sobota 28. srpna 2010

Alverde Rose Collection


Poprvé jsem zaregistrovala kosmetiku Alverde po shlédnutí Monthly Favorites od Yarisse, která zmiňovala tvářenku Fuchsia Rose a její jedinečný `sheen`. Než jsem se ale rozhoupala, byl ve většině DM tento odstín vyprodaný. Tak jsem se už smířila s tím, že léto budu muset bez této tvářenky přežít. Ale vše nakonec dobře dopadlo. Měla jsem cestu na opačný konec města a co nevidím, dlouhohledaný odstín tam měli hned v několika kusech. A aby tvářence v košíku nebylo smutno, přihodila jsem i jedny stíny. A udělala jsem dobře, barva je prostě náááádherná. Nepřeháním=)

Obě věcičky jsou z Alverde Summer Rose Collection, proto ten poplach s vyprodanými odstíny. Balení je letně roztomilé i když ne moc kvalitní. U tvářenek a stínů mi to až tak nevadila, naopak, přišlo mi to osvěžující, rtěnku v papírovém obalu bych si asi nekoupila. Tu tam mimochodem taky nabízeli, spolu s lesky a dalšími vychytávkami.

Kromě cute obalu je nutno zmínit další neobvyklou vlastnost - tvářenka voní po růžích. A to ne tak `reklamně`, ale opravdově a dost intenzivně. Vůni ucítíte při každém tahu štětcem. U mě další velké plus.

Jde o výraznější růžový odstín, který na líčkách zanechá nádherný jas, u mě plní i funkci rozjasňovače.


Oční stín se jmenuje Rose Garden a jde o jedinečnou tlumenou tyrkysovo zelenkavou barvičku s jemným třpytem. Pokud bych měla tuto barvu přeložit do řeči laků na nehty, byl by to Eyeko Vintage Polish. 100% shoda. Vypadá krásně v kombinaci se světlým taupe stínem (např. Bourjois Brun Nylon) buď ve vnějším koutku nebo jako světlá linka na horním víčku. Tato kombinace nádherně rozjasní hnědá očka a je velmi nositelná, žádná divočina=)



A co vy, máte z Rose Collection taky něco? Co říkáte na Alverde kosmetiku?

6 komentářů:

  1. Alverde mě zaujala v podstatě i cenou, ale zatím od ní nic nevlastním. Jinak tvářenka vypadá opravdu dobře. Zrovna používám Maybelline, ale nejsem sní úplně spokojená, takže asi vím, pro jakou další si příště poběžím :)

    OdpovědětVymazat
  2. ...tvářenka je naprosto super! Cca před týdnem jsem byla v DM a viděla jsem právě, že mají taky tento odstín už poslední a já jí zrovna dodělávám :) tak sem si jí hned koupila do zásoby :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem je videla dlouho obchazela, jeste tam nejake zbyly za skvelou cenu, tak to asi zkusim, kdyz o tom ted tady pises..

    OdpovědětVymazat
  4. @simonsii: maybelline mi přijdou takové moc křídové, ta alverde vůbec ne, ale už skoro není k sehnání=(

    @angel: tak to jsme dvě. Po velkém úspěchu jsem si chtěla koupit i ten světlejší odstín, ale už neměli.

    @dresslover: já jsem taky strašně dlouho obcházela, ale jestli jsou ve slevě, tak do toho určitě běž=)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, jsem ráda, že jsi s tvářenkou taky spokojená. Podle mě je dokonalá. Od doby, co ji mám, ji rozhodně používám nejčastěji ze všech tvářenek.

    OdpovědětVymazat
  6. @yarisse: no už jsem měla strach, že ji nikde neseženu a pak budu jen doufat, že se rozhodneš ji jednoho dne dát na blogsale=)) ale nakonec jsem ji našla a měla jsem velikánskou radost. Je opravdu moc krásná. takže díky za tip!

    OdpovědětVymazat