úterý 11. února 2014

NARS Douceur - skvělá volba pro bledulky





Douceur je jednou z mých nejoblíbenějších Nars tvářenek. Je také jednou z těch méně pigmentovaných a já si užívám ten pocit, kdy po ní štětcem můžu pořádně přejet a nebát se, že mi udělá na tvářích nevzhledné tmavé šmouhy. Jak již název napovídá je to jemná barva, která bude vypadat krásně na světlém odstínu pleti. Oficiální popis je soft pink brown a cokoliv má v názvu pink brown nebo rose brown je pro mě sázka na jistotu. 



Tento odstín je skvěle použitelný i pro lehké konturování, takže máte krásnou tvářenku a světlý neutrální bronzer v jednom. Pokud chcete trochu živější barvu, tak není nic lehčího než přidat nějakou růžovou nebo korálovou a máte vystaráno.




Tvářenka neobsahuje žádné třpytky, jen lehký růžový sheen, takže je opravdu decentní a vhodná ke každodennímu používání. 

Douceur byla jednu dobu natolik žádaná, že nebylo možné na ni v místních Sephorách nikde narazit. Ve srovnání s Tarte Exposed (další opěvovaný neutrální odstín) je Douceur víc hnědá, méně růžová a celkově neutrálnější.



Vím, že pokud se díváte na tvářenku v panu, tak v konkurenci těch barevnějších a zajímavějších Nars kousků vypadá nudně, zašedle a vůbec tak nějak nezajímavě a nepoužitelně, ale věřte, že v tomto případě zdání klame. Schválně si ji zkuste nanést přímo na obličej a uvidíte, jak krásný efekt vám vytvoří. 

Znáte / máte Douceur?
Jaká je ta vaše "hodí se ke všemu a vypadá skvěle" tvářenka?


6 komentářů:

  1. Já mám raději broskvovější. V současné době Givenchy - Le prisme Blush v odstínu Afficionado Peach:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Givenchy jsem zatim zadnou nemela, musi byt krasna!

      Vymazat
  2. tak je asi rozhodnuto! chci právě nějakou univerzální a na každodenní nošení a tahle opravdu vypadá ideálně =) Můžu se zeptat jestli Nars prodávají i v Sephoře na Václaváku?
    Díky!
    Terka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsem rada! A nevim, v Palladiu urcite, Vaclavak nevim=)

    OdpovědětVymazat
  4. Nepoznám a bledulka som, takže by sa zišla :)

    OdpovědětVymazat