středa 16. října 2013

Essie e-nuf is e-nuf




Příjemnou středu všem! Dnešní lakovací příspěvek bude o laku, který už mám delší dobu, ale na nalakování čekal tak dlouho, až se trochu minul ročním obdobím. Essie e-nuf is e-nuf je nádherná zářivá červená s teplým podtónem a kapkou oranžové. Podle mě vypadá jemněji než klasická červená a na rukou (i nohou) vypadá velmi lichotivě.

Sice je to na první pohled spíš letní odstín, ale jde krásně použít i jako pozvolný přechod k barvám podzimním. Rozzáří ruce natolik, že chladné a ponuré počasí nebude mít šanci=)

Lakoval se naprosto ideálně. Krátkým nehtům by stačila i jediná vrstva, na delších nehtech trochu prosvítají konečky, takže jsem nalakovala vrstvy dvě.

Essie laky se pomalu stávají moje nejoblíbenější. Líbí se mi jejich tenký štěteček, který mnohým nevyhovuje, ale já si nemůžu vůbec stěžovat. Hodně z vás je mají vyzkoušené z doby, kdy byly přiložené k InStyle časopisu a mnohé z těch barev se lakovaly velmi problematicky (Van DGo, Topless and Barefoot). S tím musím souhlasit, lakování bylo o nervy, dělaly díry, nekryly ani ve dvou vrstvách. Všechny novější, které jsem vyzkoušela ale těmito neduhy netrpí a pracuje se s nimi jedna radost.









Co vy a Essie? 

Jaké jsou vaše nejoblíbenější odstíny?




14 komentářů:

  1. tohle je fakt krásný odstín! jinak od essie žádný lak nemám, ale tenhle se mi hodně zamlouvá... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Az se naskytne nejaka prilezitost, tak je urcite vyzkousej!

      Vymazat
  2. Nádherný odstín. :)
    Mám dva, jeden byl u Instyle, ale nelakuje se zle, druhý ne a trochu zlobí výdrží. (Na druhou stranu má ale nádhernou barvu... :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Super barva i název! Píšu si na wishlist :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ten nazev je bozi=) A barva taky...takova cervenejsi a vyraznejsi verze Peach Daiquiri.

      Vymazat
  4. Laky Essie byly vždycky moje oblíbené a tenhle vypadá taky krásně. Odstínů mám několik, krytí záleží na odstínu, stejně jako u jiných značek. A líbí se mi u Essie tenký štěteček (tedy nevím, jestli je pořád stejný, už dlouho jsem si lak od nich nekoupila), protože s velkým to mám všude okolo (mám malé a krátké nehty).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, porad je tenky a manipuluje se s nim bezvadne...ale chapu, ze hlavne u mensich nehtu je to velke plus.

      Vymazat
  5. ja myslim, ze ty z instylu byly nejaky vadny, protoze byly jako darek:) Jinak mam essie taky moc rada
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem vyzkoušela jeden Essie lak, byla to taková Sand barva, koupila jsem ho v Sephoře a teda přišerná zkušenost. Strašně špatně schnul, krytí taky nic moc a dlouho nevydržel, začal se oprýskávat...
    Teď používám laky na nehty Korres (199,-), výdž zatím nejdelší, co jsem kdy zažila, krásný lesk, krytí 100% pojedné vrstvě a navíc je přírodní a krásně pečuje o mé nehty. Každopádně odstínů není tolik, jako u Essie, takže stejně pořád pokukuju po Essie, ale nechce se mi utratit tolik peněz za lak, který mi nevyhovoval...
    Stejně ale jednou podlehnu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zajímavé, o Korres jsem zatím moc neslyšela! A určitě podlehni, teď má Essie novou zimní kolekci a tam je těch lákadel hodně=)

      Vymazat