úterý 27. července 2010

White is ticking...



Už je to tak. Léto se nese ve znamení bílých hodinek. Protože se jedná o sezónní věc, nechtěla jsem do nich investovat až moc, takže se můj výběr ustálil na těchto krásných tikadlech od Juicy Couture, což je mimochodem moje srdeční záležitost. Mají oválno-obdélníkový ciferník s ČÍSLICEMI. Moje celoroční hodinky totiž nemají jediné číslo ani tečku místo čísla, aby mi usnadnily orientaci v čase, takže JC v tomto směru přinesly vítanou změnu. Mají bílý kožený řemínek, na kterém se houpe cute stříbrné srdíčko, které při chůzi cinká o ciferník...dá se přežít=) Na ruce (tím spíš opálené=) vypadají moc hezky, bílý kožený řemínek může být trochu nepraktický, ale určitě bude možné za něj najít odpovídající náhradu.

I když na sezónní trendy moc nedáte, toto je věc, kterou unosíte a nebudete její koupě litovat.








14 komentářů:

  1. High beam opravdu nedoporučuji. Celkově mám kosmetiku Benefit moc ráda a nejraději bych skoupila téměř všechno co jejich firma nabízí, ale u tohoto výrobku nějak nechápu smysl. Slyšela jsem, že ho používají modelky - no možná, ale leda ty co už mají pubertu za sebou a kruhy pod očima jim ani vzdáleně nic neříkají. Použití tohoto přípravku má smysl pouze bez jakéhokoliv nalíčení (max řasenka), pro svěží přirozený look. Nejen, že v případě použití make upu nebo pudru neplní svoji funkci rozjasňovače, ale dokonce naprosto zkazí líčení tváře. Doporučuji tedy spíš bronzery nebo třpytivé tvářenky než toto. Pokud ale vlastníte dokonalou tvář, která si nežádá žádné korekce, tak to bude to pravé pro vás:)

    OdpovědětVymazat
  2. @L.A.N.Y.: Jééé, tak to jsem ráda, že to vím. Já jsem totiž taky takový Benefit lover, takže si hledám výmluvy, abych mohla zase něco nového pořídit=) Vůbec nějak nechápu smysl rozjasňovačů pro běžnou populaci. Podle mě vypadá dobře opravdu jenom na fotkách modelek zdatně vylepšených photoshopem=) A to já nemám=)A co ten zbytek? Slyšela jsem, že Ooh la lift je taky taková zbytečnost. Nedávno mi dorazil Booing korektor, který jsem zatím ještě nevyzkoušela, tak doufám, že mě potěší.

    OdpovědětVymazat
  3. No u Ooh la lift jsem nezaznamenala nic, podobně je na tom třeba Eyecon, Lemon Aid nebo Lipplump. Boi-ing je podle mě docela obstojný korektor, jen doufám, že sis nekoupila odstít číslo 1?! Můžu se zeptat jestli jsi ho koupila za účelem skrýt kruhy pod očima nebo zamaskovat nedokonalosti? Prosím jestli bys mi napsala co všechno od Benefitu máš? Plánuju si něco koupit tak by se mi taky šikla rada:)

    OdpovědětVymazat
  4. No ta Erase pasta o té jsem zapomněla napsat. Je to taková hutnější kontistence s tím, že by měla lépe krýt, ale opak je půravdou. Nekryje a co víc zvýrazňuje. Na kruhy pod očima naprosto nevhodný, na nedokonalosti celkem obstojný. Mám odstín 1 jelikož mám hodně světlou pleť, ale přesto je na mě uplně bílý. Doporučuji odstín 2 nebo ještě lépe 3.

