úterý 2. července 2013

Wet n Wild Mega Last Lipsticks - rtěnky pro pokročilé!


Úvodem bych chtěla říct, že tyto rtěnky z dílny Wet n Wild jsou na první pohled opravdu hrozné. Naprosto matné, příšerně suché, drhnou o rty, zvýrazní každou šupinku, i ty, o kterch jste neměly tušení...to vše ukryto v levném obalu, který je tak chytře vymyšlen, že při každém zavírání dělá na rtěnce rýhu. 

Jen dodám, že jich mám celkem 7. A koupě nelituji.

Proč? Protože jsou ve skutečnosti úžasné. Samozřejmě, nejsou zdaleka pro všechny. Dokonce jsou natolik specifické, že mají nakročeno k stage make-upu. Co je na nich tedy tak úžasného? 

Pojďme v bodech.

Finish: ultra matný

Žádné třpytky, žádný sheen, žádný lesk...jen pigmentovaná matná baarva.

Konzistence: Suchá a velmi hutná

Rtěnky jsou VELMI suché. Natolik, že při nanášení drhnou o rty. Zapomeňte na "matné" rtěnky ala Rimmel by Kate. To jsou proti nim balzámky. Toto je hardcore mat. S tím souvisí jedno upozornění. Nepoužívat, pokud nemáte rty v dokonalém stavu, tedy jemné, vyživené, vláčné, bez popraskání...prostě takový ten nedosažitelný cíl.

Pigmentace: ohromující

Pokud se přenesete přes prvotní těžkosti s konzistencí a nanášením a pokračujete dále ve hře, čeká na vás až divadelní pigmentace. Krásná, sametová, sytá barva, která se nerozpíjí a drží "like there is no tomorrow". 

Barvy: klasické i méně klasické

Barevná škála je poměrně široká. Najdeme tu klasické basic odstíny červené, fuchsiové, bordó i fialové, stejně tak bublifukové růžové, peachy nudes, hot pinks, oranžové, korálové atd. Vybere si opravdu každý. Musím dodat, že odstíny jsou velmi povedené. Sama tak výrazné rtěnky nosím minimálně, protože se v málokterých cítím dobře. U těchto rtěnek ale nebyl žádný problém. Líbily se mi na mně skoro všechny. Od broskvové až po temně fialovou.






2 univerzální odstíny


Za necelé 2 USD je to skvělý objev a způsob, jak vyzkoušet vampy looks na tisíc způsobů. Osobně jsem byla nadšená z toho, jak rtěnky vypadají v akci. Dělají efekt plnějších sametových rtů...přesně takových, jaké vídáme v editorialech časopisů a víme, že napodobit něco takového bude asi nad naše síly. Navíc nehrozí, že po pár soustech budete mít na rtech nevzhledné ombré...jsou to držáky.

Bottom line je, že tyto rtěnky nejsou nějakým univerzálním produktem, který bude vyhovovat všem. Jsou spíše upgradem pro někoho, kdo se v rtěnkách vyzná, nosí je a hlavně se nebojí trošku experimentovat.





Tady vidím 20. léta a Gatsbyho=)




To už je taková všehochuť a trochu divočina...ale tak proč ne=)





Tak jak, nalákala jsem vás?=)

12 komentářů:

  1. Tak já už jsem nalákaná :) jen bych poprosila o sdělení kde je můžu koupit (aby mi je dodali do ČR) Dlouhodržící rtěnky mám ráda a tyto vypadají opravdu dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus eBay, jinak jsem jsem na žádnou jinou stránku nenarazila.

      Vymazat
  2. Slyšela jsem je vychvalovat nejednu americkou blogerku. Jednoznačně jedna z věcí, u kterých lituji, že se k nám jednoduše nikdy nedostanou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ne=( celkově bych tady Wet n Wild uvítala, určitě by to byla lepší volba než NYC=)

      Vymazat
  3. Tak to bude hodně podobné Ruby woo od mac co mám, vždycky se bojím že ji zlomím při nanášení jak musim tlačit a rtěnka drhne, ale sametový výsledekza tu nanášecí dřinu stojí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ten sametový finish je prostě nádherný=)

      Vymazat
  4. Na ruce vypadají báječně! Zas další úžasná věc co u nás nikdy nebude...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel...wet n wild je i online dost špatně sehnatelná.

      Vymazat
  5. Můžu se zeptat, kde jsi je koupila?

    OdpovědětVymazat
  6. Kupovala jsem ji přímo v US, jinak doporučím asi jen přes eBay.

    OdpovědětVymazat