středa 12. února 2014

Benefit They're Real - další kandidát na nákup v rámci Svátku Bestsellerů Sephora

Dnes to bude jen rychlá ukázka řasenky They're Real od Benefitu, která je součástí zvýhodněné nabídky bestsellerů v Sephoře a můžete ji pořídit za velmi příjemnou cenu.


Můj postoj k řasenkám obecně je takový, že bežně mi přijde úplně zbytečné utrácet za řasenku víc než 300 Kč. Pěkné řasy mi udělají i řasnky z drogerie, ty nejlepší umí podle mě Maybelline, Max Factor/Covergirl a Loreal. Ale někdy má člověk chuť se trochu rozmazlit a zjistit, jestli jsou ty drahé řasenky opravdu o tolik lepší.


Benefit They're Real vlastním pouze v malém balení, které jsem dostala v americké Sephoře k narozeninám (tam si zákaznice hýčkají=) S řasenkou jsem moc spokojená, má hezky dlouhý gumový kartáček na kterém je nejúžasnější  kulička na konci. Hodně mi připomíná Covergirl Lash Blast nebo Maybelline One by One, ale ještě o jednu třídu výš. Řasy prodlouží i zahustí a ačkoliv nedělá nánosy, tak řasy extrémně zvýrazní. Jsou intenzivně černé a silné…žádné muší nožičky.



Ta zmíněná kulička na konci kartáčku je skvělá na větší distribuci barvy, řasy obalí barvou, kterou pak rovnoměrně rozčešete tělem kartáčku. 

Já jsem s ní moc spokojená, ale nemůžu říct, že žádná jiná levnější řasenka mi neudělá podobnou službu. Takže za plnou cenu ne, ale v nějaké výhodně akci proč ne=)


Co vy a řasenky? 

Máte s Benefit zkušenost?

10 komentářů:

  1. já jsem o ní zrovna nedávno psala, pro mě velké zklamání, čekala jsem fakt pohádkové řasy, ale jenom prodlouží, objem nulový :-/ používám ji teď jako "druhou vrstvu", nejdřív si udělám pořádný objem žlutou Colosalkou a pak trochu pročešu touhle, aby ty řasy ještě víc prodloužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona tak vyrazne prodluzuje a zvyraznuje, ze mi ten mensi objem u korinku ani nevadi…prestoze jsem jednoznacne na objemove rasenky=)

      Vymazat
  2. Jinou řasenku už ani nepoužívám, protože mi dělá boží přirozené řasy a navíc mi vydrží malovat rok (jako vážně), což se mi teda s drogerií nestane a jakmile za měsíc zhoustne, letí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To verim, ja tenhle maly vzorek mam uz 4 mesic a porad dobry=)

      Vymazat
  3. Taky mám tuto miniaturu a jsem s ní spokojená. Řasy krásně prodlouží a ta kulička na konci mi vyhovuje, krásně řasy oddělí. Ale ta cena je na mě moc, plné balení si kupovat nebudu, myslím že v levnější kategorii se dá najít stejně dobré řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu, proto jsem doporucovala hlavne za tu zvyhodnenou cenu...

      Vymazat
  4. jj, je super, souhlasím (a jinak mám stejnej názor co ty, pokud jde o řasenky, taky mě namalujou i ty levný v pohodě; ale tahle je prostě fakt výrazně dobrá)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no vidis…naprosty souhlas. Prijde mi, ze ty rasy dela jine nez vsechny ostatni rasenky=)

      Vymazat
  5. Vypadá moc dobře :) Co se týče řasenek, naprosto s tebou souhlasím, ty z drogerie naprosto postačí :)

    OdpovědětVymazat