sobota 7. prosince 2013

CARGO Swimmables Water Resistant Blush in BALI



O tvářenkách značky Cargo jsem toho slyšela hodně, ale nikdy jsem neměla možnost je vidět naživo. A  já nerada objednávám něco, co si nemůžu sama na vlastní kůži vyzkoušet.

To se ale změnilo v léte při návštěvě Las Vegas. Kromě toho, že je to město hráčů, je to taky město stvořené k nakupování. Seženete tam vše na co si vzpomenete. Tam jsem také poprvé našla kompletní sortiment značky Cargo a jejich tvářenkám prostě nešlo odolat. 

Tvářenky nejsou zrovna levné, kus stojí 30 USD, ale zrovna na ně byla akce 2+1 zdarma, takže jsem odcházela těžší o tři tvářenky. 

Dnes vám představím tu nejoriginálnější a zároveň i moji nejpoužívanější v odstínu Bali. Je součástí letní řady dlouhodržících a prý i voděodolných tvářenek Swimmables. Voděodolnost jsem nezkoušela, ale s dlouhou výdrží musím souhlasit.



Tvářenka je ukryta v typické cargovské plechové dóze. K praktičnosti balení mám své připomínky, ale také musím uznat, že nápad je to velmi originální. Tvářenka má 11 g, takže to můžete brát jako doživotní investici, protože vám vydrží věky.

Kvalita Cargo tvářenek je opravdu nadstandardní, jsou velmi jemně namleté, měkké, pigmentované, ale ne natolik, aby ztěžovaly aplikaci a absolutně nepráší. Pokud bych měla srovnat s tvářenkami Nars, které jsou mnohdy považovány za jedny z nejlepších na trhu, tak Cargo je v mnoha ohledech dokonce  předčí.




Bali je krásná středně růžová barva se zvláštním modro fialovým odleskem. Ten není v panu skoro znatelný, ale po vyzkoušení na ruku byl překvapivě výrazný. To mě trochu odradilo, protože cokoliv se studeným (nedejbože modrým) odleskem mé teplejší pleti nesluší. Přesto jsem to riskla a udělala jsem moc dobře. Na tvářích se totiž modrý odlesk změní v ten nejslušivější rozjasňující sheen a po studeném podtónu není ani stopy. 

Velmi zajímavě dokáže vykonturovat tváře a dodat jim plastičnost. Navíc má perfektní rozjasňující vlastnost, takže vršky lícních kostí budou házet decentní lesk, jako po použití rozjasňovače…to vše bez viditelného frostu nebo třpytek.






Tady ještě srovnání s Loreal Rose Gold a Chanel Rose Bronze.

L-R Loreal Rose Gold, Cargo Bali, Chanel Rose Bronze 


A tady ukázka tvářenky v akci. 

Jsem moc ráda, že jsem konečně měla možnost Cargo tvářenky vyzkoušet a s jejich pověstí plně souhlasím. Jedná se o velmi kvalitní kousky s perfektní konzistencí a pigmentací a krásnou paletou originálních a slušivých barev.

Takže pokud sháníte nějakou kvalitní a neotřelou tvářenku, Cargo bude dobrá volba.


6 komentářů:

  1. jej... tak ta je krásná. jinak tedy souhlasím, že cargo tvářenky jsou boží. balení mi přijde originální, ale čím déle je doma mám, tím víc si říkám, že taky ten plech mohli udělat kvalitnější a pevnější. když už to stojí tolik peněz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď?=) A máš úplnou pravdu. Zrovna tenhle kousek má to plechové víčko tak volné, že skoro vůbec nedrží. Už mi i spadla na zem, ale naštěstí se nijak nepoškodila=) A jaký máš odstíny?

      Vymazat
  2. Jéé, to je překvapení, jaký je rozdíl mezi efektem v panu a na ruce, ten modrý odlesk je tam patrný. Ale sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem byla taky překvapená, ale je pravda, že u těch Cargo odstínů není možné šlápnout vedle... A díky=)

      Vymazat
  3. Krásný odstín, píši si a časem si nějakou pořídím. Tvářenka ti moc sluší.:-)

    OdpovědětVymazat