neděle 18. srpna 2013

Loreal True Match Crayon Concealer


Na mém pomyslném seznamu byly dvě věci od Loreal, které jsem chtěla bezpodmínečně vyzkoušet. Jednou z nich byl tekutý pudr Magic Nude, o kterém jsem psala tady.

Další věcí byla korektorová pastelka True Match Crayon Concealer. Naštěstí byla zrovna akce BOGO1/2OFF, takže obě věci skončily v mém nákupním košíku.

V poslední době jsem přišla na chuť tuhým korektorům. Ve svých červencových favoritech jsem zmínila Revlon PhotoReady, který jsem moc ráda používala. Po vyzkoušení pastelky jsem na něj ale rychle zapomněla. 


Balení je klasicky plastové se šroubovacím mechanismem na konci. Výhodou je špičatý tvar, protože se odbře používá na menší místa, stejně jako na větší plochy, pokud ho trochu nakloníte a přejedete místo plochou stranou.

Je dost hutný, ale přitom úžasně krémový. Skvěle se roztírá a splývá s pokožkou, bez vytváření nánosů. Velmi dobře kryje a i po zapracování do pokožky štětcem svou krycí schopnost neztrácí.

Používám ho i na kruhy pod očima a jiná místa, která potřebuji sjednotit nebo prosvětlit. Tímto způsobem lze jednoduše nahradit i makeup. Stačí trochu přepudrovat a máte hotovo.


Prodává se v 6 odstínech, já jsem zvolila W4-5 (ligt/medium)





Já jsem tímto korektorem nadšená a doporučuji ho vyzkoušet. Doufám, že se brzy objeví i v našich drogériích, protože by byla škoda nemít v nabídce cenově dostupný, krycí, dlouhotrvající a multifunkční korektor.


Jaké jsou vaše oblíbené korektory? Používáte tuhé korektory, nebo máte raději ty tekuté?




12 komentářů:

  1. Já používám jak tuhé, tak ty tekuté:) tekuté mi vyhovují spíše pod oči a tuhé zase na nedokonalosti, začervenání a tak:) oblíbence zatím úplně nemám, pořád zkouším nějaké nové.. ale tento vypadá zajímavě, jen škoda, že těch korektorů mám teď poměrně dostatek..

    OdpovědětVymazat
  2. Taky doufám, že k nám dojde. Hned jak jsem viděla na blozích cizinek tenhle korektor, mé srdce po něm zatoužilo. Tak snad :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu skvěle, tak doufám že dorazí. Už jsem asi docestovala takže už ho jinde než u nás nepořídím...:( Ale díky za tipy na další korektory už mám ty dva Maybelline ..:D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda oba dva typy, tekuté použivám na kruhy pod očima, tuhé většinou na nějaké nedokonalosti nebo zarudnutí. Tento korektor vypadá také skvěle..doufám, že ho u nás uvidím.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je super, protoze se da pouzit na obe veci, jak pod oci, tak na nedokonalosti. Snad k nam taky brzy dorazi=)

      Vymazat
  5. DObrých korektorov nikdy nie je dosť :) Určite by stál za vyskúšanie :)

    OdpovědětVymazat