úterý 20. července 2010

Summer Lips Trio



Chtěla bych vám představit svoji nejoblíbenější letní kombinaci na rty. U rtěnek preferuji baby růžové, tělové a hnědo-růžové barvičky, takže celkem nuda, ale ruku na srdce - kdo se v rudých a vínových rtěnkách cítí naprosto ok? Podle mě vypadají výrazné odstíny dobře hlavně na fotkách. Na každodenní nošení prostě nejsou a někomu nesluší vůbec, např. mně=) Samozřejmě čas od času neodolám a nějaký ten výrazný odstín si koupím, ale většinou nepoužívám jinde než doma před zrcadlem=)

Toto trio je ideální na každý den. Není úplně nevýrazné, rtěnka je dost pigmentovaná a velmi slušivá.


Maybelline Color Sensational Lipstick in Pink Please 025

Po uvedení na americký trh se na youtube strhlo šílenství kvůli tomuto odstínu. Já jsem samozřejmě musela vyzkoušet a ač jsem se do té doby podobným `barbie` odstínům vyhýbala obloukem, tento je velmi nositelný a slušivý. Jde o mléčnou růžovou barvu bez viditelných třpytek nebo perletě, hodně kryje, není to taková ta vodová konzistence jako např. Maybelline Watershine lipsticks, nádherně voní po kokosu a vanilce. Nevýhodou je, že tento odstín je k dostání pouze v USA a v Čechách jsem žádný podobný v jejich nabídce nenašla (pouze perleťové růžové, které nejsou vůbec hezké...taková škoda)


Maybelline Watershine Lipgloss in Baby Pink

Tak tento odstín je běžně k dostání i u nás a většina z vás už ho určitě zná nebo má. Jde o milky pink barvičku, hodně vodovou, ne moc výraznou, ale krásně se hdí přes rtěnku, má tendenci výraznější odstíny růžové lehce utlumit. Velmi příjemně voní a svojí konzistencí je ideální na léto.

Rimmel Exaggerate Lip Liner in Eastend Snob

Vysouvací konturka v totožné barvě jako je pink Please rtěnka. Je velmi krémová a vydrží na rtech velmi dlouho.

A nakonec ještě pokus o swatch=)

A jaké jsou vaše oblíbené letní rtěnky? Jestli máte nějaká doporučení, dejte mi vědět=)

3 komentáře:

  1. a ja uz som si robila zalusk, ze hned bezim skusit ten ruz:/....ale inak mame rovnaky vkus tiez mozem nude tony a doruzovucka, a mam ten maybelline lesk co aj ty, ruz rovnakej znacky ale s trblietkami-konzistencia mi vyhovuje, aj to, ze nemusim mat presne obrysy ako u jednofarebneho ruzu bez trblietok, a s tymi cervenymi ruzmi-ja sa v nich necitim dobre

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mě na Maybelline hodně mrzí. Ty rtěnky jsou podle YouTube i blogů úžasné, ale odstíny, co se dají sehnat u nás, jsou s prominutím opravdu hrozné. Samá přehnaná perleť a třpytky, o barvách jako takových nemluvě.

    OdpovědětVymazat
  3. @yarisse: přesně jak píšeš. Když jsem poprvé uviděla ty barvy co nabízejí tady u nás, nevěřila jsem vlastním očím. Nemohla jsem si vybrat jedinou rtěnku...no a ta perleť - no comment=)

    OdpovědětVymazat