sobota 7. září 2013

Oblíbenci za srpen



Srpen je nenávratně pryč a je tu čas zrekapitulovat, co bylo v posledním prázdninovém měsíci to nejlepší.

Největším oblíbencem měsíce srpna se bez debat stal pudr Chanel Les Beiges v odstínu 30. Byla to sice velká investice, ale nezklamal mě. Těžko se popisuje, co přesně dělá, ale shrnula bych to tak, že dokáže neviditelně zkrášlit a dodat pleti odpočatou bezchybnost a vnitřní jas. Zní to sice trochu pohádkově, ale je to tak. 

Nedokonalosti a kruhy pod očima jsem maskovala pastelkou Loreal True Match Crayon Concealer, o které jsem psala tady. Krásně krémový krycí korektor se v drogérii těžko hledá, ale Loreal splňuje všechny mé požadavky.

Řasenku jsem používala Covergirl Clump Crusher, kterou jsem si postupem času velmi oblíbila. Omylem jsem koupila voděodolnou verzi a děsila jsem se odličování, ale překvapivě se žádná voděodolnost nekonala, takže pro někoho mínus, pro mě plus. Kartáček je gumový, má krátké štětinky, řasy pročeše, zahustí, zvýrazní a hlavně je udrží natočené.

Velkým objevem pro mě byla tužka na oči 12 Hr Made to Last Eyeshadow Pencil značky Jordana. Je to stejný koncept jako NYX Jumbo pencil, velmi pigmentovaná barva, která se po pár sekundách  nikam nehne. Proto bych nedoporučila používat jako bázi, protože tužku nemáte možnost dostatečně rychle rozmazat. Já ji ráda používám jako linky, vytvoří tlustší "messy" orámování oka, které se hodí jak na den, tak na večer. Barva je sytě hnědá, pěkně tmavá, ale přesto viditelně hnědá. Pokud máte NYX jumbo pencils, určitě je vyzkoušejte používat i jako linku...je to jednoduché a zároveň velmi efektní.

Revlon Lip Butter v odstínu Pink Truffle je naprostý must-have. Kdybych se měla vzdát všech svých rtěnek a vybrat jednu, kterou bych chtěla používat, byla by to právě Revlon Pink Truffle. Ideální konzistence a velmi slušivá univerzální barva, která se hodí na všechny možné příležitosti.



V srpnu jsem objevila kouzlo bronzeru Chocolate Soleil od Too Faced. Prvně musím říct, že při každé aplikaci se nemůžu nabažit kakaovo-vanilkové vůně, kterou je tento bronzer pověstný. Je vhodnější pro snědší nebo opálenou pokožku, na světlé nepůsobí moc přirozeně. Je oranžovější než Hoola od Benefitu, matný a jemně namletý. Má velmi dobrou výdrž a do pokožky se přímo vpije, úplně s ní splnye. 



Bronzer míchám s rozjasňovačem od Estee Lauder v odstínu Tease. Jde o limitku a psala jsem o ní tady. Míchat bronzer s tvářenkou jsem vyzkoušela poprvé a byla jsem ohromena výsledkem...můžete docílit úplně nových barevných kombinací a přizpůsobit je aktuálnímu odstínu vaší pleti.



Znovu jsem objevila kouzlo balzámu Carmex, je to jeden z nejoblíbenějších přípravků na rty. Skvěle hojí rozpraskané a napnuté rty a má velmi specifickou vůni, na kterou si musíte zvyknout, ale já si ji zamilovala.




Nejoblíbenějším lakem se stal neonový korálový JulieG Nail Color v odstínu Bikini.



Na vlasy jsem si oblíbila značku John Frieda, konkrétně objemovou řadu Luxurious Volume. Požívala jsem šampón a blow dry lotion, tedy sprej na přidání objemu při foukání vlasů. Zjímavé je, že tato řada vytvoří efekt mnoha vlasů, bude vám totiž připdat, že se vám počet vlasů znásobil, ale přitom zůstanou hebké a poddajné.


Na pleť jsem ráda používala peelingy, hlavně St. Ives Apricot Scrub, o kterém jsem psala tady.

Dále jsem vyzkoušela i novou masku z dílny Freeman. Je to Facial Polishing Mask Charcoal and Black Sugar. Lituji, že jsem si rovnou nekoupila plné balení, protože teď je všude vyprodaná a já ji nutně potřebuji=) 



A nakonec jedna vychytávka na vlasy. Tzv. ribbon tie gumičky jsou to nejlepší, co jsem na vlasy zkoušela. Mám je dlouhé a culíky nosím velmi často, takže potřebuji dobré pomocníky. Tyto gumičky jsou velmi elastické, netahají vlasy, drží tvar a přitom pěkně vypadají. Tyto jsem kupovala v Sephoře, ale viděla jsem je i v HM nebo Claires.



