středa 1. května 2013

Milani novinky


Americká značka Milani se během posledních let neskutečně zlepšila. První průlom byl uvedení zapečených tvářenek a gelových linek v tužce, o kterých už toho bylo napsáno dost, protože jsou opravdu skvělé.

Od mé poslední návštěvy v US v Milani regálech přibylo několik novinek, které jsem musela vyzkoušet. Jako první jsem vybrala Multitasking Powder. Jedná se o krycí pudr, který se dá použít, jak již název napovídá, mnoha způsoby. Můžete ho použít k fixaci make-upu pro dokonalé krytí nebo nanést korektor a vrstvou pudru sjednotit pleť. V tomto případě funguje jako tzv. make-up foundation. Na YT bývá často přirovnáván k MUFE make-up foundation za zlomek ceny. 

Já ho používám přes Maybelline Age Rewind Dark Spot Corrector a tato kombinace je na letní měsíce ideální. Větší diskolorace se překryjí korektorem a pudr vše sjednotí a zafixuje. Kromě výborného krytí i dost statečně matuje, takže splňuje všechna má očekávání.  

S pomocí tohoto pudru se dá i velmi pěkně a přirozeně vykonturovat obličej. Toto je obecně dobrý trik, kdy ke konturování nemusíte používat bronzer, ale stačí o pár odstínů tmavší pudr a máte hotovo.




Krajkový design připomíná pudry Dermacol. Vlevo je odstín 05 Tan, vedle 04 Light Tan.


Balení obsahuje zrcátko a labutěnku, s pomocí které dosáhnete opravdu vysokého krytí.


Konzistence pudru je velmi krémová a vůbec nepráší.


Další novinkou je kolekce konturek a rtěnek. Obzvlášť konturovací tužky Color Statement Lip Liners  zaznamenaly v beauty komunitě velký poprask. I takové high end nadšenkyně, které nedaly dopustit na konturky od Dior, EL nebo Chanel jim přišly na chuť a přirovnávaly je k dražším kouskům.

Vybrala jsem přirozenější odstíny, Nude, Neutral a Spice, které se dají použít s každou rtěnkou, leskem nebo balzámem. Balení je klasické ořezávací, barva obalu koresponduje s odstínem.

Co je na nich tak skvělého? Jsou úžasně krémové, vydrží neskutečně dlouho a odstíny jsou velmi univerzální. Já jsem konturková, používám je každý den, nedokážu si bez nich představit nošení nude rtěnek, protože dodají rtům hloubku a opticky oddělí rty s tělovou rtěnkou od zbytku tváře. Navíc použitím konturky můžete měnit a korigovat odstín rtěnky dle libosti. Rtěnka je moc zářivá, moc světlá, má neslušivý podtón? Použijte konturku=)


T-B Spice, Neutral, Nude

T-B Neutral, Nude, Spice, rtěnky Naturally Chic, Nude Cream


Rtěnky Color Statement Lipsticks byly uvedeny spolu s konturkami, škála je opravdu široká, od tělovek až po zářivé fuchsiové a klasické červené. Já zvolila neutrální odstíny Nude Creme a Naturally Chic. 

Balení je docela líbiví, zlatý plast s nápisem Milani a průhledný spodek s viditelným odstínem. Rtěnky jsou krémové, nevysušují a mají solidní výdrž. Neobsahují třpytky ani perleť, ale nejsou matné, mají přirozený lesk. Bohužel mají velmi intenzivní "okurkovou" parfemaci, která může být  na škodu, pokud vůně chemických okurek nepatří mezi vaše nejoblíbenější. Ale jde jen o zvyk=)



Máte se značkou Milani nějaké zkušenosti? 

5 komentářů:

  1. Všechn vypadá nádherně, hlavně ty pudry, už dlouho hledám něco dobrého na konturování. Až budu v cizině, určitě Milani nakoupím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pudr se mi hodně líbí, obzvlášť jeho nepudrová konzistence. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to mě na něm nejvíc zaujalo, úplně splyne s pletí a absolutně nepráší.

      Vymazat
  3. Nivea Lip Butter jsem teď objevila v ČR v shopu fashiontasteshop.cz.

    OdpovědětVymazat