středa 23. října 2013

Jordana Twist and Shine Lip Balm Stains + srovnání s Revlon Kissable Balm Stains



Tyto pastelky značky Jordana jsou v sortimentu značky poměrně nově a už po uvedení způsobily mírný rozruch. Zajímavé je, že ač pastelky vyrábí už skoro každá značka, každý nový přírustek je očekáván s nedočkavostí a následným masovým zkoušením.

Ani u Jordany tomu nebylo jinak. Po přečtení několika pochvalných recenzí jsem se k davu připojila i já a pořídila jsem si hned čtyři odstíny. Hlavním důvodem k takovému multi nákupu byla velmi nízká cena a akce BOGO50%. Tyto čtyři pastelky mě vyšly na necelých 7 USD.

Vím, že značka Jordana už je k dostání i u nás, takže pokud budete mít po přečtení dnešní recenze nutkání pastelky vyzkoušet, nebudete mít s jejich sháněním problém.





Přijde mi, že ze všech pastelek, které jsem zkoušela, jsou ty od Jordany nejlepší. Nabízí syté barvy ukryté v balzámové podobě. To zas není taková novinka, mnoho společností své produkty takto prezentuje, ale Jordana to splnila do posledního puntíku.

Už při první aplikaci mě ohromila konzistence a pocit při nanášení. V jediné vrstvě vytvoří na rtech sytou barvu, přesně takovou, jakou vidíte na obale. Po povrchu rtů kloužou, ale nedělají krémové nánosy, jak by se u balzámového produktu dalo očekávat. S každou další vrstvou jen umocňujete barvu, povrch rtů ale vypadá pořád stejně hladce, jako po nanesení vrstvy první. Máte pocit hydratovaných a vypnutých rtů, ale necítíte žádný navrstvený produkt. Nádhera.

Barvy jsou výrazné, ale každá z nich je velmi nositelná, žádné maškarní odstíny, pěkná klasika.Vůně je jemná, sladce vanilková. Odstín na rtech drží a drží, ze rtů se ztrácí rovnoměrněji než třeba Revlon Kissable Balm Stains.


L-R Cranberry Crush, Candied Coral, Honey Love, Terra Crave

Jak vidíte na fotce, po kompletním vyšroubování není produktu zas tak moc, ale ubývají velmi velmi pomalu, takže to není žádný problém.


Ještě v rychlosti zmíním podobnost s Revlon Kissable Balm Stains, které mnohé z vás určitě znají a mají vyzkoušené. Na první pohled jsou identické, šroubovací balení, stejná velikost, stejný hrot...v tomto případě i velmi podobný odstín. Srovnávala jsem Honey Love od Jordany a Honey od Revlonu.


Hlavním rozdílem je odlišná konzistence. U Revlonu je taková mentolově chladivá a gelová, u Jordany zase hřejivá a balzámovější. Jordana je v první vrstvě mnohem víc krycí a tmavší odstíny ani po nanesení několika vrstev nemají tendenci zvýrazňovat nerovnosti rtů. Naopak tmavší odstíny Revlonu jsou v tomto ohledu docela problematické. 



L-R Revlon, Jordana

L-R Revlon, Jordana

Já tedy Jordana Lip Balm Stains doporučuji a myslím si, že jde o velmi povedený produkt za příznivou cenu, který válcuje i mnohé dražší varianty. 

11 komentářů:

  1. Hmm, to jsem si myslela, že mě tyhle pastelky nedostanou a tys je popsala tak úžasně, že mám chuť přeci jen nějakou vyzkoušet. No uvidíme ;).

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá dobře. Abych Jordanu pohledala, když se mi nechce platit poštovné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znam...jak je nekde postovne, tak me to zarucene odradi=)

      Vymazat
  3. Cranbery crush není nikde online k sehnání a dohání mě to k šílenství. Pět odstínů těchto úžasných pastelek prostě nestačí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde je objednavas? Cranberry Crush je moc pekna podzimni barvicka=) A tady se jich prodává prodává snad 9 odstinu..

      Vymazat
  4. dalsi vec, kterou asi potrebuju:) super recenze!

    OdpovědětVymazat
  5. krásné odstíny, to se budu muset na jordanu podívat

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec nevím, že Jordana dělá i pastelky! Tvoje recenze zní opravdu skvěle, tak je aspoň omrknu a uvidím ;)

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat