úterý 6. července 2010

Everyday Minerals





Obecne o Everyday Minerals

Everyday minerals je mezi milovniky mineralnich make-upu velmi znama znacka. Neni divu. Jejich pudrove mineralni make-upy jsou mimoradne kvalitni, cenove velmi dostupne, prirodni, maji nepreberne mnozstvi barevnych variant, nabizeji 4 zakladni "finishe"=), kazdy z nich uspokoji potreby ruznych typu pleti. Jejich nabidka ale make-upy nekonci. Nabizeji take fixacni pudry, reflexni pudry, tvarenky - jedny z nejlepsich mineralnich tvarenek na trhu, dale take ocni stiny, ktere predci svou cenou a vyberem barev i Bare Minerals a Coastal Scents. Nesmim zapomenout na jejich stetce, ktere jsou proste fantasticke!!! Za pomoci jejich kabuki brush a flat top brush se mineralni make-up nanasi jedna basen. A ta mekost...neprekonatelna=) Ve srovnani s EDM stetci jsou ty od Bare minerals "nepouzitelne". Dalsi velkou vyhodou je moznost objednat tzv. sample kit, ktery obsahuje 4 nejprodavanejsi odstiny z kazde kategorie (fair, light, medium, dark atd.) Pokud si objednate nejaky produkt v plne velikosti, tedy vse krome vzorecku, sample kit je zcela zdarma. V opacnem pripade stoji $5, coz je stejne velmi vyhodna cena. Vyhodou sample kits je, ze vam pomuze urcit, jake poddtony ma vase plet, coz bez vyzkouseni neni jednoduche. K kazdem sample kit je obvykle nejprodavanejsi odstin z kazde barevne podskupiny.

EDM mineralni make-up

Hlavni vyhodou EDM je, ze nabizi velky vyber barevnych odstinu, ze kterych si zarucene vyberete ten idealni pro svoji plet. Dalsi vyhodou sypkych make-upu je, ze si muzete svuj odstin namichat samy. Behem roku se odstin pleti meni, proto je dobre tomu prizpusobovat i make-up. EDM deli pudry, kterym rika BASE, do sesti skupin, podle podtonu vasi pleti. Jsou to golden, warm, buff, olive, cool, beige. chce to hodne zkouseni, neocenitelnymi pomocniky jsou jiz zminene sample kits. Olive a beige jsou predevsim urceny asijskym typum pleti, cool pro plet s ruzovymi podtony, obvykle u lidi s blond barvou vlasu, warm pro teple podtony, casto u zrzek. Dve skupiny, na ktere je dobre se zamerit jsou buff a golden. Jsou to nejuniverzalnejsi odstiny, ktere sednou opravdu kazdemu. Z mych favoritu (od nejsvetlejsiho k nejtmavsimu) Linen, Fairly Light Neutral, Light Neutral a Light. Opravdu nadherne univerzalni odstiny, se kterymi se vyborne pracuje.

Dalsim zadrhelem pri vyberu idealniho pudru je rozdeleni podle typu kryti, ktere mineralni make-upy nabizeji. Jsou 4 druhy - Original Glo, Semi-matte, Matte a Intensive. Pro suchou a citlivou plet je idealni Original Glo, ktery poskytuje stredni kryti a dodava pleti krasny jas. Muj favorit, neni na pleti vubec poznat a uplne ji rozzari. Semi-matte je pro ty, ktere maji plet normalni a smisenou, ma rozjasnujici vlastnosti, ale zaroven i zmatnuje. Matte je pro mastnou plet, dodava zcela matny vzhled, je vice kryci nez predchozi dva, ale mne osobne u nej chybi ta rozjasnujici slozka, v nekterych pripadech muze pusobit trochu maskovite. Intensive je vhodny pro vsechny hledajici silnejsi kryti. Pocitejte s tim, ze je vzdy o krapitek tmavsi nez treba v original glo nebo semi-matte. Idealni je jednotlive typy kombinovat, super kombinace je original glo/intensive nebo original glo/matte.

