tohoto druhu založí tradici a takový článek nabídnu i v lednu příštího roku.

S radostí se dozvím i o vašich oblíbených produktech roku 2010, takže pište a přehánějte v komentářích!

Best Concealer
Benefit Boooing 01 Light - na nedokonalosti
Bourjois Healthy Mix 52 Medium - pod oči

Best Foundation
Rimmel Lasting Finish 100 Ivory

Best Powder
Clinique Almost Powder 02 Neutral Fair

Best Minneral Foundation
EDM Intensive Base Fairly Light Neutral

Best Lip Liner
Chanel Le Krayon Levres 34 Natural
Essence Lip Liner 02 Pink Brown

Best Lipstick
MAC Modesty
Essence Glamour Queen 31

Best Lip Gloss
Rimmel Vinyl Gloss Snog

Best Lip Balm
Korres Lip Butter Jasmine
Helle Lip Balm Stick Honey

Best E/S Primer
Malu Wilz

Best Eyeshadow
Rimmel Colour Mousse E/S 006 Get Fresh

Best Loose Eyeshadow
Yves Rocher Sypká perleť na oči Taupe

Best Mascara
Max Factor False Lash Effect
(po týdnu používání mě tato řasenka mě přesvědčila o svých kvalitách=)
Oriflame WonderLash

Best Eyeliner
Lancome Le Krayon Khol Noir

Best Liquid Eyeliner
L`Oreal Lineur Intense Liquied Eyeliner

Best Blush
Benefit Coralista
Chanel Irreelle Blush 60 Be-Pop

Best Bronzer
EDM Vicki`s Radiant Creation

Best Highlight
Dermacol Mineral Compact Blusher 01

Best Nail Polish
BarryM Dusky Mauve


Těmto výrobkům tleskám a těším se na ty vaše=)



13 komentářů:

  1. Ach, jsem ráda, že zase píšeš, jsi můj rádce!
    Mým best produktem za minulý rok jsou stíny Rimmel Colour Mousse - Get Fresh, pudr Rimmel Stay Mate a balzám Alverde měsíčkový.

    A protože takový make-up a krásnou tvářenku ještě hledám, projížděla jsem si tvůj blog a velice mě zaujalo EDM, nejen těmi krásnými stránkami.

    Děkuji moc!

    Chtěla bych si od nich objednat jednak ten základní kit, jednak tvářenku. Ale nikde jsem nenašla, kolik činí international shipping cost, takže jsem se chtěla zeptat, jakým způsobem si to objednáváš a kolik jsi platila za poštovné?

    OdpovědětVymazat
  2. super, jsem rada ze jsem tam nasla nekolik svych oblibencu, make-up od burjois healthy mix je taky super, uz jsi ho mela?
    jinak jeste hodne pouzivam od Astoru Mattitude, uz mam patou tubicku, prijde mi jako jediny fakt neviditelny (prijde mi podobny jako CLinique superbalanced)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, taky bych ráda zkusila EDM, ale myslím, že momentálně do čr nezasílají :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj já mám top 10 na svém blogu mrkni.

    http://nikolbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. @Ef: tak to mám radost, díky za pochvalu! poštovné nebylo moc vysoké, za pudr, tvářenku a štětec tak kolem 7 USD, ale teď jsem se dívala a do ČR přestali zasílat, tak nevím=(

    @TeSa: Healthy Mix make-up mám taky a je perfektní, ale nesedí mi odstín, i ten nejsvětlejší 52 Vanilla je na mě tmavý, hodně do žluta=( a ten Mattitude určitě zkusím

    @ivuska3: máš pravdu, teď jsem se podívala a ČR v tom seznamu zemí není=( v létě jsem ještě objednávala bez problémů. Zvláštní, protože třeba Slovensko tam je...

    OdpovědětVymazat
  6. zkoušela jsem psát email na adresu co je uvedená na stránkách EDM, ale nikdo neodepsal. Tak nevím jestli znovu čr zařadí do seznamu.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj! Tvůj blog jsem objevila asi před hodinou a stihla jsem přečíst všechny články! Chci Ti říct, že blog jako je ten Tvůj jsem hledala už hodně dlouho, protože jsem se před nějakým časem začala zajímat o kosmetiku a myslím, že blogů na tohle téma je v Česku málo a furt hledat nějaké reviews na zahraničních stránkách, kde né všemu na sto procent rozumím není moc příjemné. Těším se na další posty! Jen Ti chci říct, že by bylo fajn kdybys přidávala k článkům i ceny daných výrobků a pak to bude dokonalé :)

    Moje top:
    Chanel Coco Rouge - Mademoiselle
    Benefit - Benetint
    Benefit - Confession of Conceaholic
    Too Faced - Naked eyes
    Nyx - for your eyes only, smokey eyes
    Chanel - Les 4 ombres

