neděle 9. února 2014

NARS Oasis blush aka Sparkling pink champagne



Momentálně probíhá v Sephorách akce s názvem Svátek Bestsellerů a součástí této akce je speciální cena na tvářenky Nars, které je až do 16.2. možné koupit za krásných 620 Kč.

A protože jich sama pár vlastním, rozhodla jsem se několik příštích recenzí věnovat právě těmto ikonickým tvářenkám a snad pomoci těm z vás, které o koupi uvažují a nemohou se rozhodnout.


Dnes začneme s mojí momentálně nejoblíbenější tvářenkou, kterou jsem vám představovala jak na IG, tak i v lednových oblíbencích. Je to odstín Oasis, který má v oficiálním popisu, že je to barva "sparkling pink champagne". No tak zní to poeticky, o tom žádná, ale pro lepší představu řeknu, že je to zastřená rose barva, s trochou vínové, červené a kapkou hnědé…to celé v zálivu zlatých třpytek. 

Překvapivě se však třpytky v průběhu nanášení někam vypaří a na obličeji vám zůstane už jen pěkný decentní  sheen. Barva je to ale nádherná, hodí se k světlým i tmavším pletím, protože má ten ideální tón a vyváženou barevnost, což je u tohoto typu barvy spíše výjimečné. Odstín je barevně neutrální, ani studený, ani teplý….přesně takový je v reálném životě nejpoužitelnější.

Odstín se docela špatně fotil, takže vypadá studenější, než ve skutečnosti je.

Podle mě jde o jeden z nejhezčích a nejuniverzálnějších odstínů, které Nars v nabídce má. Sin je například oproti Oasis na můj vkus až moc fialová a celkově mnohem méně slušivá než Oasis. 

Oasis vám vytvoří efekt, který si představím, když se řekne chic. Sofistikovaný, mladistvý, zdravý, tlumený, ale přesto výrazný…taková ta třešnička na dortu, která celý look krásně sjednotí. Není to žádná prvoplánová líbivá růžová nebo korálová, je to dospěla, smyslná barva. 

Možná to není ideální tvářenka pro úplnou začátečnici, ale je krásná. A protože se o ní moc nemluví, tak jsem chtěla mít jistotu, že se o ní dozvíte a do své sbírky ji zařadíte.

Zítra je na řadě odstín, který musí být v kosmetické výbavě každé bledulky. Prostě musí!


Plánujete si nějakou Nars tvářenku pořídit? 

Která je vaše nejoblíbenější?


19 komentářů:

  1. Oasis je nádherná! Jenže nemám ráda třpytky ve tvářenkách, musím mít matné. Líbí se mi všechny jejich tvářenky, ale musím se omezovat na ty matné, achjo. Nedávno jsem si pořídila Nars Mata Hari, je vhodná pro bledulky. Momentálně zvažuji Amour. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkousela si ji? Ty trpytky totiz na tvari nejsou vubec videt a neptej se me, jak je to mozne=) proste tam nejsou…jen ten pekny sheen. Takze bych ji nezatracovala=) Amour je taky pekna, ale na muj vkus je v ni az moc oranzove…aspon na me pleti.

      Vymazat
    2. Asi mi to opravdu nedá a vyzkouším ji :)

      Vymazat
    3. Jj, zkus a pak nam sem dej vedet=)

      Vymazat
  2. Koukala jsem na ni včera v Palladiu a ty třpytky mě odradily. Nakonec jsem nekoupila nic, byly tam mraky lidí a testery ošmatlané a všude čurbes... Meh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt doporucuju vyzkouset, trpytky nejakym zazrakem na tvari nejsou vubec videt. A s testery a lidmi mas pravdu, Palladium je na to hrozne=(

      Vymazat
  3. Je krásná! :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nemůžu se rozhodnout mezi Oasis a Orgasm... ale líbí se mi i Sin. Ach jo, zítra se na ně půjdu podívat naživo a snad se rozhodnu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jednoznacne doporucuji Oasis…Orgasm se veze na sve povesti a podle me na ni neni nic unikatniho. Ale nejlepsi je vyzkouset!

      Vymazat
    2. Nakonec jsem si fakt vzala Oasis, je o dost krásnější než Orgasm! Ale to neznamená, že se pro ní nevrátím... :D děkuji za tenhle článek, celkem mi pomohl se rozhoupat a vybrat si. :)

      Vymazat
    3. No tak to jsem moc rada, presne tak byl ten clanek mysleny! Sama vim, ze kdyz jsem stala pred tim obrovskym vyberem tvarenek, tak jsem nebyla schopna se nejak rozumne rozhodnout=)) A nekdy ty nejhezci barvy na tvari nejsou az tak lakave v kompaktu...

      Vymazat
  5. Božská tvářenka, musím si pro ní do Sephory určitě zajít. Krásně se mi bude hodit k líčení na ples. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, neměla bys tip na štětec, kterým jdou tvářenky Nars nejlépe nanášet? Ulovila sem paletku tvářenek Nars Guy Bourdin a stále sem nenašla ten správný štětec, kterým by šly tvářenky lehce nanášet, teď si s tím musím vyhrávat 5 minut dokud to není perfektní :D Jinak platí ta akce i na Laguna bronzer? Děkujii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde jsi ji sehnala?:) A pokud se můžu zeptat,tak za kolik?

      Vymazat