EDM tvarenky

Laska na prvni pohled. Pro prvnich tazich stetce jeste mocnejsi pouto. EDM tvarenky jsou proste bezkonkurencni. Maji siroky vyber odstinu, matne, trpytive, rozzarujici atd. Lze je objednavat ve velikosti vzorku nebo v plne velikosti. Vzorek vydrzi velmi dlouho, plna velikost nekonecne dlouho=) Tvarenky jsou velmi pigmentovane, staci male mnozstvi, daji se vrstvit, neblednou behem dne, proste idealni spolecnik. Moje dve nejoblibenejsi tvarenky jsou Waffle Cone a Theme Park. Waffle Cone je nadherna telovo-hneda barvicka, ktera je idealni pro zvyrazneni licnich kosti, dodava celemu liceni mimoradny vzhled, velmi univerzalni, neni trpytiva, spise dodava krasny jas. Lze pouzit i jako bronzer u svetlych odstinu pleti. Narozdil od jinych bronzeru, nema zadne oranzove tony. Dalsi z mych favoritu je Theme Park, coz je barvicka s hnedavym zakladem obohacena o koralovo-ruzove tony s prekrasnym trpyte. Idealni na leto, velmi srovnatelna s Nars Orgasm blush. Podle me jeste hezci.

EDM ocni stiny

Velky vyber, velmi pigmentovane, skvele se nanaseji, daji se pouzit jak na sucho, tak na mokro. Staci prestriknout stetecek jakoukoli vodou ve spreji. Napr. Eviam ve spreji nebo Fix + od MACu. Nabizeji je ve dvou velikostech, vzorek a plna velikost. Podle me bohate staci vzorek, vydrzi dlouho. V plne velikosti doporucuji koupit jen jednoznacne favority.

EDM stetce

Laska, laska, laska=) Nebesky mekoucke, s bambusovou drzackem, zcela recyklovatelne=) Nedrazdi pokozku jako napr. Bare Minerals, nabizeji dobre kryti, vubec nepousteji stetiny, krasne se odrzuji. Urcite stoji investovat do nasledujicich typu: Flat-top Kabuki a Long handled Kabuki. Tyto nemaji konkurenci. Velmi dobry je i EDM Smudge Brush, ktery je idealni na nanaseni stinu pod dolni rasy.

Objednavani, postovne

Objednavani na jejich strankach je velmi jednoduche. U kazdeho produktu musite zvolit jakou velikost chcete, u mineralnich make-upu jeste typ kryti. Nezapomente vyuzit jejich promos, ktere se meni kazdy tyden. Pri nakupu nad urcitou castku (obvykle $30 bez postovneho) zasilaji plnou velikost urciteho produktu, tvarenky, stiny atd. U kazde objednavky mate narok na jeden sample kit zcela zdarma. Vybrat muzete z kitu tvorenych pudry, tvarenkami, korektory atd. Zakaznicky servis je velmi rychly, na emaily odpovidaji behem nekolika hodin, zasilky odesilaji obvykle druhy den po objednani. EDM zasilaji do celeho sveta, postovne neni nijak zavratne. Balicek do Cech obvykle dorazi behem 6ti pracovnich dnu, doruceni netrva nikdy dele nez 10 dnu.

EDM kontroverze

Nedavno se na internetu rozvirila diskuze o nove slozce, ktere EDM vyrobky zacaly obsahovat. Zminenou slozkou je Lauroyl Lysine, o kterem se pouze vi, ze se vyrabi v Cine a hlavnim ucelem pri pouziti v sypkych pudrech je, ze jim dodava "hedvabnejsi" konzistenci. Fakt, ze se o teto latce moc nevi zpusobil, ze na EDM zanevrelo mnoho jejich vernych zakazniku. Podle mne zcela nepravem. Jejich vyrobky zustaly stejne kvalitni, nepozorovala jsem zadne zmeny na me pleti nebo jeji zvysenou citlivost.