    Brzo přidej další post!!!!!!!!!!!!!!:D pa

    OdpovědětVymazat
  8. Kočko to jsem ještě já. Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli by jsi nemohla udělat nějaký článek, ve kterém by jsi doporučila nějaké výrobky na konturu obličeje. Mám poměrně dost kulatý obličej a šikly by se mi nějaké typy. Koukala jsem na kandee na youtube a ona používá nějaký typ make upu od loreal, který jsem tu ještě neviděla, nebo je tu v jiném balení?! Díky moc, btw: Nechceš sem dávat i fotky Tvého nalíčení? Ale asi chceš být v anonymitě ... jo a moc by mě zajímaly recenze na všechno co máš a co tady není od Benefitu :D Jsem jejich velký fanda! Díííky :) (přednostně bych ráda viděla BADgal a High Beam ) :D díky a ahooj :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je strašná škoda, že nezasílají do ČR. Mám pocit,že kdyby zasílali, konečně naleznu něco jako make-up na svůj obličej, který po 12 hodinách nevypadá jako shnilé jablko. No, dobře, přeháním.

    Mohla bych se prosím zeptat, zda existuje nějaká alternativa? Minerální make-up v pudru anebo kompakt? Co je finančně dostupný? Anebo třeba drogérkový tip?

    Zjistila jsem, že ani tekuté, ani pěnové make-upy mi prostě nesedí. Absolutně. A pudr mi někdy nestačí.

    OdpovědětVymazat
  10. Ef> Ahoj! Já teprv objevila tenhle blog a těším se na další post, ale nemůžu ti neodepsat. Výborné minerální pudry dělá Bare minerals!! Koupila jsem si Started kit v Sephoře kolem 1200 (nevím už přesně). V tomhle balíčku najdeš 2x minerální make-up, který se dá snadno míchat, jeden světjší jeden tmavší 1x minerální korektor, 1x normální minerální pudr a 1x takový tmavší konturovač, ale spíš bronzer + 2x štětce na make-up a pudr a 1x štětec na korektor a podle mě super :))))))))))) Stojí za vyzkoušení!

    OdpovědětVymazat
  11. děkuji za komentář.. jinak tu masku jsem ještě nezkoušela, ale chystám se :)

    OdpovědětVymazat
  12. @ivuska3: taky jsem jim psala a včera odpověděli, že přestali zasílat, protože se hodně zásilek ztrácelo, ale že pracují na tom, aby ČR zase zařadili na seznam...tak doufejme, že to bude už brzy. Na Slovensko ale zasílají, takže jestli bude potřeba, tak si to nechám poslat tam a poprosím známé o přeposlání do ČR.

    @K: ahojky, jsem ráda, že se Ti blog líbí. Ceny začnu přidávat, dík za tip! Jinak na konturování se mi osvědčil Benefit Hoola, ideální matný tmavý bronzer. To video s Kandee jsem viděla a používá makeup, který se v ČR taky prodává - je to True Match. Ale výběr odstínů je tady opravdu bídný, takže tak tmavý neseženeš. Můžeš ale použít jakýkoliv makeup, do kterého přidáš tmavý matný práškový bronzer, až dostaneš odstín, který hledáš. A ještě větší efekt bude, když přidáš rozjasňovač na lícní kosti- taková klasika.
    Jinak na BadGal a High Beam recenzi už se chystám, takže se můžeš těšit.

    @Ef: úplně ti rozumím, taky jsem měla problém najít něco s čím bych byla spokojená. Tekuté ani pěnové makeupy mi neseděly, ale den kdy jsem objevila minerální makeup všechno změnil=) opravdu je to to nejlepší a určitě budeš spokojená! Doporučila bych ti třeba Maybelline Mineral Power, který je taky super, ale prodává se jen v některých drogeriích (Rossmann v Praze na Českobudějovické) nebo na eBay za minimální cenu. Dřív jsem pořád používala ClearFace pudr od Manhattanu, taková klasika, mně moc vyhovoval, zmatňoval a byl velmi krycí, ale docela přirozený.
    Až budu zase objednávat z EDM, tak se můžeš připojit a objednat si na vyzkoušení ten jejich Trial Kit (je tam 5 různých odstínů v každé kategorii - Fair, Light, Medium atd) a stojí jen 5USD nebo zdarma, pokud si objednáš něco v plné velikosti.

    Tak snad ti taková vyčerpávající odpověď trošku pomůže=))

    @K: BareMinerals jsou výborné, byl to můj první minerální makeup. V USA jsem si koupila ten Starter Kit a byla jsem nadšená. Ale cenově jsou dost vysoko. A když jsem objevila EDM, tak se mi zamlouvaly tz jejich makeupy mnohem víc (cenou, výběrem odstínů a typů, mají lepší štětce atd.)

    OdpovědětVymazat
  13. ty tvářenky mě docela 'přitahují'.. možná nějakou zkusím, protože na pořádnou tvářenku už sem nenarazila hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat