středa 11. prosince 2013

L'Oreal Telescopic - řasy až do nebe!


Já jsem zastáncem řasenek zahušťujících, mám ráda velké objemné řasy. Čas od času mě ale přepadne touha po dlouhých vílích řasách. A protože v oblasti prodlužujících řasenek nejsem až tak zběhlá, šla jsem na jistotu. Výběr padl na značku Loreal, která řasenky obecně umí a ta, která má v názvu Telescopic byla pro mě jasnou volbou.

Moje intuice mě nezklamala a Telescopic dělá přesně to, co slibuje. Prodlužuje řasy až do nebe. 



Už samo balení evokuje prodloužení, je úzké a prodloužené. Samotný štěteček je také extrémně dlouhý a tenký. Je to hřebínkový typ a má zvláštní trojúhelníkový tvar. Je to přesně ten typ štětečku, který vzbuzuje pochybnosti a při prvním použití máte pocit, že to s řasenkou vůbec neumíte.

Stačí ale pár aplikací a už to zvládáte jako profík. Víte kde začít, kam zatočit, kolikrát řasy pročesat…prostě si najdete ten svůj grip.


Přidávám srovnání s řasenkou Almay Get up and grow, o které jsem psala tady. Vidíte, že kartáček řasenky Telescopic je úplně z jiné dimenze=)




A tady už se blížíme k výslednému efektu. Řasy dělá dlouhatánské. Trochu je zahustí u kořínků a pak krásně každou jednotlivou řasu protáhne do dálky. Prodloužení je opravdu dramatické, ale pokud čekáte i objem, tak se u této řasenky moc nedočkáte. S natočením řas si hlavu taky moc neláme…pokud máte od přirody rovné řasy, tak vám je ještě víc zvýrazní.



Levá strana bez řasenky, pravá po nanesení Telescopic. Myslím si, že srovnání mluví za vše.

Co se týká podružných vlastností, tak s výdrží jsem neměla problém. Po zaschnutí byla celý den na svém místě, neopadávala, neobtiskávala se a vypadala pěkně. Konzistence řasenky je dost mokrá, ale nepřišlo mi, že by řasy nějak zvlášť výrazně slepovala. To samozřejmě závisí i na způsobu nanášení…při prvních pokusech s tím možná budete mít problém, ale po lepším seznámení se s řasenkou a kartáčkm už by to mělo být v pořádku. 



 A nakonec už jen malá kompilace.


Podobnou řasenku nabízí i Clinique, je to ta zvláštní hřebínková High Lenhgts Mascara, která mi vlastně hodně vyhovovala. U té bych vyzdvihla, že kromě prodloužení řasy zvládla i skvěle zahustit, takže já bych příště investovala o něco víc a pořídila si opět Clinique. Pokud vám ale stačí dramatické prodloužení za nižší cenu, tak Telescopic není vůbec špatná volba.


A co upřednostňujete vy, zahuštění nebo prodloužení?

15 komentářů:

  1. Tak najlepšie by bolo zahustiť i predlžiť, bez toho, aby robila hrudky, "mušacie nôžky" , aby aj vytáčala riasy, efekt aby vydržal a aby neopadávala.
    Zatiaľ mám len takú skúsenosť, že ak napíšu, že je predlžovacia, môžem sa rozlúčiť s objemom, ak je super objemová, na mňa je príliš výrazná a vacsinou mi robí veľké nánosy...Zatial som nejakú super riasenku, ku ktorej sa vraciam, nenašla (končím cenovo niekde u MF, Loreal a Gosh).
    Takže väčšinou uprednostnujem dĺžku a vytočenie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem spis na ty objemove, idealne mi vyhovuji Maybeline…a to jak cenou, tak vykonem=)

      Vymazat
  2. Takový podobný kartáček jsem před lety měla, myslím od Rimmel, ale už ho neprodává. Byl fajn, ale zdá se mi, že neumí tak dobře obalit řasy. Upřednostňuji prodloužení, líbí se mi víc řasy alá mrkací panenka. A to mi dává Maybelline Rocketka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem jeste nezkousela…ted jsem se vratila k One by One a jsem opet velmi spokojena!

      Vymazat
  3. Moja naobľúbenejšia riasenka, ktorú už ale neviem dostať ako v ČR ani cez ebay a iné UK obchody :-( Vážne enchápem, prečo L'oreál prestal tento kult vyrábať...
    Môj typ je použiť Telescopic ako prvú vrstvu a potom to objemovou riasenkou dokončiť (napr. The Falsies, Clump Crusher, Clinique High Impact).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, no vidis…presne tak jsem to delala…telescopic jako prvni a nahoru clump crusher….ta je vubec idealni na jakoukoliv rasenku, pekne rasy rozcese a celkove srovna!

      Vymazat
  4. No tak tú by som veľmi rada skúsila :)

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá vážně hodně dobře. Teď ji ještě sehnat... :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá dobře, já mám ráda hodně výrazné řasy, ta často kombinuju dvě řasenky, abych dosáhla efektu, který chci
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Prosím, kde se dá řasenka sehnat? Četla jsem na ní samou chválu ale tady v ČR je nedostupná proto budu vděčná za tip. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tá vyzerá úplne úžasne :-) Musím ju niekde zohnať :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  9. wow tak to je aky efekt!! neviem preco ale myslela som si, ze telescopic ma na konci taku tu gulu! ale parada!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni maji nekolik ruznych variant a myslim, ze ta stribrna ma na konci tu kulicku.

      Vymazat
  10. milujem Telescopic ! :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat