sobota 22. listopadu 2014

{ Bumble & Bumble Pret-a-Powder } - chic účes v lahvičce


Na vlasovou péči nejsem narozdíl od make-upu nijak zvlášť náročná. Nemusím mít drahé šampóny, masky, kůry, žehličky, kulmy…stačí mi úplný základ, se kterým docílím žádaného výsledku.

Je ale věc, na které jsem závislá, nevadí mi za ni obětovat i větší částky a pořád zkouším nové s tím, že najdu to nejlepší z nejlepšího.

Jsou to suché šampóny a variace na různé texture spreje. Mám dlouhé vlasy, které nemyji každý den, protože jim každodenní mytí a fénování škodí. A kdo má dlouhé vlasy, tak to určitě zná…druhý den už nemají objem, už tak hezky nepoletují a už je to prostě na culík. V tomto ohledu je suchý šampón nebo texture spray nepostradatelný. 

No ale suché šampóny nejsou jen ideální…bud špatně voní, nebo zanechávají šedou vrstvu prášku, nebo nic nedělají s objemem.

A tradáá. Bumble and Bumble pret-a-powder nedělá nic ze seznamu nahoře. Je to moje ranní spása a když chci vlasům dodat ten chic tvar a objem, tak vždy sáhnu po tomhle iridescentním pudru. Oficiální popis je, že prodlužuje tvar účesu, osvěžuje a zbavuje mastnoty. To přesně dělá a i přesto, že je to pudr, tak vlasy po něm nejsou vůbec bílé. 

Jinak jeden tip, pokud používáte šampóny, které silný bílý povlak zanechávají naneste ho v silnější vrstvě večer před spaním a do rána se stihne do vlasů pěkně vstřebat. To samé platí, pokud jsou vlasy už mastnější, pak je tento způsob mnohem lepší, než se snažit katastrofu opravovat až ráno ve spěchu.

Co dál? Voní. Voní strašně pěně, sofistikovaně, jakoby jste se právě vrátily z nějakého ultra cool salónu. Žádné ovoce, bonbóny, aloe nebo jiné silné vůně. Tohle je čistý požitek.

Dál má prášek nějakou zázračnou vlastnost, že vlasy narovnává. Znáte to, když ráno vstanete a vlasy jsou tak různě pokroucené. Tenhle pudr má trochu podobný efekt jako přežehlení vlasů. Sama tomu pořád nevěřím, ale je to tak!

Kde je chyták? Je dost drahý. Ale překvapivě pomalu ubývá. Takže já vřele doporučuji a pokud chcete jeden přípravek, který vám zamění spoustu dalších, tak už víte kam jít. Je k dostání v Sephoře nebo na různých eshopech.       





Co používáte jako ranní spásu vy? Nebo máte jiné nepostradatelné vlasové produkty?

5 komentářů:

  1. Já taky kupuji spíše levnější vlasovou kosmetiku, hlavně proto, že mi nikdy moc dlouho nevydrží a pořád kupuji šampony nové. Suchý šampon mám od Batiste a jsem spokojená, je vážně super! :) Tento Bumble & Bumble bude určitě taky super, všichni na Youtube ho chválí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám culík :D. Respektive rozpuštěné vlasy nikdy nenosín, připadá mi, že to vypadá hnusně., nemá to tvar, jsou to jen takové beztvaré cancy kolem obličeje...ale pokud je pokožka hlavy už moc mastná, tak nějaký ten suchý šampon použiju.

    OdpovědětVymazat
  3. Tímhle článkem ses mi trefila do vkusu, asi 2 měsíce totiž používám kondicionér od B&B a jsem velmi spokojená, takže pokukuju, jaký další produkt si od nich pořídím. Jen bych se tě chtěla zeptat, jak s tím pudrem zacházet? Jsem zvyklá na suché šampony, které se na vlasy nastříkají, takže je možná rovnoměrná aplikace. U toho pudru si nejsem moc jistá, jak ho nanášet - poradíš? Díky :)
    - Lia

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, tohle se mi líbí, a to jakože velmi. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je presne neco pro me! Diky za super tip!

    OdpovědětVymazat