čtvrtek 15. července 2010

Perfect Eyebrows - Dirt Cheap vs. High End



Myslím, že v Čechách ženy stále podceňují důležitost upraveného oboční. A tím nemyslím pouze vytrhaného, ale po všech směrech upraveného. Pokud máte perfektní obočí, celý váš look vypadá sofistikovaně a pěstěně. Hledat ideální tvar obočí je běh na dlouhou trať=)

Pro dokonalé obočí nemusíte utrácet jmění, proto chci ukázat dvě sady na úpravu obočí, drahou a levnější alternativu. Obě jsou super a vřele je doporučuji.

High End

Anastasia Brow Kit

Anastasia z Beverly Hills je přebornicí ve věcech úpravy obočí. Celý Hollywood jí svěřuje do péče své oblouky=) Její řada na úpravu obočí je opravdu velmi kvalitní a také velmi drahá. Nabízí pudr na dokreslení obočí ve dvou odszínech, pro brunetky a pro blondýnky. V každé z těchto variant najdete 2 odstíny, světlejší a tmavší, které lze dle libosti kombinovat. Na obrázku je odstín Brunette. V sadě byl také oboustranný štěteček na nanášení pudru.


Lancome Brow Gel

Někdo rád obočí přejede bezbarvou řasenkou, aby se zafixoval tvar. Já osobně to takto nedělám, přijde mi, že u delších obočí je výsledný efekt nepřirozený. Tam se hodí zafixovat spíš speciálním voskem určeným na obočí.

Low End

Essence Brow Kit


Když jsem v drogerce hledala vhodné alternativy k výše zmíněným produktům, byla jsem překvapena docela velkým výběrem. Essence mě jako vždy nezklamal. Za 69Kč nabízel duo stínů na úpravu obočí. Světlejší odstín je totožný se světlým od Anastasii, tmavý má na rozdíl od Anastasii teplejší poddtóny. V tomto kitu jsou také 3 plastové šablony, podle kterých si můžete jednoduše vyplnit obočí, ale upřímně si moc nedokážu představit jejich použití=) Přiložený štěteček můžete rovnou vyhodit, je strašně drsný a spíše výsledek zkazí. Zainvestujte do něčeho lepšího, např. EDM, Coastal Scents naprosto postačí a nezruinují vaši peněženku.


Wet n Wild Eyebrow pencil (Taupe + Mink)

O této značce se mám v plánu podrobněji rozepsat v jednom z příštích příspěvků. Pokud bych měla vybrat 2 kosmetické výrobky, které mi změnily život, byl by to minerální make-up a tužka na obočí od Wet n Wild.
Wet n Wild je drogerková značka v USA, něco podobného jako Essence v ČR. Jejich tužky na obočí stojí přesně 99 centů a pro mě nemají konkurenci. super výběr odstínů, neuvěřitelně dlouhé=) ale musí se často ořezávat, mají v sobě vosk, takže barva, kterou naneset na obočí drží. Není moc výrazná, takže si nemusíte dělat starosti, že to přeženete. Dá se hezky vrstvit.

Uma Brow`em

K této značce není v ČR bohužel přístup, tak jsem se pokoušela najít nějaký dupe. A zadařilo se. Moje dupe tužka je od značky Umo (prodává např. Tesco na Národní), nabízí se ve 4 odstínek, je oboustranná - z jedné strany barva, z druhé vosk na zafixovaní + kartáček na pročesání nebo odstranění přebytků.

Essence Brow Gel

Essence taky prodává čirý Brow Gel, který zvládne svoji funkci jako jakýkoli dražší přípravek. U tohoto kroku opravdu nemá cenu investovat do něčeho dražšího.

2 komentáře:

  1. Sice mám na obočí hned několik věcí, ale přiznávám, že tomu moc nedám. Budu to muset napravit.
    Tu gelovou řasenku od essence používám a nedám na ni dopustit, už mám asi pátou :)

    OdpovědětVymazat
  2. @yarisse: já donedávna taky ne, ale v USA jsem všude kolem viděla perfektně upravená obočí, takže mi to nedalo a začala jsem se tomu svému víc věnovat. A musím říct, že je to obrovský rozdíl=) Řasenka je super, ale na každodenní fixaci používám ten vosk, přijde mi, že vypadá přirozeněji.

    OdpovědětVymazat