čtvrtek 6. února 2014

Oblíbenci Leden 2014



Leden se v oblasti kosmetických oblíbenců opravdu povedl. Už dlouho jsem neměla pohromadě tolik pokladů. Něco z toho byly impulzivní nákupy, něco zase položky z pomyslného wishlistu, na které jsem číhala už delší dobu. Většina věcí je výsledkem nákupů v USA, jsou tu ale i tuzemské výjimky=)

Tento článek berte jen jako takovou upoutávku na budoucí recenze, protože tyto produkty si samostatný popis opravdu zaslouží.


Do své pečující rutiny jsem přidala několik nových pomocníků. Prvním je Lush Breath of Fresh Air, který mi velmi vyhovuje. Zkoušela jsem všechny tři lushí verze a tato pleťová voda je z nich podle mě nejlepší. Eau Roma byla až moc jemná, Tea Tree zase moc vysušovala. BOFA je ideální kompromis. Osvěží, stáhne póry, moji pleť udržuje čistou a celkově má podobný efekt jako moje oblíbená Clinique Step 2 Exfoliating Lotion, ale bez toho hrozného alkoholového odéru. Takové pleťové vody jsou stálicí v mé péči o pleť a myslím, že mají velkou zásluhu na tom, jak pleť vypadá.

Origins VitaZing krém jsem měla na seznamu dlouho. Potom jsem si ho konečně pořídila, aby půl roku čekal na vyzkoušení. Když na něj konečně přišla řada, tak jsem byla příjemně překvapená. Narozdíl od klasického VitaZing je tento mírně zabarvený a pokud např. rády používáte minerální make-upy, tak dělá skvělý základ pro jeho následné nanášení. Je vhodný spíše na normální až mastnou pleť, se suchou si moc neporadí. 
 

Značka parfémů Jo Malone byla pro mě dlouho velkou neznámou a slýchala jsem o ní jen od zahraničních blogerek. A pak jsem měla dlouhý přestup v Londýně a bylo jasno...jedna lahvička se mnou musí domů. Je to drahá záležitost, ale máte jistotu, že budete vonět jedinečně. Líbí se mi i filosofie tzv. layering, kdy můžete vrstvit jednotlivé vůně a vytvořit si tak svůj signature scent. Já vybrala Blackberry Bay, která voní úplně úchvatně.
 

Ach Essie Essie. V USA jsem si zvykla na lahvičku za 5USD a teď trpím, když vidím místní ceny těchto laků. Essie jsou pro mě s přehledem nejlepší, líbí se mi barvy, lesk, štěteček, výdrž...ale musím uznat, že tmavší barvy umí Essie o kapku lépe než ty světlejší. Bahama Mama je taková podzimní/zimní klasika a nosí se perfektně. Pokud nechcete investovat, tak Miss Sporty má úplně stejný odstín (345).
  

A teď už jde do tuhého. The best of the best. NARS Radiant Creamy Concealer nemusím představovat, ví o něm už všechny i jejich babičky=) Souhlasím s každým pozitivem, je krycí, multifunkční, vydrží a výběr odstínů je povedený. Můj je v odstínu Custard.

Básnit o značce Physicians Formula jste mě slyšely už mnohokrát. Dnes to nebude žádná výjimka a rovnou říkám, že lepší pudr než Talc-Free Mineral Powder jsem už dlouho neměla. Jako Chanel Les Beiges jsem celý leden nevytáhla, takže tím bych to mohla i celé ukončit=) Ale nebojte, bude podrobnější recenze. 

No a Real Techniques Powder Brush taky asi nemusím dlouze popisovat, absolutní pecka na nanášení pudrů nerůznějšího druhu.
 

A slavná UD Naked 3. Do oběhu se dostala před Vánoci, takže si můžete představit ten humbuk kolem toho. Online byla sice během pár desítek minut kompletně vyprodaná, v místních Sephorách ale nebyl prvních pár dní problém, takže jsem Vánoce slavila už s Naked 3 na víčkách=) Měla jsem strach, že silný růžový podtón z ní udělá paletku studenější, ale nestalo se tak. Je krásně neutrálně teplá a ze všech tří velkých Naked mi přijde nejpovedenější k mému odstínu  pleti.

