úterý 24. září 2013

September Photo Challenge - Vol. 2

Opět tady máme týdenní rekapitulaci projektu s názvem September Photo Challenge, o kterém si můžete přečíst tadyNa Instagramu mě můžete sledovat tady.


DAY 9

Everyone must try

Tyto tři produkty jsem na blogu zmiňovala už nesčetněkrát. Všechny jsou z dílny Maybelline a jejich specialitou je zakrývání nedokonalostí všech druhů...ať už jde o kruhy pod očima, rozjasnění a prosvětlení očního okolí, pigmentové skvrny nebo barevné nedokonalosti. Používám je už delší dobu a stále se jim nic nevyrovnalo. 

DAY 10


Contour

Už v srpnových oblíbencích jsem vám psala o mé náklonnosti k bronzeru Too Faced Chocolate Soleil, který je matný a voní po kakau s vanilkou. Je skvělý na konturování i míchání s tvářenkami, protože vždy vytvoří velmi slušivý a přirozený mix. Dalším skvělým pomocníkem na konturování je BareMinerals Warmth, což je dle mého názoru velmi opomíjený produkt. Je lepší než bronzer, pokud chcete dodat obličeji trochu barvy poté co nanesete jednolitou vrstvu make-upu a veškerá barva se z obličeje vytratí. Warmth velmi přirozeným způsobem barvu obličeji vrátí a to vše bez nepřirozeného efektu. Doporučuji ho v Sephoře vyzkoušet! Ale pozor, stačí úplně nepatrné množství.

DAY 11


In my make-up bag

DAY 12



Favorite nail polish


Přes léto jsem propadla neonovým korálovým odstínům, jako je tento od ne moc známé značky Island Girl nebo známější Bikini od JulieG.

DAY 13

Trying smth new

Lush šampuky mám moc ráda, jsou skvělé na cestování, nádherně voní a mým vlasům prospívají. Mým nejoblíbenějším je Godiva, hlavně kvůli omamné jasmínové vůni, která se ve vlasech drží velmi dlouho a provoní i celou koupelnu. Nově jsem se rozhodla vyzkoušet Seanik, o kterém bude brzy recenze.

DAY 14


Pout

Tak tyto Jordana Twist and Shine Moisturizing Balm Stains jsou skvělé. Zrovna v momentě, kdy jsem byla přesvědčená, že mě na poli pastelek na rty nemůže nic překvapit vtrhly na trh balm stains od Jordany. Stojí pár dolarů, mají skvělý výběr barev, z nichž všechny jsou nositelné a slušivé, voné, hydratují a barva vydrží hodiny a hodiny. Vím, že Jordana už je k dostání i v ČR, tak sledujte jejich nabídku, ať vám tyto zázraky neuniknou.

DAY 15


All about the liner

Urban Decay 24/7 tužky na oči jsou průkopníky ve svém oboru. Černých a hnědých stejně kvalitních alternativ je na trhu nespočet (namátkou Milani Liquif-eye, Sephora Waterproof liner), tak v oblasti barevných tužek je na tom Urban Decay stále nejlépe. Já zvolila nádhernou hnědo-bronzovou barvu s nelichotivým názvem Roach=) Pokud by vás zajímala dostupná a mnohem levnější alternativa, počkejte si na příští článek.

  
DAY 16


Nail art

Tak tomuto můžeme říkat nail art jen s velkou nadsázkou, ale stejně si myslím, že tento typ lakování je na podzim velmi využitelný. Vypadá efektně, je jednoduchý...nevyzývavý, ale přesto zajímavý. Inspirovala jsem se promo fotkou z limitky Sally Hansen s názvem Runway Fall 2013 a od té doby jsem tento typ lakování viděla i v různých časopisech. Podkladem je zlatý lak, nahoře tmavší vínová, konkrétně NYC Plaza Plumberry...lakoval se jako sen, barva nádherná a stál v přepočtu 10 Kč. Určitě se po něm v Rossmannu podívejte. 


A co v minulém týdnu zaujalo vás?




9 komentářů:

  1. ty máš tak překrásné nehty! ta neonová barva na nich vypadá úžasně. jinak ten korektor od Maybelline rewind už musím vyzkoušet

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych tu tužku od UD taky někdy ráda vyzkoušela a mrzí mě, že ty korektory od Maybelline nejsou i u nás :(

    OdpovědětVymazat
  3. Asi hloupej dotaz - jakej je rozdíl mezi tím bílým a průhledno-červeným korektorem? :) Jeden je na kruhy pod očima a druhý na nedokonalosti jako pupínky? Nebo..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pruhledny je trosku kremovejsi a min kryci, takze je idealni pod oci. Ten bily je zase sussi, rychle zasycha a je hodne pigmentovany, takze se skvele pouziva na vetsi plochy.

      Vymazat
    2. Aha. Takže si asi pořídím oba :D

      Vymazat
    3. Neni zac. A za vyzkouseni opravdu stoji oba=)

      Vymazat