čtvrtek 11. července 2013

Too Faced Smoky Eye


Paletky od Too Faced mám moc ráda, jde o kvalitní pigmentované stíny v barevně slušivých kombinacích vhodných na nejrůznější příležitosti. Přesto bych si zrovna tuto paletku pravděpodobě nikdy nekoupila, nebýt toho, že jsem na ni narazila v outletovém obchodě za necelých 13 USD. A to už je dostatečný důvod k tomu, přivřít oči nad množstvím odstínů zelené, modré a černé, které k líčení očí prakticky nepoužívám.


Paletka je tedy určená k vytvoření kouřovek ve třech variantách, neutrální, zeleno-modré a klasické černé. Jak už jsem psala v úvodu, stíny TooFaced mohu s klidným svědomím zařadit mezi ty nejlepší, které na trhu jsou. Svojí texturou jsou velmi podobné stínům UD, skvěle pigmentované, máslové, dobře "blenditelné"=) Přesto ale musím podotknout, že ve srovnání s jejich ikonickou Natural Eye Palette (recenze tady), je kvalita a pigmentace stínů Smoky Eye paletky o stupínek níž.

Na obrázku vydíte původní balení TF paletek, které bylo tlustší a obsahovalo vysunovací přihrádku na aplikátor. Novější kartonové krabičky jsou již vylepšené, tenčí, skladnější a bez různých zbytečných přihrádek.


Z paletky využívám přesně 4 stíny a asi nebude problém uhádnout, o které se jedná. Přesto jsem spokojená a myslím si, že se jednalo o velmi povedený nákup. Světlé stíny jsou totiž velmi jemné, přirozené, vyváženě barevné...prostě ideální quatro pro každodenní slušivý oční make-up. Základem je matná krémová, perleťová krémová s lehkým nádechem broskvové, třpytivá taupe a hnědá bronz.  




Nejoblíbenější odstín z paletky!
Přiznám se, že za plnou cenu bych si tuto paletku určitě nekoupila, protože tmavé kouřovky se u mě objevují velmi zřídka a nemá cenu kupovat si paletku, kde polovinu odstínů nevyužiju.

Za daných okolností jsem ale nadmíru spokojená, protože 250 Kč za paletku kvalitních stínů je prostě no brainer. I za předpokladu, že z ní budete používat jen polovinu odstínů=) 


Jaký máte názor na paletky Too Faced?

10 komentářů:

  1. Já mám naopak tyto temnější barvy moc ráda:-) Je nádherná a za tu cenu...

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi od TF líbí spíše neutrální paletky a naprosto je zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano souhlasím, tyhle paletky jsou úžasné, mám hned 3!(bohužel všechny za plnou cenu). Ale nelituju! Nad touto nepřemýšlím, jelikož bych využila přesně jenom tyhle čtyři co píšeš:-) Nicméně třeba romantic eye a matte eye určitě stojí za pozornost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se zase strasne libi Natural at Night...ta bude dalsi v poradi=)

      Vymazat
  4. Máš v textu jedno ošklivou hrubku "na obrázku vydíte". Ale o to samozřejmě nejde. Před rokem jsem si pořídila Naked 2 od UD a musím se přiznat,že nákupy jiných paletek mě ani nelákají. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná paletka. :) I když je fakt, že většinu barev bych taky zrovna v téhle nevynosila. Jak píšeš - na tmavé kouřovky mě moc neužije. :) Rozhodně bych ale ráda vlastnila nějakou jejich další paletku, o tom žádná.

    OdpovědětVymazat
  6. Já už jsem na paletky od TF několikrát koukala a docela bych do nich i šla. Ale líbila by se mi spíš ta paletka natural. Na kouřové líčení v poslední době moc nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Natural je super, přemýšlela jsem pak ale, že bych si radši kupovala jednotlivé stíny než paletky, protože ty paletky nejsou zrovna nejtenčí (zbytečně), což mi nevyhovuje...Z téhle bych zase využívala jen ty neutrální barvičky, takže si ji koupit neplánuju, ale obecně si taky myslím, že TF má stíny skvělé...

    OdpovědětVymazat