No a když jsem netestovala Naked 3, tak jsem nosila svůj nejoblíbenější look, a to řasenka + linky v tužce. Chtěla jsem nějakou pěknou rich brown, pokukovala jsem po UD 24/7 Bourbon, ale nakonec jsem se rozhodla pro sušší konzistenci v podobě MAC EyeKhol v nádherném odstínu Teddy. A od té doby jsme nerozluční přátelé. Dělá s okem divy!!!


 A nakonec dvě chuťovky. O NARS Oasis tvářence jsem vám básnila už na Instagramu (tady), krásná zastřená rose barva se zlatým třpytem, o které se v beauty komunitě moc nemluví a přitom je to jedna z mála opravdu univerzálně slušivých Nars tvářenek. 

No a Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel Lipstick v odstínu Role Play. Pokud myslíte, že vás žádná rtěnka už nemůže překvapit, tak jste na omylu. Tato je opravdu povedená...jak konzistencí, tak odstínem. No a o obalu už ani nemluvě=)

Tak to by bylo pro dnešek vše a během února se můžete těšte na jednotlivé recenze.

A jaké byly ty vaše lednové nej produkty?



13 komentářů:

  1. Mám právě tu Miss Sporty podobu Bahama Mama a bohužel mi nevydrží ani den :/ Úplně jsem se nad těmito oblíbenci rozplývala, nádhera. Závist kvůli Naked 3 asi nemusím popisovat :D V lednu jsem taky milovala Nars tvářenku a to v odstínu Mata Hari.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidis, ja s vydrzi problem nemam. Mne drzi skoro vsechno=) A Mata Hari je krasna!

      Vymazat
  2. Koukám, že v dekorativce toho máme hodně společného. Štětec, korektor a paletku taky bezvýhradně miluju a pro tvářenku se chystám o víkendu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, tak to je super. Jsou to opravdu skvele nadcasove kousky. A tvarenka je nadherna, moc doporucuji…hlavne ted za tu skvelou cenu!

      Vymazat
  3. Krásné produkty. Nejúžasnější je samozřejmě ta paletka Naked 3, odstíny se mi líbí zatím také nejvíce a určitě plánuji si ji pořídit. Ráda si později přečtu třeba nějakou recenzi na ní od tebe. :) Nars tvářenku a korektor také používám a jsem velmi spokojena. Hodně mě zaujala rtěnka MJ, podívám se na ní v Anglii určitě zblízka. :) DVOJITÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtenka je muj milacek…urcite omrkni, jestli je tam budou mit. A na paletku bude samozrejme taky recenze=)

      Vymazat
  4. Kochám se! Největší zvědavost ve mně vyvolává Jo Malone a pak Marc Jacobs rtěnka. Ovšem i ostatní oblíbenci jsou těžký kalibr, pro který by nejedna z nás šla světa kraj! Mí oblíbenci? Co se týče vůní potřebovala jsem odpočinek a většinou šla do tělovky (Tesori d'Oriente - White Musk), ale už se mi konečně vrátil voňavý apetit a výběr začíná být pestřejší. V dekorativce jednoznačně vedou Guerlain Crayzy meteority:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem byla taky uplne vedle z Crazy Meteoritu…vetsine se nelibilo baleni a cela ta kolekce nemela velky ohlas, ale ja jsem strasne spokojena. Oddelila jsem si vetsinu ruzovych kulicek a mam 2 produkty, tvarenku a klasicke neutralni meteoritky!

      Vymazat
  5. Tak tie veci ti úprimne závidím! Urban Decay, Nars... Ach! Prečo sú všetky úžasné veci také drahé? :) A ten lak Miss Sporty mám a je to fakt pekná farba. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspon je to dlouhodoba investice…jen tak se nespotrebuji=)

      Vymazat
  6. Ach jo...Naked mánie šla vždycky mimo mě, ale mám pocit, že trojku fakt potřebuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mas naprostou pravdu…ty predchozi ok, ale tahle je naprosto uzasna…fakt je ve skutecnosti univerzalnejsi a hezci nez na fotkach. Uz ji vidim na tvych zelenych ocich=))

      Vymazat
  7. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat