čtvrtek 20. listopadu 2014

Milani Brow & Eye Highlighters v superlativech


Krásné páteční ráno! Dnes pro vás mám rychlou recenzi na můj velký objev z drogérie. Jedná se o tužky Milani s názvem Brow and Eye Highlighters ve třech různých odstínech podle typu pleti nebo potřebného efektu. Úplně jsem jim propadla. Jak už jsem mnohokrát psala, oči si příliš nelíčím, ale tyhle pastelky používám denodenně. 

Otevřou a projasní celé oční okolí…pod obočím, vnitřní koutky, víčka, dolní linii řas. Paráda. Jsou oboustranné, jedna strana matná, druhá jemně perleťová. Jedna žluto-zlatá, druhá růžovo-perleťová a třetí béžovo-hnědá. Uááá=)

Tužky jsou krémové, takže při nanášení nedrhnou, dají se rozetřít pěkně do ztracena, ale jakmile si sednou, tak drží.   



Klasický způsob nanášení je matná strana pod obočí, třpytivá do vnitřního koutku. Tím se ale vůbec nemusíte řídit, protože barvy vypadají skvěle kamkoli je nanesete. Třpytivá po obočí? Není problém. Matná na víčko? Není problém. Zvýraznit horní ret? Není problém. 

Růžová a žlutá jsou taková klasika. Kopírují dražší značky, jako je Benefit, Anastasia nebo Too Faced. Přitom nejsou o nic horší. A za těch pár dolarů určitě neprohloupíte, když si vezmete celou sadu.






Největším překvapením a nadšením pro mě byl ale odstín č. 3. Béžovo-hnědá kombinace mě oslovila nejvíc hned z několika důvodů. 

1) Konturování očí - béžová na víčko, hnědá do záhybu nebo podél linie řas
2) Zvýraznění obočí - cože? Ona a se dá v klidu použít i na obočí! Hlavně, když nemáte po ruce celý arzenál líčidel, tak poslouží perfektně.

A teď to nejlepší!

3) Konturování obličeje - hnědá pod lícní kosti, béžová nad a pod. To stejné platí i pro optické zúžení nosu atd. Hnědá má přesně ten neutrální až studený podtón, který se na konturování obličeje hodí. 
4) Béžová strana vám v nouzi poslouží i jako korektor.




Takže děvčata, troška rozjasnění a zvýraznění není nikdy na škodu=) Určitě se po tužkách podívejte!

17 komentářů:

  1. v akej drogérke si ich kúpila? brala by som všetky 3:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem v US, ale daji se v pohode sehnat na ceskych eshopech=)

      Vymazat
  2. Už jsem se po nich dívala, dají se v pohodě sehnat na e-shopech i u nás, mám něco podobného od Essence, jenže je problém, že prostě tak nevydrží, zkusím koupit tuhle od Milani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě jsou mnohem lepší než ty Essence…ty jsou strašně krémové a hned se slévají.

      Vymazat
  3. Vypadají moc dobře a hlavně se mi líbí tipy, jakým způsobem je používat :) Naštěstí se u nás dají koupit na netu, tak třeba se k té béžovo-hnědé někdy dostanu.

    OdpovědětVymazat
  4. Sakra, já věděla, že je mám koupit, ale říkala jsem si, že když mám Benefit, tak další nepotřebuju :) Chyba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě! Alespoň tu hnědou, tak je úžasná=)

      Vymazat
  5. Teda, tahle značka jde mimo mě, ale po přečtení tuším, že musím mít všechny tři!!! Jdu to ihned omrknout na internet:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá hodně dobře, to asi chci! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty si nutně musím koupit, protože jsou přesně to, co ráno potřebuji - aby to vypadalo, že jsem spala déle než to vypadá a aby se to rychle aplikovalo. Brzo ráno totiž očním stínům rozhodně neholduji. A na svoji obhajobu - tužek na oči mám fakt málo, takže můžu =))
    Terka

    OdpovědětVymazat
  8. Ja tu hnedo béžovou mám, říkala jsem si, ze to bude bezva rychlovka na rano, když stiham jen rasenku..popravdě mi ale doma leží a moc ji nepoužívám, ale zkusim ji dat teda ještě jednu šanci a nebo koupim odstin sand dunes:) mimochodem divala jsem se, ze jsi vychvalovala Milani pudr s krajkovym reliefem..Ja moc nenam rada makeup, takze radši přiznám něco malo pupinku a tohle se mi zda jako fajn volba.Nezaleza ale do vrásek a pórů? Mám dost i chloupků v obličeji, tak se bojím, aby je pudr ještě nezvyraznil.A jinak jsem se dívala na cz eShop, kde je jediný s krajkou pojmenovaný jako "jemný pudr" made in Italy:), tak snad to bude to samé.

    OdpovědětVymazat