Zaverem

Naprosta zavislost. Vrele doporucuji vyzkouset, nebudete litovat. Vsechny vyrobky jsou velmi kvalitni, neobsahuji zadne chemikalie, jako napr. parabeny, silikony atd, jsou 100% veganske, netestuji se na zviratech. Co vic si prat=)

11 komentářů:

  1. Ahoj, měla bych dotaz ohledně EDM minerálního make-upu. Nejsem moc schopná poznat, jaký odstín je pro mě ideální, ale četla jsem, že Rimmel Lasting Finish používáš v odstínu Ivory, což je pro mě dokonale sedící odstín, teď teda mám Revlon Ivory, který je asi trochu světlejší, než bych potřebovala, ale pořád to jde. V jiném článku o EDM píšeš, že používáš Fairly Light Neutral, tak se chci zeptat, jestli to odpovídá tomu Rimmelu. Zkusila bych objednat vzorky (ještě koukám na Light, Fairly Light, Linen vypadá možná až moc světlý, a Multi-tasking Neutral. A ještě jeden dotaz ohledně štětce - Long Handled Kabuki nebo Flat Top? V minerálních makeupech jsem absolutní začátečník. Děkuju za radu:-) Kendra

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, omlouvam se za pozdni odpoved=) Ten Fairly Light Neutral mi vyhovuje absolutne nejvic, odpovida Rimmelu 100. Ma neutralni podton, je svetly, ale ne moc, jako napr. Linen. Ve vzorecku jsem vyzkousela vsechny svetlejsi a Fairly Light Neutral mi prijde nejlepsi. V plne velikosti mam jeste Light, ktery je o krapet tmavsi a vic do zluta. Dale mam jeste Light Neutral, ktery je jeste o trosku tmavsi, ale bude idealni, az se trosku opalim. Jeste upozornim, ze pokud si vyberes typ Intensive, pocitej s tim, ze bude u kazdeho odstinu vzdy o trochu tmavsi nez ostatni finishe. Ja osobne micham Original Glow s trochou Intensive. Ohledne stetcu, jsou perfektni! Nejen na mineralni makeup, ale i na klasicky tekuty. Obyc kabuki je idealni na mensi, prirozene kryti, Flat top zase na vesti kryti a tekute makeupy. Ja osobne doporucim Flat top - budes nadsena=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí:-) Děkuji za rady, objednala jsem, takže jsem na zvědavá na první zkušenost s minerálním makeupem:)

      Vymazat
  3. I have read so many articles concerning the blogger lovers but this piece of
    writing is actually a nice article, keep it up.
    Also see my web site - Sweat.org.za

    OdpovědětVymazat
  4. What's up mates, how is everything, and what you desire to say regarding this piece of writing, in my view its actually awesome for me.
    Also visit my page her.her.jp

    OdpovědětVymazat
  5. I have read a few excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.

    I surprise how a lot effort you place to create such a
    wonderful informative web site.
    My site - quick Loans

    OdpovědětVymazat
  6. hello!,I like your writing so much! share we communicate more about your post on
    AOL? I need a specialist on this area to resolve my problem.
    May be that is you! Looking ahead to peer you.
    Feel free to surf my site - http://artsonet.com/Index.php?do=/profile-16974/Info/

    OdpovědětVymazat
  7. I like the valuable information you provide in your articles.
    I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm
    quite sure I'll learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!
    My blog www.championshipsubdivisionnews.com

    OdpovědětVymazat
  8. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a
    lot of spam feedback? If so how do you prevent
    it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it's driving me crazy so any support is very much appreciated.
    Here is my webpage Wiki.remixthecommons.org

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Pekna recenzia :) Chcela by som sa spýtať, či poštovné bude stať tych 3.79$ ak si objednavam iba vzorky zadarmo zo stranky everydayminerals.com alebo k tomu mozu zaratat este nejake doplatky.

    OdpovědětVymazat