    OdpovědětVymazat
  5. No koupila=) na ýběr byly 3 odstíny, tak jsem se tak automaticky zařadila pod ten nejsvětlejší...je to nějaká defektní barvička?=) Chtěla bych ho používat na oboje - kruhy a sem tam nějakou nedokonalost. Vím, že se říká, že na ty kruhy je lepší Erase paste, ale trochu mě odstrašilo, že má mít růžový podtón?! No nevím. Jinak od Benefitu mám 3 tvářenky, Sugarbomb, Coralista (Must Have!!!=) a Thrrrob, všechny můžu doporučit. Jejich krabičkové tvářenky jsou prostě nepřekonatelné. Ještě si brousím zuby na Dallas=) Potom mám Some kinda gorgeous, light a original. Ten light je jejich novinka pro světlou pleť (i když píšou, že ten original by měl sedět +- všem odstínům pleti kromě těch nejtmavších, protože je tak málo krycí) ale je opravdu super light. Potom mám Benetint, který používám hlavně na rty, rtěnku silky finish v odstínu Skinny Dip, ideální každodenní barvička a bezbarvou konturku (jedna z těch věciček, bez které je možné se v klidu obejít) Tak asi tak...jak říkám, Benefit lover=)

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm...tak ty hodinky jsou fakt parádní. Celkově se mi moc líbí věci JC, především tedy kabelky, ale za ty ceny, za které se prodávají, bych si ji fakt nemohla dovolit.

    OdpovědětVymazat
  7. @simonsi: díky moc. Njn, JC je moje srdeční záležitost. Lepší teplákovky nikde neseženeš=) Vyplatí se kupovat v outletech, kde to také není levné, ale s původními cenami se to rozhodně nedá srovnat. Bohužel je to záležitost USA, u nás na tom prostě všichni chtějí vydělat jak se jen dá (případ většiny importovaných značek z USA u nás). Jinak hodinky zas tak drahé nebyly, koupila jsem je v duty free při návratu ze Států=)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty hodinky jsou vážně hezoučké. A diskuse o benefitu velmi zajímavá. Určitě se nechám inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  9. No mě se nezdá že by Erase měla růžový podtón, ale jak říkám nebrat 1 (to snad nebude sedět ani porcelánové panence). Ten Boi-ing v 1 by zas tak hrozný být ještě nemusel, přeci jen je slabší konzistence:) I když pokud je to stejný odstín jako 1 u Erase, tak říkám jen "oh my God":D Až vyzkoušíš napiš jak ti seděl:) Já používám právě Boi-ing odstín 2 a sedí mi bezvadně. Osobně ti radím na Erase paste se vybodni, prokáže ti leda medvědí službu i v tmavším odstínu (zvýrazňuje drobné vrásky kolem očí a to je mi probůh teprve 17, takže ani žádné nemám:D). Tvářenky plánuji koupit už nevím jak dlouho, ale nemůžu si vybrat 1 u které začít...všechny mají totiž perfektí odstíny:) Ten Some.... mám taky v odstínu 2 a jsem poměrně spokojená, ale je to teď v létě tak uvidím v zimě jestli ebude lepší 1:) Ooo Benetint, mám doma už dvě lahvičky (kdyby to náhodou přestali vyrábět:D), nic lepšího jsem v životě na rty nezkusila, nemám ráda lesky a ani rtěnkám příliš neholduju, ale tohle je opravdu něco...a ta vůně;)

    OdpovědětVymazat
  10. No něco podobného jsem si myslela, proto jsem raději vsadila na Boing=) Až vyzkoušíš jejich tvářenky, nedáš je z ruky=) já bych začala s Coralistou, to je prostě klasika. Some kinda...v odstínu light je asi to samé jako erase paste v odstínu 1 - OMG=) takže zůstaň u 2ky! A s benetintem naprosto souhlasím. Na tváře ho nepoužívám, ale na rtech vypadá báječně!

    OdpovědětVymazat
  11. Yarissku díky! A benefit je na dlouhé povídání, pokud jsi ještě nezkoušela, moc doporučuji=)

    OdpovědětVymazat
  12. tie hodinky su nadherne. Nie su sice moj styl ale pacia sa mi

    OdpovědětVymazat
  13. ach to sú nádherné hodinky!
    ja moc nemusím veci od juicy,ale tieto sú fakt na zožratie:)

    OdpovědětVymazat
  14. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum - Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší šance na výhru

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat