sobota 26. října 2013

Loreal Youth Code Texture Perfector Serum - Lancome Visionnaire v levnějším kabátě.


Dnes vám představím svůj velký objev z oblasti pečující kosmetiky. Řeč bude o Loreal Youth Code Texture Perfector Serum (evropská verze nese název Skin Perfecting Serum). Z této řady se na našich pultech už objevila micelární voda, která podle mnoha ohlasů není vůbec špatná a je přirovnávaná k ikonické Biodermě.

Toto sérum má zlepšit kvalitu pokožky, vyrovnat tón pleti, přidat jas, stáhnout póry a redukovat jemné vrásky. Začněme tím, že balení je naprosto perfektní. Ombré růžová skleněná lahvička, ať chceme nebo ne, strhává pozornost. Co se balení týče, tak inspirace u dražšího sourozence Lancome je zřejmá. 

A inspirace značkou Lancome nezůstane jen u balení. Obsah tohoto séra je skoro totožný s obsahem známého modrého Visionnaire séra, obsahuje totiž stejnou účinnou látku LR 2412 4%, na kterou láká zákaznice i Lancome. To není nic překvapivého, protože Loreal i Lancome v tom jedou spolu a s odstupem doby se přípravky prodávané v Lancome hávu transformují do levnější varianty pod názvem Loreal. 

Zajímavé je, že po prvních pár použitích mě napadlo přesně to samé. Séra Visionnaire i Skin Perfector jsou si extrémně podobné, pocit na pleti, textura i výsledky jsou skoro identické. Visionnaire byl mým oblíbeným sérem od Lancome, takže mám radost, že už nemusím utrácet horentní sumu za efekt, který na mé pleti vytvářel Lancome. Teď už můžu s klidným srdcem přesedlat na Loreal=)








Sérum má mléčnou barvu se světlým růžovým odleskem, který je dán obsahem mica pudru a pomáhá dosáhnout efektu rozjasněné pleti. Aplikace je velmi příjemná, do pleti se vsakuje hned a po použití mám pocit okamžité úlevy. Ten pocit byl vždy highlight mé každodenní rutiny. 

Nanášela jsem ho přesně tak, jak je demonstrováno v tomto videu a takový  způsob aplikace se mi velmi osvědčil. Krátké rychlé tahy jedním směrem, ze středu obličeje do stran, žádné chaotické zapracovávání produktu=)



Sérum jsem používala přes dva měsíce ráno a večer a můžu říct, že výsledky jsem zaznamenala. Tón pleti je sjednocenější, jasnější, textura je hladší a celkově pleť vypadá svěžeji. I při aplikaci make-upu vidím rozdíl. Lépe k pleti přilne a výsledný efekt je moc pěkný.

Těm z vás s citlivou pletí se může příčit obsah silikonů, alkoholu a dost výrazná parfemace, ale to je taková klasika, která dělá z Lancome nebo Loreal séra to, čím je.





Já jsem s tímto kouskem moc spokojená a myslím si, že gigant Loreal odvedl dobrou práci. Potěšující je i fakt, že nyní si můžete užívat benefitů séra Visionnaire za zlomek jeho ceny. 


Co vy a séra?

Máte zkušenost s Visionnaire?



12 komentářů:

  1. Ani nevím, jestli se u nás prodává, ale v Německu jsem se na něj dívala. Možná škoda, že jsem ho nevzala, ale já jsem na používání sér lemra, baví mě to vždycky jen chvilku :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na séra taky trochu lenoch, ale s tímhle mě to hrozně bavilo a hlavně jsem viděla výsledky=)

      Vymazat
  2. Moje slova, L´Oreal je jen levnější variantou Lancome. Pod koncern L´Oreal patří velmi mnoho značek od Heleny Rubinstein, LRP, VIchy, Redken až po nevím co. Je logické, že když vyvinou novou účinnou látku v laboratořích, napřed ji uvedou v exkluzivním brandu - Lancome, a pak ji přesunou do levnější značky. To případ i séra Laser X, který je dupe klasického modrého Vissionaire. Používala jsem napřed drahé modré a pak přešla na L´Oreal a výsledek stejný, ne-li lepší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak=) Byla jsem z toho opravdu překvapená, že vyýsledky jsou skoro totožné. Kdybych sama Visionnaire nepoužívala, asi bch tomu ani nevěřila=)

      Vymazat
  3. O séru od Lancome jsem už četla, že je to malý zázrak. :) Ale když vidím tohle od L´Oreálu, dost mě to láká si to pořídit. Na kolik tě prosím přišlo?

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším, až na něj v drogérii narazím, po tvé recenzi nebudu váhat ani vteřinu:-)!!

    OdpovědětVymazat
  5. ja na neho cakam uz asi dva mesiace ale u nas stale nie je :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, brzy se určitě objeví! Nebo musíš na skok do Rakouska=)

      Vymazat