neděle 11. července 2010

Everyday Minerals Haul



Minulý týden mi po 5ti dnech dorazil balíček od EDM. Na rychlé doručení se u EDM můžu vždy spolehnout. Tentokrát jsem objednávala 2 nové báze, all over face powder, oční stíny, štětce a jako try me kit jsem si vybrala výběr z shimmer pink tvářenek. Navíc jsem zdarma dostala Jane Austen Eye Kit. Tato malá paletka obsahuje 2 matné a 2 třpytivé stíny, malý štěteček a zrcátko.

Make-up base



V létě nepoužívám nic jiného. EDM minerální make-upy jsou lehounké, dodávají sjednocený tón a neucpávají póry. Ideální v horkém počasí. Mým letnímodstínem je Fairly Light Natural ve složení Original Glo. Navíc jsem si objednala ten samý odstín, ale v jiném složení - intensive. pro dny, kdy potřebuji silnější krytí, nebo k večernímu líčení smíchám tato dvě složení a mám vystaráno. Navíc jsem objednala i odstín Linen (o 1 odstín světlejší než Fairly Light Neutral)

Lucent Face powder

Vicki's Radiant Creation je pudřík, který byl vytvořen EDM zákaznicí přímo na míru. Jedná se o béžovou barvu s růžovým třpytem. U světlejších typů se dá použít jako all over face powder. Já ho ale ráda míchám s mojí nejoblíbenější tvářenkou Waffle Cone, které přidá jasu, třpytu a trošku růžového nádechu. Tato kombinace vypadá na tvářích fantasticky, zamění bronzer, které dle mého názoru světlým pletím nesluší. I přes obrovskou popularitu bronzeru si myslím, že jsou velmi přeceňovaným produktem a nesluší každému. Tím, že na trhu není dostatek odstínů "bronzerů", musíme lovit v jiných vodách a hledat odstíny a produkty, které nám ty klasick=é bronzery nahradí. Toť samozřejmě jenom můj názor.

Eyeshadows



Autumn Afternoon je překrásná šedo-hnědá (taupe) barva se zlatým nádechem a jemným třpytem. Ideální na celé víčko a do vnějšího koutku nějakou tmavší hnědou. Krásná je i samotná.
Juniper je stříbrně třpytivý odstín hnědé s bronzovými odlesky. Velmi jedinečná kombinace. Vypadá krásně s Autumn afternoon nebo jakoukoli neutrální barvou.

Blushes



Při každé objednávce u EDM máte možnost dostat jeden z jejich Try me kits. Tentokrát jsem přidala Pink Shimmer Blushes, 3 odstíny růžových třpytivých tvářenek. Všechny tři jsou krásné, mým favoritem je ale Theme Park (na fotce první zprava), což je slušivější verze tvářenky Orgasm od Nars. Blíže k těmto tvářenkám v jednom z dalších příspěvků.



Brushes



Od EDM vlastním jejich short handled kabuki brush, což je nejměkčí štětec na světe=) Krásně nanáší minerální make-up, neškrábe. Hodně lidí si pochvalovalo i jejich flat top kabuki brush, kterou jsem také chtěla vyzkoušet. Rozdíl mezi kulatým kabuki štětcem a flat top štětcem je ve výsledku (typu finishe), který přináší. Kulatý je určen k vrstvení pudru. Jednou vrstvou vytvoří slabé krytí, druhou vrstvou silnější atd. Flat top je určen pro silné krytí hned při prvním nanesení.



Dalším štětcem do mé sbirky se stalEye Kabuki brush, ale nenechte se mýlit. Není určen na líčení očí, ale jako štětec na korektor (pod oči, na nedokonalosti atd) Po poklepání místa korektorem krásně rozetře korektor to ztracena. Velká spokojenost.

4 komentáře:

  1. zase dalsia inspiracia na blushery:)

    OdpovědětVymazat
  2. @evie: je to návykové=) mají tolik krásných odstínů, že u jednoho určitě nezůstane. Pokud jsi jejich výrobky ještě nezkusila, vřele doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle článek mě inspiroval k nákupu u EDM po hodně, hodně dlouhé době. Nevím, kdy jsem o nich cokoliv brala naposledy, ale zaručeně to bylo minimálně loni, ne-li déle.
    Na cestě mám několik štětečků a vzorky makeupu a pudříků. Tak jsem na to zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. @yarisse: jéé, tak to mám radost. No já je chválím kudy chodím=) Jejich výrobky mi moc vyhovují, mají krásné a velmi pigmentované barvičky a jejich štětce jsou bezkonkurenční. Potom dej vědět, co jsi objednala a jak jsi spokojená.

    OdpovědětVymazat