středa 2. října 2013

Wet n Wild Mega Glow + tip na skvělý NYC produkt z drogerie.


Taky máte v oblibě multifunkční produkty? Pokud ano, tak tento kousek je skvělým zástupcem. Už na první pohled mi tato čtyřkombinace evokovala větrem ošlehnuté tváře, horkou kávu, oversized šály, podzimní listí a vše co je s tímo ročním obdobím spojeno. 

Navíc je Wet n Wild velmi dostupná a mnoho produktů této značky kvalitou mnohonásobně převyšují svoji cenu.



Mega Glow Illuminating powder se vyrábí ve čtyřech odstínech, od světlé rozjasňující kombinace (velmi podobné Too Faced Snow Bunny) až po tmavší verze, které jsou primárně tvářenkou/bronzerem s rozjasňujícím efektem.

Odstín Strike-a-pose-rose je, jak už název napovídá, odstínem tlumené růže, který při opatrné aplikaci vypadá velmi zdravě, přirozeně, ale přesto výrazně a šťavnatě. Nazvala bych to takovou dospělou univerzální barvou, kterou můžete použít vždy a ke všemu. Je to takový chameleonek, protože se přizpůsobí vašemu barevnému typu a proto bude slušet jak bledším tak i tmavším typům pokožky.


Pigmentace je ohromující, tvářenka je velmi jemně namletá, texturou je velmi podobná stínům od WnW. Hlavní odstín mi barevně připomíná moji oblíbenou podzimní tvářenku Nars Oasis, barva je ale mnohem intenzivnější. Po smíchání všech odstínů se zjemní a vytvoří komplexnější efekt s trochou třpytek a tlumenější barvou.

Velkou výhodou je, že si s odstíny můžete pohrát a využít je podle aktuální potřeby. Světlejší jsou ideální i samostatně jako cílený highlight nebo dokonce jako oční stíny.

Nanášení může být trochu problematické, doporučuji štětce, které nejsou moc husté, takže ideálně nějaký stippling brush nebo se mi osvědčil syntetický Real Techniques Blush Brush. Štětce z přírodních štětin nebo hodně husté štětce naberou příliš mnoho produktu a nebude lehké barvu nanést rovnoměrně. Navíc při použití tvrdších štětců hodně práší, takže na to pozor.

Tento kousek stál 4USD, navíc jsem měla štěstí na 40% slevu.









Pokud máte přístup k této značce, určitě se vyplatí tvářenku blíže prozkoumat. Pokud ne, tak bych vám ráda doporučila podobný produkt od NYC, který patří mezi moje velké oblíbence a v českém kosmetickém světě je dost opomíjený, což je velká škoda.

Zdroj

Jedná se o NYC Color Wheel Mosaic Face Powder v odstínu Rosy Glow, který běžně seženete v Rossmannu za méně než 70 Kč. Tvářenka není tak pigmentovaná jako WnW, neobsahuje tak intenzivní rose odstín, ale vytvoří krásný zdravý nádech. Je to jeden z těch produktů, který v sobě spojuje bronzer a trochu rose barvy, který vypadá na tvářích perfektně. A v lásce k tomuto produktu nejsem evidentně sama, protože na MakeupAlley má tato tvářenka hodnocení 4.3, což není vůbec špatné. NYC jako značka má dost špatnou pověst, ale věřte mi, že koupě tohoto kousku nebudete litovat. 


Máte NYC Color Wheel vyzkoušený?

Jaké jsou vaše oblíbené univerzální tvářenky?



5 komentářů:

  1. Páni, to jsou krásné barvičky! :) NYC nevypadá špatně, ale W'n'W vypadá bohužel líp. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to co je hur dostupne se zda vzdy lepsi=) Ale ten NYC je taky moc krasny...takovy ten typ nude zdravych tvarenek.

      Vymazat
  2. Ty mozaikové pudry od NYC mám vyzkoušené a můžu rozhodně jen doporučit. Jediné, co mi na nich vadí, je tu sundavací víčko, ale za tu cenu jim to odpustím.
    Moje nejuniverzálnější tvářenky budou MAC Peaches a MAC Blush All Day. Hodí se vždy a všude a ke všemu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze jo?! Mam pocit, ze jsou dost prehlizene kvuli znacce, ale pritom jsou opravdu skvele na denni noseni. A mas pravdu, ze to vicko se jim moc nepovedlo=) Ja mam od Mac rada Warmsoul, to je pro me takova univerzalka a nahradi i bronzer.

      Vymazat
  3. Mozaikový bronzer mám od MUA a není špatný, nicméně ten proužkatý Wet n Wild? Wow, tak tomuhle já říkám krása a mám takový dojem, že to fakt chci!

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat