čtvrtek 27. února 2014

Boscia Tsubaki Beauty Oil - můj pleťový zázrak!


Znáte značku Boscia? Ne? Já jsem o ní donedávna taky neměla ani potuchy. A to by byla velká chyba. Je totiž fantastická. Jedná se o japonskou značku pleťové kosmetiky, která vyrábí své produkty bez použití chemických konzervantů a klade důraz na velký obsah přírodních složek. Specializuje se na přípravky proti stárnutí, mezi nejznámější výrobky patří jejich pleťové masky a populární jsou i blotting papers.

Já vám dnes ale představím produkt, který zatím moc známý není. Jedná se o novou řadu s názvem Tsubaki a její vlajkový produkt v podobě Tsubaki Beauty oil. Tsubaki oil je olejem z kamélie, který byl po staletí součástí japonských pečujících rituálů a legenda praví, že právě olej z kamélie měl na svědomí bezchybnou pokožku geish a lesklé vlasy samurajů...


Já jsem pár pleťových olejů zvučných jmen už vyzkoušela a musím konstatovat, že Boscia je z nich jednoznačně nejlepší. Tsubaki Oil předčil i kultovní Josie Maran Argan Oil nebo Tarte Maracuja Oil. Je méně mastný a méně hutný než oba zmíněné oleje a s pletí dokáže přes noc úplné divy. 

Používám ho jen na noc způsobem, že obličej nejprve navlhčím termální vodou a potom až aplikuji olej. Abych nepsala jen běžné fráze typu pleť je po něm hydratovaná, jemná, zářivá, odpočatá (a to všechno po ránu jednoznačně je), tak vám řeknu, čeho si na něm cením nejvíc.

Pleť není ráno mastná, jak se mi stávalo u jiných olejů. Vypadá a na dotek je taková, jako bych na ní večer ani nic nedávala....ale v tom nejlepším smyslu. Je prostě spokojená, zklidněná a taková, jako bych se "vyspala do krásy". Barevný tón je sjednocený, nemám na ní zarudlá místa nebo naopak není její tón nezdravě našedlý. Je prostě zdravě pěkný. Neexistuje, že bych se probudila a měla na pleti suchá šupinatá místa. Pleť není ani přeregenerovaná, jako se mi to někdy stávalo např. s YR Elixir krémem. A třešničkou na dortu je, že absolutně nezanáší póry. Jakože vůbec.

S odstupností je to sice složitější, ale za tu námahu určitě stojí=) Cena 49 USD.

A pokud se chcete o kvalitách tohoto oleje přesvědčit i z jiných zdrojů, tak doporučuji stránku americké Sephory, kde je na něj přes 200 pětihvězdičkových recenzí.




Co vy a pleťové oleje?
Jaké jsou vaše top?


11 komentářů:

  1. Páni, zase produkt na který jsem neuvěřitelně zvědavá a chtěla bych jej vyzkoušet, protože neustále hledám to něco, co by mé pleti sedlo jako ulité :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já jsem taky pořád hledala, ale u tohoto olejíčku asi chvilku zůstanu=)

      Vymazat
  2. jéj to musí být super. zrovna tento týden jsem načala alverde olej z divoké růže... a tedy zatím dobrý. taky mi přijde, že jsem permanentně vyspaná do krásy. konečně začínám být se svou pletí zase spokojená. (a to jsem to alverde nakoupila dost omylem)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak až mi dojde Tsubaki, tak vím kam pro levnější náhražku=) A praktikuju to samé co ty...někdy nechávám pleť regenerovat bez mazání, někdy jí dopřeju olej a funguje to ideálně!

      Vymazat
    2. Kde je možné sehnat olej Tsubaki nebo jeho náhražku ? Ráda bych též vyzkoušela.

      Vymazat
  3. Ohh! Škoda, že je tak nesnadno k sehnání - no, možná požehnání pro mou peněženku! ;-) Dodělávám šípkový Trilogy, který je moc príma, teď si užívám tenhle zázrak - mňam http://www.lookfantastic.com/ren-bio-retinoid-anti-ageing-concentrate-30ml/10590843.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, REN=) O tom slyším ze všech stran, budu muset vyzkoušet=)

      Vymazat
  4. no na ty supinky na kuzi bych neco potrebovala, ale ta dostupnost

    OdpovědětVymazat