neděle 1. srpna 2010

Eyeshadow Quads Collection


Tímto vám představuji svoji kolekci neutrálních paletek. Co se týká barev, žádná divočina se u mě nekoná. Moje sbírka je ale ideální na každodenní nošení a strochou snahy se dá použít i na výraznější večerní líčení.

Wet n Wild in Greed Gourmandise


Toto je 6ti paletka od americké značky Wet n Wild, kterou jsem už jednou zmínila v souvislosti s tužkami na obočí. Kolekce obsahuje celkem 7 paletek pojmenovaných podle 7 hříchů=) Moje je v odstínu Greed Gourmandise. Zvláštností těchto paletek je, že obsahují 3 matné a 3 třpytivé stíny, které lze podle libosti míchat a kombinovat. stíny jsou velmi pigmentované, černá je opravdu uhlově černá a je ideální na kouřové líčení. Hezká je i matná tělová a lososová. Jediné zklamání je světle fialová, která absolutně není vidět.

Maybelline Eye Studio Quad in Taupe Temptress


Další paletkou v mé sbírce je Maybelline Eye Studio Quad, která u nás bohužel není k dostání. Původně byly tyto extrémně třpytivé paletky vytvořeny pro asijský trh, protože se dobře používají na asijských očích, tzv. monolids. Moje je v odstínu Taupe Temptress, obsahuje bílý highlight s perleťovými odlesky, starorůžovou s mauve podtóny, krásnou taupe a jedinečnou bordó na černém základě. Barvy jsou naprosto úžasné, velmi měkké, pigmentované, ale hodila by se aspoň jedna matná barva, aby vyvážila tu třpytivou explozi=) S těmito stíny je báze naprosto nutná, jinak je budete mít všude.

Estee Lauder in Smoky Pink

Tenhle prťousek od Estee Lauder má hezký výběr odstínů, hlavně taupe a hnědou s růžovými odlesky. Konzistence je ale trochu prášková a pigmentace taky není nejlepší. Ale jsou situace kdy se hodí, mají totiž kompaktní balení se zrcátkem a aplikátorem, takže jsou ideální do kabelky=)

Maybelline Expert Wear in Natural Smokes

Další z mých nejoblíbenějších Maybellinek. Tento quad je v odstínu Natural Smokes, vytvoří jak lehké líčení, tak dramatický kouřový efekt, který krásně sluší hnědým očím. Barvy jsou pigmentované, highlight a nejtmavší hnědá jsou matné, zbytek má velmi decentní třpyt. Moje nejoblíbenější paletka.

Lancome Color Design (Honeymoon, Floralesque, Mochaccino & Lézard)


Další miniaturní přírustek ze série Gift with Purchase. Výběr barev je moc povedený, asi nejzajímavější je světlý highlight, který má v sobě zlatavý třpyt. Jinak pigmentace a konzistence takový průměr.

Revlon Illuminance Cream Shadows in Not Just Nudes


Poslední v mé sbírce je paletka krémových stínů od Revlonu. Jedná se o Illuminance Cream Shadows v odstínu Not Just Nudes. Opět obsahuje 2 matné a 2 lehce třpytivé odstíny, které se hezky doplňují. Dají se používat samostatně, ale já je ráda používám pod klasický práškový stín. Na první pohled se nabízí srovnání s PaintPots od Mac, ale narozdíl od Macu je pod ně třeba použít bázi, aby lépe držely. Pracuje se s nimi velmi lehce a pigmentace je úžasná.

A jaké jsou vaše nejoblíbenější paletky? Máte zkušenosti s Urban Decay paletkami? To je další položka na mém wishlistu, hlavně jejich nová Naked paletka=)

4 komentáře:

  1. Ja mam rada burjois, dobra byla paletka od manhattanu mtne hnede+perletove ruzove+kremove linky, ale radeji pouzivam jednotlive stiny, ted cekam az mi dorazi paletka od chanelu, at muzu poreferovat, snad men nezklame jako chanel rtenky, zato guerlainku jsem si objednala uz dalsi. Nemas zkusenosti s guerlain stiny nebo tak?
    Jestli to bude stejne jak ta rtenka asi budu guerlain nadsenec, protoze od tolik protlacovaneho mac mi skoro nic nesedi...:-(((krome stinu embrak a tvarenky

    OdpovědětVymazat
  2. S Burjois stíny jsem taky moc spokojená, mají výrazné pigmentované barvy. Manhattan stíny mi přišly moc práškové. Z těch dražších určitě Urban Decay, to jsou nepřekonatelné stíny a Nars. Guerlain stíny stejně jako jejich rtěneky jsou super, Až vyzkoušíš, dej vědět=)

    OdpovědětVymazat
  3. Super post! Ještě by to chtělo fotku přímo na očičku ;) Inspirace není nikdy dost.
    Já těch paletek moc nevlastním a ani nevím proč?! Mám celkem 3 - Smashbox Monarch, Manhattan a Make Up Factory...všechny jsou vesměs hnědobéžové. Jinak vedou pigmenty, dazzle dusty a monostíny...

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka Maybelline Eye Studio Quad in Taupe Temptress mě zaujala v jednom tutorialu na youtube a na očích vypadá opravdu pěkně. Škoda že u nás není k mání, hned bych si pro ni běžela =)

    OdpovědětVymazat