úterý 8. října 2013

Almay Get up and Grow řasenka


Dnes si dáme rychlou ukázku řasenky Almay Get up and grow One coat Mascara. Nalákala mě na ni EmilyNoel83, která o ní básní už velmi dlouhou dobu. 

Hned po vybalení mě překvapil samotný obal řasenky, který na první pohled vypadá obyčejně plastově, ale na dotek je velmi příjemný a pohodlně se s ním manipuluje. Dalším překvapením byla velikost kartáčku, který je obrovský a velmi hustý.

To má výhody i nevýhody. Dobře pročeše a zahustí střed řas, ale protože je po celé délce stejně tlusý a nemá zúžený konec je trošku komplikovanější zabrat krajní a dolní řasy. Ale dá se=)

Je to jedna z těch sušších řasenek, které se dobře používají hned po otevření a nemusíte čekat několik týdnů, dokud řasenka trochu vyschne a získá tu správnou konzistenci (velmi často se mi to stává u MNY nebo Loreal).

Slogan One Coat na obale nepřehání a opravdu již po první vrstvě jsou řasy zahuštěné, protažené a netrčí do dálky, ale zůstávají pěkně natočené. I když je konzistence sušší, nemám problém nanést několik vrstve bez výrazného slepování řas. 

Vydrží velmi dobře celý den, vůbec se neobtiskává ani neopadává, což je pro mě velmi důležitá vlastnost. Viditelně řasy posílí, samozřejmě jen opticky a přesto nemám řasy suché a nepřirozeně vypadající, zůstávají pružné.

Já jsem z efektu, který tato řasenka dělá nadšená. Sice se hodně liší od řasenek, které jsem používala dříve, ale výsledný efekt je opravdu velmi pěkný. 

Není to samozřejmě něco, co bych za každou cenu sháněla po zahraničních eshopech, ale pokud na ni někde narazíte, aspoň budete vědět, že její koupě se vyplatí.






8 komentářů:

  1. paaani, tak to je teda riadny rozdiel! Rozhodne sa po nej poobzeram. S tym deformovanim fotiek sa to da lahko odstranit, musis si upravit nastavenia uctu v google+, uz to bolo publikovane na viacerych blogoch. Mne to pomohlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Efekt fakt vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pořádný efekt! Hodně se mi líbí, do Almay bych takovou bombu netipla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja taky ne, Almay a rasenky mi moc neslo dohromady=)

      Vymazat
  4. Pěkně vypadá, ale já bych se z ní asi zbláznila, jelikož mám ráda "mokré" řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi to trochu vadi...ja jsem zvykla na ten klasicky proces...mokra, sussi, uplne sucha=)

      Vymazat