neděle 1. prosince 2013

L'Oreal Lift Blush in Rose Gold



Tak tahle tvářenka má přesně šest vlastností. Dvě špatné, jednu trochu špatnou, dvě dobré a jednu výbornou.

Začněme pozitivy.

1) Barva

Tady by stačily samotné fotky a žádný text, ale já přeci jen pár řádků napíšu. Barva je jedním slovem dechberoucí. Rose Gold v tom nejlepším smyslu slova. Je to takový chameleónek, růžový, broskovový, zlatý, korálový…mění barvy podle toho, jak dopadá světlo i podle barvy vaší pleti. Pokud znáte tvářenku Hot Mama od theBalm, tak toto je její dvojče v krémové podobě a s větším podílem růžové. Na snědší pleti půjde víc do korálova, na světlé to bude nádherná růžovka. Barva je prostě alfou a omegou tohoto výrobku. Ano, tušíte správně…barva je tou výbornou vlastností.


2) Textura

Óooo, textura je luxusní. Hedvábná, měkká, plyšová, mazlavá….nanášení a roztírání je jako sen. Je trošku podobná známým Bouncy Blushes od Maybelline, ale ty jsou spíš gelové, naopak Loreal je úplně sametová. Každé nanášení si budete užívat. Tak to máme druhou dobrou vlastnost.


3) Efekt

Poslední pozitivní vlastností je efekt, který tato tvářenka na dokáže vytvořit. V názvu má Lift a přesně to i dělá, opticky pozvedne tváře, zvýrazní a rozjasní lícní kosti a celkově dodá obličeji svěží mladistvý vzhled. Obsahuje kvanta zlatých třpytek, které při správném nanesení plní funkci rozjasňovače. Každý váš pohyb bude házet úchvatné odlesky střídající se s přirozeným růžovým ruměncem. No prostě krása…


4) Výdrž

Tak tady už končí veškerá sranda. Jsme v sekci záporných vlastností. Výdrž je velmi slabá. Pokud tvářenku nanesete samostatně, tak maximálně za dvě hodiny už na tvářích nemáte nic kromě chaoticky rozprostřených zlatých třpytek. Barva žádná, třpytky všude. Nic moc. Trochu si pomůžete, když tvářenku nanesete na bronzer a to cílenějším způsobem. To znamená, že nebudete roztírat na větší plochu, ale nanesete jen na lícní kosti, v podstatě jako rozjasňovač. Koncentrovanější nános a podklad vám zaručí nějakou tu hodinku navíc. Ale stejně žádná sláva.


5) Třpytky

Třpytek v této tvářence není málo. A nejsou malé. A jsou hodně výrazné. To má jen jeden následek, zvýraznění nedokonalostí. Pokud tedy nemáte tváře v dokonalém jemném, hladkém, porcelánovém, barevně sjednoceném stavu, držte se od této tvářenky co nejdál. Zvýrazní každý hrbolek a nasměruje pozornost na věci, které by měly být lidskému oku skryty=)



6) Cena

Cena reprezentuje tu "trošku" špatnou vlastnost. Není nijak extrémní - 13 USD, ale na drogérkové poměry je přeci jen trochu vyšší. Přihoďte ještě dalších 13 USD a už máte tvářenku od Nars…alespoň podle amerických cen. Pokud by všech pět výše zmíněných vlastností bylo vesměs pozitivních, nelitovala bych ani centu, ale takhle se mi to zdá prostě moc.

L-R Too Faced Chocolate Soleil Bronzer, LOreal Rose Gold





Takže co říct závěrem? Barva nádherná, ale tvářenka jako celek určitě nebude pro každého. Pokud se pyšníte krásnou pletí a nevadí vám menší výdrž, budete nadšené. Pokud jste na tom s pletí hůře, nebo si potrpíte na ruměnec od rána do večera, lovte v jiných vodách.

Já jsem na tom jak kdy a jak kde, takže přeci jen existují dny, kdy jsem z této krásky nadšená. A pro tu nádhernou barvu jsem ochotná dělat kompromisy!


Co vy a krémové tvářenky? 

Jaká je vaše nejoblíbenější?


16 komentářů:

  1. když jsem viděla první fotku, tak jsem opravdu zadržela dech.. vypadá naprosto nádherně.. ale s postupem čtení článku mé nadšení opadlo.. na krémové tvářenky se moc necítím, pořád mám problém i s těmi pudrovými a třpytivých mám teď až moc.. naopak se snažím najít nějakou hezkou matnou.. takže ne, nepotřebuju ji :D ale krásná je, to se musí nechat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já to tak střídám…teď jsem z matného období zase na skok v třpytivém. Z matných jsem si hodně oblíbila Cargo Tonga…zase ji budu muset vytáhnout. Celkově Cargo dělá moc pěkné matné tvářenky!

      Vymazat
  2. Příště musíš napsat nejprv ty špatné vlastnosti, protože takhle jsem se nadchla a to zchlazení potom ylo pořádná ťafka :D. Pro mě je výdrž jedna z nejdůležitějších věcí u tvářenek, s ní to u mě stojí a padá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, subjektivni ji mam hodne rada, tak mi to nedalo a zacala jsem pozitivy=) Ja jsem tak mezi, nemam rada ty superdrzaky…to si spis dam tu praci a v pulce dne trochu pridam. Prijde mi to prirozenejsi. Treba s touhle jsou ty touch ups docela sranda=)

      Vymazat
  3. hmm, tak to není bohužel nic pro mě, ačkoliv barva je nádherná :( krémovou tvářenku jsem ještě neměla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kremovky jsou docela orisek, ale to nanaseni me tak bavi, ze se casto neudrzim a nejakou si poridim=)

      Vymazat
  4. Vypadá krásně, ale já mám raději ty, co vydrží... :) Jinak mám ráda jakékoliv tvářenky... :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak vyzerá nádherne ale škoda tej výdrže no ://

    OdpovědětVymazat
  6. Já s výdrží tvářenek nemám vůbec problém, i u těch, kdy si ostatní stěžují, jak nic nevydrží, já večer odličuji téměř vše, co jsem ráno nanesla :-) Takže jsem docela zvědavá, jak by u mě uspěla tato, nicméně pořizovat si ji nebudu, s krémovými tvářenkami moc nekamarádím, jen občas vezmu namilost tebou zmiňovanou Bouncy Blush.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mas! Ja si na oblicej porad saham, takze u me to jde raz dva=) BB mam v odstinu Hot Tamale a u te si na vydrz stezovat nemuzu…je to pekna kriklavka (pripomina mi Nars Cactus Flower jen bez tech zlatych trpytek), ale na podzim se mi moc nelibi.

      Vymazat
  7. hmmm skoda, barva je krasna
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat