úterý 17. června 2014

Travel Essentials - USA edition


Před cestou do USA jsem měla velké dilema…co vzít do země zaslíbené za kosmetiku, když je už od začátku jasné, že během prvních pár dní vezmu útokem místní drogstores a department stores. Samozřejmě jen to nejnutnější, nejmilejší a nejlepší. Dnes vám tedy ukáži svoje cestovní best of.


Základem jsou mini verze všeho, protože security na letištích je nemilosrdná a nikoho nezajímá, že velká lahvička suchého šampónu přeci v letadle nikomu neublíží a mně pomůže=)

Přesně toto se mi stalo, takže jsem na Heathrow musela koupit tu úplně nejmenší verzi, kterou v Boots měli. Lee Stafford suchý šampón je sice nic moc, ale nádherně voní a jako nouzovka se po dlouhém letu použít dá. Dále malé deo a mini Clarins Beauty Flash Balm, který pleť po dlouhém letu nádherně oživí. Řasenka Benefit They are real rovněž v mini verzi a matující peppermintové ubrousky Boscia jsou srdcovou záležitostí. 

No a po 16 hodinách v letadle není možné zapomenout ani na trochu toho krytí, samozřejmě velmi jemného a nenápadného. V tomto je nenahraditelný můj Nars tinted moisturizer.


V kufru jsem si s sebou vezla další várku zkrášlovadel, o kterých vím, že jsou univerzální a budou se mi hodit při každé příležitosti.

UD Naked Basics je klasika, kterou nemusím dlouho popisovat. Chanel Velvet jsem si koupila teprve nedávno a ještě jsem si ho nestihla dost užít, takže samozřejmě cestoval se mnou. Armani Master Corrector v odstínu 1 a Bobbi Brown Concealer jsou úžasné a upraví obličej během několika minut. No a Mac Mystical je kráska, kterou jsem doma nechat nemohla. Navíc jsem přibalila Estee Lauder Gellee Blush v odstínu Tease, bez které se prostě neobejdu. 


Poslední várka se skládá z Chanel Les Beiges v odstínu 30, který na světlé pleti vytvoří ten nejpřirozenější efekt opálení a po pár dnech strávených pod kalifornským sluncem už bude sloužit jako klasický pudr.

Tvářenka a bronzer z Mac Alluring Aquatics vypadají v kombinaci skvěle a to balení je na léto jako stvořené. Dál se mi tam vloudil i NARS Creamy Concealer v odstínu Custard a mini LOccitane krém na ruce, který je pro mě takovým osobním cestovním symbolem.

Toť ukázka mých kosmetických nezbytností a já se budu těšit na vaše tipy na cestovní kosmetiku. 

6 komentářů:

  1. Ty nás tedy pěkně pokoušíš! Nejen že cestuješ do ráje kosmetického, ale ještě s tak dokonalou taštičkou plnou těch nejlepších kousků. Chtěla bych být tou taštičkou :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som "uchyl" na tasticky, takze z celeho clanku ma najviac zaujala ta "Tracy Reese for Cliniuqe" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já ten NARS TM budu muset konešně vyzkoušet, slyšela jsem na něj chválu už z více stran a můj oblíbený Laura Mercier TM mi právě dochází!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi spokojena s LM, tak z Nars budes nadsena!

      Vymazat