čtvrtek 15. července 2010

Akce Bioderma


Jak už jistě víte z mého Skincare Routine příspěvku, nedám dopustit na micerální vodu od Biodermy. Po dlouhé době jsem ji zase začala používat a zamilovala jsem si ji natolik, že dostala status "Holy Grail", tedy nepostradatelný přípravek. Odlíčí všechen make-up i oční líčení, tonizuje pleť, ale vůbec nevysušuje a je vhodný i na tu velmi citlivou. Malé balení (250 ml) mi vydrží tak 2 měsíce každodenního používání, takže se určitě vyplatí pořídit to větší (500ml)

Měla jsem štěstí, protože v lékárně měli akci, kdy za nákup krému nebo masky z řasy Sensibio, bylo velké balení micerálky zdarma. A teď trocha počtů...malé balení stojí cca 390Kč, velké 510Kč. Já jsem si koupila Sensibio krém na ciitlivou a šupinatou pokožku za 360Kč a k tomu dostala velké balení micerálky za 510Kč. Takže mi nezbývá nic jiného než vřele doporučit.

6 komentářů:

  1. ja tvoju akciu tromfnem:)...bola som s mamou tak 2 mesiace dozadu na shoppingu a mali 1+1zdarma, takze mame doma az dve, ale nie to ja len tak, ale suhlasim, ze je super, jej vlastnosti som odhalila az ked bola raz pribalena myslim k elle, a nakonec som si potom kupila este iny casak len kvoli nej:)ved vysla vyhodnejsie

    OdpovědětVymazat
  2. @evie: tak to jsi mě opravdu trumfla=) njn, v Čechách musíme být vděčný za všechno=) Já ji také poprvé vyzkoušela, když byla přibalená k Elle a pak za rok tam byla zas, takže toto byl můj první "opravdový" nákup micerálky..

    OdpovědětVymazat
  3. no to zase my tak casto tie akcie nemavame nemysli si:)...u nas zase vela veci co byva pribalenych k ceskej elle aj inym ceskym casakom mozme ocakavat o par mesiacov neskor.:/

    OdpovědětVymazat
  4. Takovou akci závidím :) Já jsem teď na dně zelené micerálky a přemýšlím, že koupím právě tuhle... Krém jsem dostala, tak ho používám asi druhý týden... Bohužel má pleť je teď v takovém hrozném stavu, že by mi pomohlo jen vyměnit celou hlavu :) Jinak blog je skvělý!!

    OdpovědětVymazat
  5. @barb: začínala jsem taky se zelenou, ale potom jsem zkusila tu červenou (byla zdarma k nákupu Elle=) a vyhovovala mi ještě víc než ta zelená, takže za sebe doporučuji. A jaký je krém, má nějaký efekt? Já teď používám ten od Neutrogeny a jsem strašně spokojená, takže nevím, jestli má cenu zkoušet ten od Biodermy.
    Díky moc za pochvalu, ten Tvůj je taky moc super=)

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel ke krému nemůžu nic říct, vyrašila mi vyrážka ze sluníčka a přijde mi, že nejlepší by bylo vyměnit celou hlavu... Ale pocit z něho mám moc příjemnej, krásně hydratuje, pleť je hebká a rychle se vsákne... Každopádně bych se ho nebála ;)

    OdpovědětVymazat