Co zaujalo v srpnu vás? 

Máte s některým výše zmíněným produktem zkušenosti?

15 komentářů:

  1. O novinkách od Jordany jsem slyšela nejednu chválu ze zahraničí, tak jsem si několik z nich musela za těch pár kaček taky pořídit :-) Ještě víc než stíny v tužce mě uchvátili jejich balm stainy. Jsou perfektní! Z Lip butters mám zase oblíbený odstín Brown Sugar, ale tedy po Pink Truffle se snad také podívám, když je tak úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Balm stains mam snad ve vsech barvach, jsou naprosto uzasne...vsechny ostatni co jsem zkousela strcily do kapsy! A Pink Truffle je must, moc by ti ten odstin slusel.

      Vymazat
  2. Jééé, já už si budu muset ten Les Beiges konečně taky koupit! Už nedokážu odolávat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. No je opravdu perfektni, investice vubec nelituju=)

      Vymazat
  3. Já jsem se přes prázdniny moc nezkrášlovala, nikam jsem totiž moc nechodila, takže jsem si nevytvořila vysloveně oblíbence, ale pokud bych měla jmenovat jednu věc, tak Avene Sun Cleanance emulze OF30 pro aknozní pleť. Na léto prostě dokonalá!

    Ten odstín Pink Truffle od Revlonu jsem si na tvůj popud přivezla z dovči v USA a máš pravdu, barva je to krásná! A asi mě opravdu zaujala, protože jsem si už těsně před odjezdem kupovala ještě lip butter od Loreálu, nevěděla, jakou si vybrat barvu, a ve finále zjistila, po příchodu domů, že ta barva, co jsem si nakonec vzala, je skoro stejná jako ta od Revlonu :-D.

    Já jsem si od Too Faced pořídila poreless bronzer a jsem taky spokojená, používám ho v létě jen samostatně na korektor.

    Věci od zn. John Frieda mám také ráda, ale tahle objemová řada mi nevyhovuje. Koupila jsem si šampon a kondicionér v Americe v malém balení, protože jsem si s sebou nic na vlasy nevezla s tím, že si to tam koupím, a zjistila jsem, že mi po něm po celé hlavě strašně odstávají takové ty malé vlásky a já vypadám jak regulérní pudl s blbým sestřihem, protože mám dlouhé vlasy na lopatky a z nich odstávají ty minivlásky :-D. Ale šampon proti krepatosti vlasů je super!

    Ty gumičky jsem si kupovala už vloni v HM, ale strašně se mi vždycky po prvním použití vytáhly, takže mi přijdou dost na nic, ale třeba jsou ty ze Sephory kvalitnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ktery odstin tech lip balms od Lorealu je podobny Revlonu? A Sephora gumicky jsou opravdu kvalitni, jednu pouzivam uz pres mesic a je porad jako nova. Sice ten balicek stoji kolem 170 Kc, ale podle me se vyplati.

      Vymazat
    2. Odstín 219 - Plush Plum. Teď to zkoumám na ruce a je víc do fialova (proto asi ten název plum :-D), ale na rtech vypadá hodně podobně, jak není tak moc pigmentovaný. A kdybych si to uvědomila, tak si koupím od loreálu odstín jiný, víc odlišný. Ten pink truffle jsem chtěla na základě tvého staršího článku, takže ten byl jistota.

      Mě ty gumičky z HM právě hrozně zklamaly, takže doporučuju tam nekupovat!

      Vymazat
  4. mne zaujala ta tva tvarenka? da se koupit jen v USA? jinak tvj insta sleduju!:) a mela jsem se taky zapojit do tehle challenge hmmm
    pozde:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. ja som vedela preco som tu dlho nebola! lebo uz mam zase kopec vyrobkov, co nutne potrebujem vyskusat!:)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som vedela preco som tu dlho nebola! lebo uz mam zase kopec vyrobkov, co nutne potrebujem vyskusat!:)

    OdpovědětVymazat
  7. zdravím, možná budu mít trošku blbou otázku, ale ted jsem si koupila od Jordany ty stíny v tužce a jak tocim s koncem jakkoliv, konec se ani nehne... pocítala jsem ze timto se ten produkt vysouva nahoru.... mam vadny vyrobe nebo je tam jiny mechanismus?
    dekuji za odpoved

    OdpovědětVymazat