pondělí 2. srpna 2010

Eyeko Posh Polish


Bližší pohled na čtyři nedávno koupené Eyeko laky. Prvním pánem na holení je odstín Posh. Kupovala jsem ho s nadějí. že to bude další Chanel Particuliere dupe do mé sbírky a mé přání bylo vyslyšeno. Posh je zatím nejvěrnější dupe a dokonce ještě o krapítek hezčí. Je krémovější a malinko světlejší. Naprosto jedinečný a moc se mi líbí. Jedná se o šedo-hnědou barvička a já v ní vidím i trošku fialových podtónů. Na fotkách s bleskem vynikne hlavně ta hnědá (barva latté=), ale na denním světle je více patrný šedo-fialový nádech.

Nanáší se krásně, kryje ve dvou vrstvách. Jediné co bych vytkla je dlouhý, ale příliš tenký štěteček. Po OPI štětečkách to byl opravdu rozdíl, ale i přesto jsem s nanášením neměla žádné velké problémy.







Posh Polish je zatím můj absolutní favorit=)

A jaký je váš názor na laky v taupe barvě? Líbí nelíbí?

6 komentářů:

  1. Mne prijde moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě osobně je nejhezčí RBL Grunge (i když jsem hodně zvědavá na novou Jane) a z těch obyčejnějších Color club High society a ORLY Country club Khaki, to jest spíše světlejší barvy s nádechem do tělova. Jak jsou na tom Eyeko laky s výdrží?

    OdpovědětVymazat
  3. @day: používám OPI base coat a nahoru Seche Vite a s výdrží jsem spokojená. Posh mám na nehtech 4tý den a zatím drží perfektně. Celkově jsem kvalitou Eyeko laků příjemně překvapená.

    OdpovědětVymazat
  4. tak tato farba ma dostala. si prva na kom to vidim. vyzera to nadherne

    OdpovědětVymazat
  5. @berry: díky a jsem ráda, že se barva líbí. Když jsem ji viděla poprvé já, byla jsem úplně nadšená a teď prožívám svoje taupe období=)

    OdpovědětVymazat
  6. no je to dosť divná farba.Ja som skôr na také výrazné:)

    OdpovědětVymazat