čtvrtek 26. září 2013

Urban Decay 24/7 Roach + Mac Powersurge = Alverde Duo Kajal Eyeliner


Tužky na oči jsou moje srdcová záležitost. S lehkým srdcem bych se v případě nouze zbavila všech svých očních stínů a klidně si vystačila se sbírkou tužek. 

A pro tužkového fanatika jako jsem já bylo nutností vyzkoušet i svatý grál této kategorie, kterým jsou 24/7 glide on pencils od Urban Decay. Měla jsem spadeno hlavně na barevné odstíny, protože těch není v běžné nabídce tolik, jako běžných odstínů černé, hnědé atd.

Můj výběr padl na odstín s nelichotivým názvem Roach (šváb), ale u UD se nad názvy produktů už nepozastavuji=) Jedná se o nádhernou bronzovou barvu, se zrzavo zlatým odleskem.




Tužka splnila všechna má očekávání. Je úžasně krémová, sytá již po prvním lehkém tahu a výdrž je fenomennální. Neobtiskává se ani po celém dni nošení, a to i bez primeru. Na druhou stranu nezasychá vůbec rychle, takže máte dost času na případné rozmazání a vytvoření ultra rychlého kouřového efektu.

Nevýhodou je samozřejmě trochu vyšší cena a fakt, že velmi rychle ubývá, což je dáno její velmi měkkou konzistencí. Také si musíte dávat pozor, aby vám tužka neupadla, protože při následném ořezávání se bude lámat a použití bude velmi nepraktické.

Další nevýhodou je, že k není přiloženo ořezávátko, což je běžkou praxí u těch dražších značek. Dobré ořezávátko je u tohoto typu produktů velmi důležité, protože plastový obal, ve kterém je obalena tuha se neořezává zrovna nejlépe. Já používám ořezávátko od Chanelu, které bylo přibaleno ke konturce, kterou jsem si kdysi dávno pořídila.

Sečteno a podtrženo, UD 24/7 je naprosto skvělá řada tužek na oči a z jejich škály barev přechází zrak. Cena 19 USD.




Teď už se dostáváme k zajímavější části recenze, kterou je upozornění na možný dupe, který je běžně dostupný i v našich končinách za více než příznivou cenu.

Jedná se o tužku na oči Alverde Duo Kajal Eyeliner v bronzovo-zlatém odstínu, kterou jsem před nějakou dobou recenzovala tady.

Top to bottom: UD 24/7 Roach, Alverde Duo Kajal Eyeliner, Mac Powersurge


Připadala mi velmi podobná mé nové UD tužce, tak jsem je zkusila dát vedle sebe a musím vám říct, že rozdíl obou barev byl naprosto minimální a na oku nepostřehnutelný. Samozřejmě se kvalita a výdrž  Alverde ani zdaleka nevyrovná UD, ale barva je stejně nádherná a na běžné denní nošení naprosto dostatečná.

Alverde je oboustranná a na druhém konci je odstín zlatý, který mi přišel velmi podobný známému odstínu Powersurge od Mac. A voila, opět skoro totožné barvy, jak vidíte na fotce níže a kvalita velmi srovnatelná. 

Takže koupí Alverde můžete zlikvidovat dvě mouchy jednou ranou a stát se majitelkou dvou nádherných odstínů, které vytvoří perfektně jednoduché a efektní líčení.

L-R UD Roach, Alverde Duo, Mac Powersurge



Ukázka líčení s Alverde Duo Kajal



Máte zkušenosti s UD 24/7? 

Jaké jsou vaše oblíbené tužky na oči?

Co říkáte na toto srovnání? Zaujala vás Alverde?



10 komentářů:

  1. Po té od Alverde se asi podívám, děkuji za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy, tyhle UD tužky mám v cestovním balení a jsem z nich docela nešťastná. Hned se mi mažou, nedrží, no hrůza. To i Rimmel mi udělá větší parádu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš ty klasické barvy? černou, hnědou? Ty vyzkoušené nemám, používám Sephora Waterproof eyeliner a jsem moc pokojená, ale ty barevné varianty mi od UD moc vyhovují.

      Vymazat
  3. Miluju vše od UD :-) a je mi absolutně jedno, co to stojí :-D aneb každej má svou úchylku

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu se zeptat kde se Alverde prodává???

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat kde se Alverde prodává???

    OdpovědětVymazat