čtvrtek 26. června 2014

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer - přečtení povinné!


Začněme tím, že make-upy miluju. Baví mě je zkoušet, nanášet, pozorovat, jak se během dne chovají a radovat se, když v té džungli najdu nějaký opravdový poklad. Tím chci neskromně říct, že na poli make-upů mám velké zkušenosti, takže když o nějakém řeknu, že je dobrý, tak s tou největší pravděpodobností dobrý opravdu bude. A to hodně. A o NARS Tinted Moisturizer říkám, že dobrý je...

Předně to není tónovák. Tónovákem jsem nazývala něco, co špatně krylo, bylo mastné, dělalo fleky a nevydrželo vůbec nic. Nars? Dělá naprostý opak. Takže si označení tónovák nezaslouží. Když už, tak unikátní supertónovák.



Nejdřív si ale dejme krátký úvod. Vše začalo na líčení NARS v Sephoře, kde zrovna hostovala francouzská vizážistka Nars Cindy Bertault, kterou si vyhlédl sám Francois Nars. Drobná šarmantní Francouzka se mě hned zeptala, co mám zrovna na pleti. Já s hrdostí oznámil, že Chanel Vitalumiere Aqua a ona na to odpověděla, že se jí na mě nelíbí a představovala by si něco lehčího a méně krycího. Odběhla a vrátila se s tímto tónovákem. Já byla samozřejmě trochu skeptická, protože jsem kolem něho dva roky chodila bez sebemenší známky zájmu, ale profi líčení je profi líčení. Musíte se podřídit=)

Abych to zkrátila, tak po odchodu ze Sephory jsem se dívala do každého zrcadla, které mi přišlo do cesty. A následující den už se mnou domů jel tónovák v odstínu Groenland, Light 3.


Protože kryje.

Kryje fakt dost, jako dobrý make-up. Ale ne těžkotonážně, spíš tak ležérně, francouzsky. Prostě tak, že máte všechno pod kontrolou a cítíte se výborně, svěže, bezstarostně.

Protože vypadá přirozeně.

Jako druhá kůže. A ne, není to ta silikonová druhá kůže, která na kilometry křičí, že máte na obličeji omítku. Prostě přilne, vpije se do pleti a stane se novou, lepší pletí. Zjemní póry a mimické vrásky, diplomaticky odvede pozornost od suchých míst a nerovnosti pleti zakamufluje.

Protože vydrží.

Suchá pleť? Není problém. Mastnější t-zóna? Není problém. Mastná pleť? Nevím, ale troufám si říct, že taky žádný velký problém. Drží jak barva, tak krytí. Žádné mapy, sraženiny…prostě pěkná pleť.




Nevěříte? Vyzkoušejte!

25 komentářů:

  1. Uz jsem po nem take pokukovala davno, ale vzdy sahnu po jine znacce. Take bych na liceni hrde hlasila ze mam Chanel VA :D

    OdpovědětVymazat
  2. Čéče, dneska se stavím v Sephoře pro vzorek :-D to by bylo, abych to netestla...

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem se hrabala asi půl hodiny u stojanu Nars v Sephoře, a teď abych se tam jela podívat znovu... :)) Vypadá vážně dobře, takové vlastnosti mám taky ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chanel Vitalumiere Aqua je můj oblíbený. Mám raději lehké makeupy, protože nesnáším velké vrstvy čehokoliv na obličeji. Takže tento určo budu muset jít obhlédnout. =) Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ho miluju! Ale jak už jsem psala, mám s ním (a všemi make-upy od NARS :/) dva celkem podstatné problémy - 1. odstíny! Mám celkem jasný žlutý podtón, ale Nars to podle mě s tou žlutostí dost přehání. Navíc nejsvětlejší v Sephoře dostupný odstín Finland je na mě pořád tmavý, 2. mně ta suchá místa prostě zvýrazňuje (jako snad každý make-up), takže mimo léto musím opatrně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidis, ja s tim problem nemela….krome odstinu Fiji, ktery byl regulerni zluta=)) Groenville je prave krasne telovy a tim padem hodne prirozeny. Treba novy Chanel Velvet sucha mista vylozene vyhledaval, Nars je oproti tomu mnohem lepsi.

      Vymazat
  6. A nechtěla vidět něco lehčího spíše proto, že propagovala tuhle značku?? :) Jinak NARS jsem zatím nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, mozna=) Ale ja jsem moc rada, ze propagovala neco tak dobreho=)

      Vymazat
  7. celkem jsi mě nalákala, a to mě tato značka nikdy nijak nelákala.

    OdpovědětVymazat
  8. to zní úplně ideálně ... máš na svědomí můj další nákup :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdriv ale vyzkousej…nechci mit na svedomi Moori hnev=))

      Vymazat
  9. Mám ho!!! A dokonce ten samý odstín jako ty.Naprosto sdílím tvé nadšení,je prostě skvělý.Já NARS miluju,všem moc doporučuji vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  10. proč mi to děláš? :D zní fakt lákavě :))

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm...to zní fakt skvěle! A co srovnání s LM tinted moisturizer, ten taky máš, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, mam origo i oil free verzi. Jako kazda je jina, ale srovnam to s tou oil free v hnede tube. Sice jsou oba hezky kremove, ale LM je kremovy mastne. Hodne se po nem lesknu. Nars vic kryje, je vetsi vyber odstinu a hlavne vydrzi na pleti uplne skvele. Do LM uz bych po tomhle nesla...

      Vymazat
  12. Vypadá super, od NARS jsem ještě nic nezkusila, ani nevím proč :)) Jen je problém, že mám hodně světlou pleť a možná i ten nejsvětlejší odstín mi nebude sedět :(((

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá skvele, na léto ideálne.. asi ho nutne potrebuju! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Mně vůbec nesedl, jeho nejhorší nešvar byl, že mi ucpával póry.

    OdpovědětVymazat
  15. Vyzerá to fakt super, len si nie som istá tým odtieňom, mnoho make-upov na mojej mastnej pleti rýchlo oxiduje a vyzerám potom ako oranžový pomaranč. Od NARS som zatiaľ neskúšala nič ani som tú značku v drogérii ani Fann parfumérii nenašla, Sephoru žiaľ na Slovensku nemáme.
    Bianka

    OdpovědětVymazat