pondělí 2. září 2013

Skvělé trio na každý den - Wet n Wild Walking on Eggshells a NYC Long Beach Sands




Dnes mám pro vás tip na tria dostupných očních stínů, které jsou ideální na každodenní rychlé a hlavně slušivé líčení.


Prvním zástupcem je paletka od Wet n Wild. Stíny této značky jsou pověstné svou vysokou pigmentací, máslovou texturou a širokou škálou odstínů. Dovolím si tvrdit, že se vyrovnají i stínům dražších značek a ve své cenové kategorii patří mezi to lepší, co může drogérie nabídnout.


Já jsem zvolila trio v neutrálních barvách s názvem Walking on Eggshells, které je poskládáno z perleťové bílé, světlé hnědo-bronzové a metalické růžovo-béžové barvy. Stíny jsou nesmírně jemně namleté a velmi pigmentované. Světlé odstíny hází silné odlesky, takže skvěle prozáří oko. 

Mojí jedinou výhradou je, že všechny odstíny jsou lesklé a chybí alespoň jeden matný stín. Při použití všech tří odstínů je výsledný efekt až moc zářivý a nevytváří požadovanou hloubku. Proto obvykle používám pouze hnědý stín na celé víčko a jeden ze světlých stínů na projasnění vnitřního koutku. 

Celkově jsem ale s paletkou velmi spokojená a všem ji vřele doporučuji vyzkoušet.



Jak vidíte, pigmentace je naprosto úžasná...stačí jednou přejet a máte vystaráno. Navíc při nanášení vytvářejí až krémovou vrstvu, takže se s nimi velmi jednoduše pracuje. Nemusíte ani použít štětec, rychlé nalíčení vykouzlíte i pomocí prstů.





Dalším kouskem je trio od NYC v odstínu Long Beach Sands, které je velmi podobné předchozí paletce a co se barrev týče, jedné se o blízký dupe.



NYC stíny nikdy nevynikaly svojí kvalitou a pigmentací, ale toto trio mě příjemně překvapilo. Narozdíl od Wet n Wild jsou sice stíny práškovější a mnohem méně pigmentované, ale nejsou tak metalické a vytváří mnohem přirozenější efekt. Navíc horní béžový odstín je skvělý i pod obočí, protože je skoro úplně matný a působí velmi přirozeně.


NYC paletku jsem v poslední době používala velmi často, protože ač na to tyto stíny nevypadají, tak s jejich pomocí lze vytvořit velmi slušivé líčení, které zvýrazní oči bez toho, aby bylo na první pohled jasné, že je máte vystínované. 


Tady vidíte srovnání obou paletek, horní řada NYC, dolní Wet n Wild. Je vidět, že NYC jsou více pudrové a nemají zdaleka tak pěknou texturu jako Wet n Wild, přesto se používají moc hezky. Každá z paletek vytvoří trochu jiný efekt, ale obě se hodí na dny, kdy chcete vypadat upraveně, přesto velmi jemně a přirozeně. 



Pokud bych měla doporučit jednu, tak to bude určitě Wet n Wild Walking on Eggshells, ale jestli chcete podobné odstíny, lehkou dostupnost a nebudete mít přehnaná očekávání, pak můžete při příští návštěve Rossmanna okouknout i NYC stojan.


Máte zkušenosti se stíny značky Wet n Wild? 

Jaké stíny používáte vy na rychlé a přirozené líčení očí?

12 komentářů:

  1. Wet'n'Wild stíny jsem nikdy neměla, zato jsem kdysi v NY náhodou zakoupila asi deset jejich bazámů na rty pojmenovaných po koktejlech, a ty byly fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tech jsem nikdy neslysela....ja mam zase rada jejich matne rtenky. Stoji kolem 2 dolaru a jsou perfektni.

      Vymazat
  2. s touto značkou zkušenost nemám, ale minule je používala jedna má oblíbená youtuberka a od té doby nad nima přemýšlím..tak uvidím

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle stiny jsou na YT hodne popularni=) Skoda, ze se k nim u nas tak tezko dostava...

      Vymazat
  3. Ahoj,
    kde kupuješ Wet n Wild?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Tak právě Walking on Eggshells mám na cestě, po tom co jsem se zamilovala do Silent Treatement! S NYC mám jen ty nejhorší zkušenosti a značce se vyhýbám jak čert kříži :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem Silent Treatment mela, ale poslala jsem je dal, protoze jsem asi dostala nejaky vadny kus...ty 2 svetlejsi stiny vubec nebarvily=( Ja NYC taky nevyhledavam, ale par jejich veci mi vyhovuje.

      Vymazat
  5. Wet n Wild dovezla segra z Ameru a ja do ted lituju, ze jsem si jako darek vybrala jine. Taky me nechala vybirat jen podle fotky. Achjo. Ma osmistinovou paletku a vzdycky, kdyz jsem u ni, tak ji ju kradu, protoze ty stiny jsou fakt bozi. Asi bude nutne zneuzit ebay ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vetsi paletky jsou taky super, mela jsem Comfort Zone a ta je idealni na kazdodenni liceni.

      Vymazat
  6. na rychlé líčení používám linku a bronzové Color Tattoo, rychlé a maximálně to splní má očekávání:)
    jinak tohle jsou barvy přímo pro mě:) zatím se ale do nákupu dalších stínů nechci moc pouštět, pár jich doma mám a používám je spíše sporadicky.. když je prostě čas:) ale paletky se mi líbí moc, to ano:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronzove CT je skvele, taky ho mam moc rada a linka je moji nutnosti=)

      Vymazat