pátek 6. srpna 2010

Eyeko Lilac Polish


Druhým ze série Eyeko laků, na který dnes podrobněji rozebereme je Lilac Polish. Je to nááádherná krémová levandulová barvička, kterou na ulici nejde jen tak přehlédnout. Sice jsem si na ni musela chvíli zvykat, ale teď už se s ní cítím ve své kůži=)

Konzistence je trochu hutnější, ale mně osobně to nevadí. Stačí 2 vrstvy, ale já jsem dala 3. Doporučuji ale dávat pouze 2, protože víc vynikne levandulový tón laku.

Jednoznačně doporučuji. Troufám si tvrdit, že není mnoho podobných, naprosto jedinečných lila/levandulových odstínu jako je tento Lilac Polish.

Výsledek = druhý lak a druhý aplaus. Jestli to půjde takhle dál, budu muset přiobjednat všechny zbylé odstíny.






10 komentářů:

  1. Předešlý lak nebyl zrovna moje gusto, ale tento je opravdu hezký:-)A musím s tebou souhlasit, že takovýchto lila odstínů není mnoho. Většinou když jsem sháněla fialkový lak, tak byly buď perleťové či s nějakým odleskem nebo podtónem.

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě něco trošku mimo téma. Chtěla jsem si už nějaký ten pátek zpátky koupit žlutý lak. Prostě klasickou žlutou barvičku a ono bum, letos nemohu žádný najít, tedy aspoň u nás ne. Pravidelně jsem šmejdila našimi čtyřmi drogériemi, ale po takovém laku jako by se zem slehla. Asi holt tohle léto žlutým lakům neholduje.

    OdpovědětVymazat
  3. zlty lak ma opi, s-he v dm drogerkach, a myslim ze aj avon :))
    ten lila je fakt super, to je prva vec ktoru sa chystam objednat:)
    jeden uzasny lila lak som minule nasla v drogerke, neviem ani co za znacku to bolo, ale uz ho neviem nikde najst :(( vejs

    OdpovědětVymazat
  4. No já právě sázela na S-he, ale nenašla jsem ho.Pokaždé když jsme šla kolem DM,tak jsem tam zaskákla kdyby náhodou a zatím bez úspěchu.

    OdpovědětVymazat
  5. no skoda, u nas ho momentalne maju plno :) a skus tiez essence, aj ten ma zlty :) v.

    OdpovědětVymazat
  6. @simonsi: hned několik žlutých odstínů, včetně klasické žluté, má BarryM. Prodávají je i v ČR a poštovné je zdarma, tak se můžeš mrknout=)

    @anonym: lilac je opravdu úžasná barvička a ve skutečnosti je odstín ještě hezčí, takže nebudeš litovat=) jinak doporučuji i další jejich odstíny, všechny jsou jedinečné...to se mi na nich líbí.

    OdpovědětVymazat
  7. Talko, lak je krásný a moc se mi líbí Tvé nehtíky :) (ostatně i na blog chodím ráda, je čtivý ;))

    OdpovědětVymazat
  8. @boruvka: dekuji, jsem rada ze se oboje libi=)

    OdpovědětVymazat
  9. Ach bože, děláš mi chutě s těma krásnejma barvama laků :-D

    OdpovědětVymazat
  10. @markett: tahle lila barvička je MUST HAVE!!! Je neskutečně nádherná=)

    OdpovědětVymazat