pátek 14. března 2014

Oblíbenci Únor 2014




Polovinu března už máme skoro za sebou, ale o únorové oblíbence jsem vás ochudit nechtěla. I když jsem možná i mohla. Jak se teď tak dívám na výběr únorových produktů, tak žádné nové úchvatné věci tu nevidím=) Někdy je ale dobré prohrábnout kosmetickou sbírku a budete se divit, jaké poklady v ní najdete...


....jako třeba Too Faced paletku Natural Eyes, která je natolik dobrá, že ji často upřednostňuji i před Naked, je univerzální, plná máslových stínů v krásných neutrálních tónech, obsahuje třpyt i mat v pěkně nakombinovaných odstínech.


...nebo třeba ikonickou Coralistu od Benefit. Tomu říkám tvářenka, která obrátila tvářenkový svět naruby. Kombinace růžové a korálové a jemný saténový finish z ní dělá ideálního adepta na přicházející jarní líčení. Malý tip ohledně aplikace, zkuste na ní stippling brush!


...nebo profláklé a neoblíbené BB od Garnier a Loreal, které mi v únoru dělalo každodenní společnost. Loreal po cvičení, protože na něj nebylo potřeba dávat pudr a dělal pěknou sametovou pleť a Garnier zase na běžné dny, kdy sjednotil pleť a hezky se přes něj nanášel pudr a celkový efekt byl takový no makeup makeup=) A jak to že Garnier BB fungovalo? Malý tip, který funguje u většiny make-upů…po nanesení odsajte přebytečný maz do papírového ubrousku a budete se divit, jak se vzhled a výdrž make-upu upgraduje=)


Na tělo jsem si oblíbila solný olejový peeling z Rossmanna, který za necelých 100 Kč skvěle odstraňuje odumřelou pokožku, vyživuje ji a hodně mi připomíná Lush Sea Salt. Příště si už budu muset vyrobit nějaký DIY, protože to vypadá strašně jednoduše...sůl+olej=)


Odličovala jsem nejdřív micelárkou Loreal, po ní tou od Garnier, u které hodlám zůstat i do budoucna. Teď navíc mají v DM slevu 25% na všechny přípravky na pleť, takže dobrá příležitost zásobit se dalším kouskem.


No a na nehtech to byly celý měsíc jen světlé pastelové barvy. Celá tato mánie začala lakem 152 Give me nude baby a přenesla se i na mnohé z vás=) a pokračovala s Nail Candies ve čtyřech nádherných jarních odstínech.

Takže oblíbenci února už jsou pasé a brzy se těšte na ty březnové...tam to bude o poznání zajímavější! 

14 komentářů:

  1. Ahoj, jaký je ten čtvrtý ( v minulém lakovacím článku utajený) odstín Nail Candies??? Moc díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ten solný peeling se snažím sehnat už delší dobu a nikde jsem ho neviděla! tak zkusím ještě dneska ten nový Rossman ve Florentinu. a láček jsem si koupila ten růžový a trošku mě zklamala délka schnutí a taky výdrž, druhý den se začal docela loupat, takže u mě 152 nepřekoná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu, ja ho taky v nasem Rossmannu dlouho nevidela=( Balea dela taky podobny, ale ten z Rossmanna mi vyhovoval vic, byl trosku hrubsi, ale ta olejova slozka vic hydratovala. No vidis, a mne schnuly moc hezky…ale je pravda, ze 152 je na tom jeste lip=)

      Vymazat
  3. Já bych BB krémům Garnier a L'oreal šanci dala, ale jsem ještě světlejší než průměrná zeď a s podobným tónováním na obličeji vypadám jako mrkev:-) Na tu paletku Too Faced se podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to je problem. Na svetlou plet to teda vubec neni=( A TF paletka je skvela, urcite se na ni podivej. Navic je ted v novem tencim baleni, takze super i na cestovani=)

      Vymazat
  4. Já jsem taky jedna z hodně mála, kterým BB od L'Oreal "vyhovuje". Jasně, že barva je mimo, ale v létě, když jsem opálená, na něj nedám dopustit! Kryje obstojně a hlavně se neleskne (!) což v létě, kdy se sama o sobě dost lesknu, vítám. A hlavně mi dělá fakt krásnou a přirozenou pleť. Jenom škoda těch odstínů, to bych ho nedala z ruky ani v zimě =)
    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko presne tak! Ja jsem mela moznost se opalit i pres zimu, takze mi vyhovuje idealne i ted. Dela skvely finish, neni videt...no super=)

      Vymazat
  5. Ten olejový peeling mě opravdu zaujal! Určitě jej vyzkouším :)
    No a co se týče té micelárky, tak nad tou pořád váhám... přeci jen Bioderma je jen jedna :-X

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem taky roky pouzivala jen Biodermu, ale ted, kdyz je tech alternativ vic, tak se mi za ni ty penize davat nechce. A ta Garnier neni vubec spatna a za vyzkouseni nic nedas=)

      Vymazat
  6. Jo, ty laky od Essence jsou báječné! O té micelárce také přemýšlím, ale přeci jen už jsem zmlsaná Biodermou, tak nevím nevím :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidne ji zkus...ja jsem taky vernym stoupencem Biodermy, ale Garnier mi ji nahradil=)

      Vymazat
  7. Ten L'Oreal na mě tak strašně oxiduje, že si říkám, jestli to jen není vadný kousek. V létě se to jakž takž s opálením dá, ale přes zimu si ho se svým světlým obličejem nemůžu dovolit ani kdybych chtěla.

    OdpovědětVymazat
  8. S B.B. od Garnier jsem nebyla spokojená, takže zapadlo někam do propadliště dějin, když jsem ho našla po cca půl roce- možná víc nestačím se divit :) samo ztuhlo a těší mě mnohem více, než když bylo nové. :)

    OdpovědětVymazat