středa 2. července 2014

June Favorites 2014



Uběhl první opravdu letní měsíc a pro mě nemohl být úžasnější. V červnu jsem úspěšně  odstátnicovala, oslavila narozeniny a odjela do nádherné Kalifornie. Navíc jsem objevila spoustu zajímavých kosmetických věcí, které určitě stojí za bližší prozkoumání. 


V téhle krabičce krásy je trochu od všeho. Miš maš líčení, péče o pleť, o tělo, vlasy i jedna neodolatelná letní vůně.



Základem každodenního líčení byl tónovací super zázrak Nars, o kterém jsem psala tady. Dále jsem si oblíbila MAC Mineralize Skinfinish Natural v odstínu Light Plus, o kterém jsem toho slyšela strašně moc a trvalo mi roky, než jsem vyrazila do Macu a jeden si pořídila. Na pleti je přirozený, zmatňuje, ale pleť zanechává živou a dýchající. V horkých dnech mi stačí jen trocha NARS korektoru a přepudrovat MSF a výsledek je víc než dobrý. No a Real Techniques Blush Brush představovat asi ani nemusím=)


Clarins Beauty Flash Balm jsem popisovala už v článku o cestovních nezbytnostech. Nezůstalo ale jen u použití v letadle. Dávám ho na sluncem namáhanou pleť, kterou oživí, zjemní a usnadní nanesení dalších přípravků. Někdy ho používám v silnější vrstvě i jako hydratační masku na obličej.

Origins GinZing Eye Cream je jeden z mých nedávných velkých objevů. Ideální krém na léto, není gelový, ale přesto je lehký. Má v sobě kofein, takže ráno dokáže nemožné, a to vzbudit a dát do pořádku oteklá víčka a světe div se, i zmírnit tmavé kruhy?! Opravdu!

Posledním zástupcem péče je SUGAR Lip Balm od společnosti Fresh, který je stálicí nejedné kosmetické blogerky a já jeho kouzlu propadla také. Mini verzi už mám spotřebovanou a chystám se na nákup plného balení. 


Z péče o tělo zmíním svůj nejoblíbenější přírodní deodorant LaVanilla, kterých musím dokoupit ještě pár do zásoby a Luster Body Powder od Lush, který voní smyslně po jasmínu, má v sobě svůdný zlatý shimmer a tělo zahalí do sametu.

Bumble and Bumble Pret-a-Porter Powder je jedním z těch multitasking produktů, které budete chtít míst stále po ruce. Je to mix suchého šampónu a objemového prášku, který nezanechá vlasy zatížené, ale dodá jim objem a texturu. 


No a co by to bylo za oblíbence bez laku na nehty. Essie vedl i v měsíci červnu, protože fuchsiově neonový Too Taboo z nové letní kolekce je prostě eye candy.


Tělová mléka Jergens patří mezi moje stálice, takže hned jak jsem se ocitla na americké půdě, zamířila jsem pro tuto novinku. BB Body aka Perfecting Skin Cream má kromě klasické hydratace i vylepšit barevný tón pokožky, rozzářit a zpevnit. Prodává se ve dvou odstínech a je naprosto odlišný od všech jiných krémů na podobném principu. Po nanesení není na pokožce viditelná žádná barva, přesto ale vypadá mnohem líp…sjednoceně, zářivě, k nakousnutí. Můj letní must have.



O Mac bronzeru z Alluring Aquatics kolekce jsem básnila už dost, ale nemohla jsem ho do oblíbenců nezařadit, protože jsem ho používala skoro každý den.

O čem jsem ale ještě nestihla básnit je nový parfém od Estee Lauder z kolekce Bronze Goddess, který křičí léto, pláž, kokos, vanilka, písek, cuba libre….prostě neskutečná vůně a bohužel limitka. Celá tahle dobrota je schovaná v super chic zlatém flakonku a já se v ní koupu od rána do večera. Neobsahuje alkohol, takže je vhodná i do extrémně horkých podmínek a je k ní ještě i body cream, který si co nejdřív musím pořídit. Jeho vůně vydrží na pokožce strašně dlouho a oleje, které jsou v něm obsaženy si s pokožkou skvěle rozumí.


Toť vše k mým oblíbencům za měsíc červen a já jsem zvědavá, co nedalo během června v noci spát vám=)

23 komentářů:

  1. Tak hned první foto 100% shoda :)
    Chtěla bych se ale zeptat, jeslti nevíš, kde se "u nás" dá sehnat Origins? Nebo třeba tip na eshop (ofiko eshop doručuje pouze v dané krajině :/)?
    Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Origins jsem viděla na nějakých českých eshopech, ale výběr je mizerný. Spíš zkus nějaké britské=)

      Vymazat
  2. Jen takový detailík, odkaz na recenzi NARSu nefunguje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat, kde jsi přišla k té hezké Sephora krabici?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ta je na tom nejlepsi, vid? Davaji je tady v Sephore...

      Vymazat
    2. No to je zrada, tu potřebuju:-D

      Vymazat
  4. Tak já nemohla žít v červnu bez paletky od Diega dala Palma, takhle úžasný matný stíny za ty prachy :-D a pochopitelně můj milovanej MAC prolongwear <3

    OdpovědětVymazat
  5. jako milovnice laků jsem si trošku zaslintala nad tím úžasným láčkem :))

    OdpovědětVymazat
  6. Lak na nechty je neskutočný,,krásna farbička

    OdpovědětVymazat
  7. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní.Budem rada,keby si si pozrela ten môj.Ďakujem...♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Mne malokdy oblibenci zaujmou, vetsinou ty clanky jen tak proletim, jelikoz ty veci me nelakaj, ale tady bych teda klidne brala vsechno!:D paradni skupinka

    OdpovědětVymazat
  9. hrozne ti zavidim Kaliforniu(o; a k tomu patriace vychytavky(o; gomistories

    OdpovědětVymazat
  10. NARS Tinted Moisturiser <3333 jeden z nejlepších objevů letoška!

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat